En Büyük Çete AKP,Başka Büyük Yok
-
Akp'ci değilim sevmem. ama şunu kabullenmek gerekir ki; şu ana kadar gelen en iyi iktidardır akp.akp'ye düşman olanlar Siz hangi partinin iktidara gelmesini isterlerdi merak ediyorum
-
vampire bunu yazdı:
-----------------------------:):) cyrpt merak etme senden istemeyeceğim belge vs sebebini yazıları okuyan anlar ben kimseyi savunacağım demiyorum öncelikle bunları diyeyimde yine bak bu adam bu partili muhabbeti yada intibası oluşmasın
gelelim sorularına cumhurbaşkanımız hepimizin başkanı bunu kabul etmek zorundayız mesela daha önceki cumhurbaşkanlarının şu anki cumhurbaşkanımız kadar pak değildi kimisi için halkını kucakladı iddaları yazıldı çizildi ama halk öyle bir şey görmedi geçtik halgın sosyal kültürel ve dini inançlarına saygı namına bir çaba yada benzeri bir hareket sergilemedi oda benim yada kabul edenleride sayarsak bizim cumhurbaşkanımızdı kaldıki oda çok ak ve pak değildi gider ayak çankayadan kaç tane araba aldı bi araştırırsan sevinirim neyse kayıp trilyon davasına bir kaç açıdan yaklaşmakta fayda var öncelikle bilmem hiç yargılandınızmı ben yargılandımda hatta 6 şubatta başka bir davam daha var neyse mahkeme süresince üzerine suç atfedilen kişi yada kurumlar aksi ispat edilmedikçe suçlu değillerdir . bu klişe bir tanım bunda hem fikiriz ! ancak bir kişi yada kurum için bir dava açılmış olması insanların suçlu olduğu anlamına gelmez ne yani seni birisi mahkemeye verse ben sana hemen bu adam suçludur desem bu yaftayı kendin için kabul edermisin etmezsin etmeyeceğin şeyleride başkaları adına başkalarına kabul etmiş gösterme bunun dışında kayıp trilyon davasının içeriğini ne kadar bildiğini sorgulamak istiyorum bu tarz ciddi konuları basından takip ediyorsan haliyle yanlı bir sürü haber görmen muktedirdir . bu konuda cevabına göre detaylara girebilirim gelelim diğer konulara
villa konusunda öncelikle şunu söyleyeyim ben siyaseti ne televizyondan nede insanlardan takip ediyorum .neyse bu nokta çokta önemli değil sizin açınızdan senin yazdığın insanlar var evet ben senin dediklerinden daha fazlasını gördüm sen insanları ve basına yansımış olayları getirebilirsin ben sana daha fazlasını getiririm o halde senin ortaya attığın iddiaları sağlam bir şekilde kanıtlayacak kişi ben oluyorum bu durumda da iddiaların ve iddia haline gelmeyen olayların farkında olmamam imkan dahilinde değildir . evet birisi yada birileri ihlallerde bulundu ancak sadece bu müslüman kişilere has bir şey değil nüfus cüzdanı müslümanlarıda bunu yapıyor yada hristiyan vatandaşlarımızda yapıyor yada ateist vatandaşlarımızda yapıyor . kişilerin yaptıkları kişilerin sorumluluğundadır şöyleki pire için yorgan yakılmaz pireyi bulursun yorganı kurtarırsın ancak bizler yorgan yakmayı bu kolay seçeneği seçip çok büyük bir şey yapmışız gibi övünmeyi iyi biliriz değilmi . senin dediğin bakana mualefet eden kişi veya partilerinde böyle münasır olayları var bunlarıda ortaya dökmekte fayda var ancak şurasıda su götürmez bir gerçek ki hasan onu etti mehmet bunu etti benim adamım ak kaşık seninki kara kaşık deyip durmanın halka hiiç bir faydası yok halk dediğimiz topluluk neticelerin ışığında karar verir bunu iyi irdelemek lazım . bunun haricinde kömür vs konusu beni alakadar etmez ben hükümetin yada muhalefetin sözcüsü değilim . ancak ve ancak şu var farkındamısınız bilmiyorum devletimiz bu yardımları her zaman yapıyordu bu hükümetten öncede haa bu hükümet yardımlarını reklam edip oy aldıysa muhalefette zamanında yapıp reklam etseydi ne yapayım şimdi muhalefet siyaseti oynamayı bilmiyorsa bu hükümetin suçumu ? bence değil neyse iyi irdelemek lazım lütfen objektif olun SÖZDE DEĞİL ÖZDE
-----------------------------benım yazdıgımda atladıgın bır nokta var "muslumanlıktan dem vurup mılletın oylarını toplayan" dıye eger bu adamlara buraya muslumanlıktan vs dem vurarak gelmıs olmaslardı emın ol bunları yazmazdım cunku ataıst veya baska bır tur dusunceye sahıp olsalardı bunları demeye gerek yoktu ama ne yazıkkı mıulletımız bu adamlar musmanlıktan dem vuruyor deyıp bunu gormezden gelmeye devam ederek hala bunları kafamızda tutyorlar ama benım bıldıgım musluman adam haramdan uzak durur o yaptı bende yapayım demez :) ayrıca anladıgım kadarıyla sayın sezerın arabalarına takmıssınkı oglunun duyunun elektırık faturasını bıle kendı cebınden odeyıp ozel ıslerıne kendı araclarını kullanan gelen butun hedıyelerı davlet demır basına yazdıran bır cumhur baskanına bence okadarı az gelır! hayrımusa hanımın gelır gelmez cankaya koskunu beyenmeyıp (hangı motıflerle susledıgını cok merak edıyorum) yaptırdıgı harcamanın yanında gıden arabaların karsılastırmsını yapmak bıle gereyı duymuyorum. Ama en cok merak ettıgım konu cankayanın neyını beyenmedı? ıcınde eksık olan mıtıfler nelerdı bu cok onemlı bır konu? sımdı bır konuda kendımızı kandırmamıza hıc gerek yok kı bu konu en onemlı konu! bu adamların ne halt oldukları ve en onemlısıde ataturk ve laık tc hakkındakı dusuncelrı hakkında kımsenın kendını kandırmasına bence gerek bıle yok! Gecmıste kımlerın dızlerının dıbınde oturarak ders aldık ları kımlerın ogrencılerı oldukları kımlerın eteklerını optuklerı ve en onemlısıde hocalarının kafalarındakı dusuncelerı sende benım kadar ıyı bıliyorsundur! sımdı lutfen gelıpte bana o gomleyı cıkardılar demıyecegınıumuyorum cunku komık olur. Bızım mılletımızın en zayıf noktası dını duygulardır kı bu damlarda cok guzel bunu kullanıyorlar!
Edit: bu arada olayları takıp edısıme gelınce evet olayları medyadan takıp edıyorum ama televızyon , ınternet , gazete vb yerlerden degıl......!
-
KevinS bunu yazdı:
-----------------------------
Akp'ci değilim sevmem. ama şunu kabullenmek gerekir ki; şu ana kadar gelen en iyi iktidardır akp.akp'ye düşman olanlar Siz hangi partinin iktidara gelmesini isterlerdi merak ediyorum
evet göstersinler tbt olarak oylarımızı onlara verelim. -
boş oy vermeye ne dersiniz?
-
arkadaşlar diğer seçimde istemesenizde yine akp iktidar... diğer partiler artık oy alamazlar bu açık ve net peki neden alamazlar? akp diğer partilerin yapamadğnı yaptı bunu kabul edin. halkla bütünleşti en azından öyle gösterdi kendisini burada chp'li arkadaşlar açık açık belli oluyorlar mesajlardan hepsinde halka cahil aşşalık yaftası yapıştırma eğilimi var.. bu partinin tabanıda böyle üstü kademeside. halktan kopuk elit bi kesim olarak görüyorlar kendilerini sadece cumhuriyeti koruyorum laik düzeni savunuyorum demeklede karın doymuyor baykal yıllardır partinin başında ekibide keza. bi proje plan yahut yeni bi düşünce yok herşey aynı tas aynı hamam baykal aynı baykal chp yapamıyor akpnin yaptğnı artık günümüzde insanlar değişime endeksli yeni yüzler yeni politikalar revaçta ama chpde bu yok bu yüzden ancak karnı tok sırtı pek,tek derdi yukarda saydıklarım olan bi kesimin oyundan başka oy topluyamıyor.. yoksul insan chpye neden oy versin arkadaş,sözde sosyal demokrat parti ama oy topladğı bölgelere bakarsanız türkiyede en kablurüstü adamların yaşadğı yerler. sen zenginlerin oyunu al sonra halkı aşağıla kendin gibi düşünmeyenlere cahil damgası vur sonra iktidar olamadım diye üzül senin yapamadıklarını yaptı diye iktidara laf at yok öyle...
bide akp yardımla erzakla oy aldı diyorlar. e tabi oy alacak. şimdi şöyle düşünün fakir bi gecekondu mahallesine gidip laiklik naraları atarsan seni kim dinler? adamlar karınlarını doyurmanın derdinde cumhuriyetmiş ideolojyimiş buna bakmaz ekmeğine geçimine bakar. sen sobasına odun arayan adama 10 torba kömür verirsen belediye eliyle oyunuda almışsın demektir. bunda bi sakınca yoktur,devlet yada hükümet vatandaşına yardım etmeyecekse neden var? bunu çıkar amaçlı görmek yerine sosyal devletin ilkesi olarak görmek gerekir.. devlette bunun için vardır zaten. halkının refah seviyesini yükseltmek onları korumak daha iyi bi yaşam sağlamak.. akp bunu yaptığı zaman oy alınca neden karşı çıkıyorsunuzki?halkın beklentisi bu yönde zaten..
seçimlerde herkes doğudaki akp oylarının artışına şahit oldu.. bazı arkadaşlar terörist akp deme gafletine dahi düştüler.. şimdi bi laf vardır kendi uzanamadğı ciğere mındar der diye.. bi bakın bakalım dtp dışında başka hangi parti oy alabilmiş baykal amca hakkariye gidiyor laiklik diyor,bahçeli gidiyor tümü kürt olan dinlyeicelerin arasında türk milliyetçiliği yapıyor e sen burdan nası oy alacaksın o zaman arkadaş? alamayacaksın tabikide.. ama akp ne yaptı doğuyu kalkındırdı bir sürü proje yaptı eğitim yatırımları yahut fabrikalar gibi bir çok atılımda bulundu buraya.. e adam pkk yanlısı dahi olsa onu rahata erdirene onun yaşam standardını yükseltene oy verdi... şimdi bunun altında ne gibi bi çapanoğlu aranabilirki anlamıyorum hükümet zaten geride yoksul olan bölgesini kalkındırıyor.. birileri kalkıp bunu oy için yapıyor diyor e kardeşim devletin hükümetin görevi zaten bu.. yerine getirince oyunuda alıyor bu kadar basit..
kendini gözü açık aydın sanan bi kesimde başka şeylerin pesinde.. yok akpliler yahudi yok abd yanlısı vs... ama millet artık yemiyor bu dolmaları yahut bi ayrıntılara takılmıyor hizmete bakıyor.. sen siyonistin ne oldğnu bilmeyen diyarbakırlı bi dedeye akpliler siyonist diyorsun akpli belediye gidiyor o dededin su olmayan köyüne su götürüyor... e adam kime oy verecek hiç bilmediği şeyleri karşısında zırvalayanmı hizmet yapanamı? belki ekonomiden anlayan arkadaşlar ekonominin gidişatının iç yüzünü biliyorlar belki ama bizim türk paramız yıllarca dolarla kıyasalandı bi reklam vardı hatta kriz döneminde dedenin biri "zamanımzda dolar 1 liraydı" diyordu yakınıyordu... şimdi ekonomiden anlamayan adam sıcak paraydı cari açıktı yahut diğer ayrıntılardı bunlara bakmaz ancak haber bülteni sonunda dolar fiyatına bakar.. e baktı dolar düşmüş borsa çıkmış yıllarcada bunları şeyler olarka bilmiş.. e demekki akp ekonomiyi düzeltti oyunu ona atacak...
her neyse...
yukarda anlatmaya çalıştıklarım akpyi savuma için değil hoş destek versemde bu yazıyı yazabildiğimce objektif yazmaya çalıştım fakat siz belki düşünüyorsunuz bu akp bu oyu ne kadar aldı nasıl bu kadar destekçisi var diye... işte diğer partiler yukarda saydıklarımı yapamadılar yapamyacaklar o yüzdendir ki türkiye diğer seçimdede akpyi seçecek siz istesenizde istemesenizde....
-
Evet Aylık Enflasyon Tahin Edilenin 2 Katı Çıktı
Ülke Amerikanın Sürekli Ülkeye Soktuğu Sıcak PAra İle Dönüyor
Satılmadık Bir Köprülerimiz Kalmıştı Şimdi Sıra Onlarda
TÜRK Kelimesini Ağzına Almaktan Korkan Gürcü Bir Başbakanımız Var
Milletin Eline 3-5 Kuruş Senin Benim Vergimle Verilen Rüşvet Pardon Yardımlarla Oy Avcılığı Peşindeler
AKP Bu Ülkenin Başına Gelebilecek En Büyük Tehlikeydi ve Geldide
HADEP / DEHAP / DTP Ne İse AKP De Budur
Ümmetçilik Mantığı İle Hareket Ediyorlar
AKP de 100 Den Fazla Arap ve Kürt Kökenli Vekil Var Çoğuda Tehlikeli
Ama Ahmak Milletimiz Hala Bu Partiye Oy Vermekte Israr Ederlerse Askerin Darbe Yapma Olasılığıda Artacaktır
AKP Ye Oy Verenlerin Aklından Şüphe Duyarım
AKP ye Oy Vermek En Büyük Vatan Hainliğidir
-
KevinS bunu yazdı:
-----------------------------Dış borç, İstihdam için ayrılan ödenek, Vergi Uygulaması, Mali İstatistikler, Global Ekonomi ve yatırımlara ayrılan,Serbest Piyasa veÜlkeye girecek (sonraki 8 ay) ödemelerini hesaba katarsan hükümeti görürsün arkadaşım.
Şuan hala faiz ödeniyor bilmem farkındamısınız ama ana para yerinde say marşşş!
Ancak şu konuda sana katılıyorum arkadaşım. Gerisinde kalan adaylarda Hoşaf.
Ülkede Ekonomist ve Kafası çalışan yatırıcımcılara deger verilmediği sürece bugünde geçti demek kaderimiz olacak. -
sosyal devlet anlayışını kömür,odun taşımakla bir tutuyorsunuz ya harbideb yuh.
-
hacım adam bunlara bakmıyor işte sorunda burda zaten... sen vatan haini bile diyebiliyorsun akpye oy verene ama diğer diyorki bana yardım etti ,bi başkası benim yolumu yaptı bi başkası bana okul yaptı vs.. ayrıcada bunları yiyen yok arkadaş artık gürcü diyorsun başbakana sen saf türkümüsün çekik gözlü basık suratlı 1.80 boylu iri yapılı felan bişeymisin? araştırsak herkesin kökeninde vardır bişeyler hangimiz saf türk oğlu türküz ki? işte halk gürcümü rusmu bakmıyor. başbakan çalışıyormu çalışmıyormu ona bakıyor senin gibi düşünen kesim %30. kötülemek için söylemiyorum tabi ki ama gerçek bu arkadaşım...
-
jannissary
Birader En Azından Ben TÜRK Kelimesini Ağzıma Almaktan Korkmuyorum