En Çok Hangi Kanalı İzliyorsunuz? Ve Gurur Duyduğunuz Kanalları Yazarmısınız?
-
Evet konu başlığını okuduğunuz gibi
1.) En çok hangi kanalları izliyorsunuz En fazla 3 kanal
2.) En çok hangi kanalları destekliyorsunuz En fazla 3 kanal
3.) Ve son olarak maç mı? dizimi? dini sohbetmi? müzikmi? hangisini tercih edersiniz?
Not:Bu anketin yapılış gayesi toplumu tanımaktır nelerle vakit geçirdiğini anlamak amacıyla düzenlenmiştir.
-
ben spice izlerim genelde :D eskidende cine 5 izlerdim.playboy kalktı uydu geldi spiceye döndük aq.
-
mahir ben
tgrt izliyorum bide sabah 6 da bi program war onu izliyorum
samanyolunu izliyorum
bu kadar abi
--
benden uzak dur gözünü seveyim, kendime zarar werecem sayende :S
-
Discovery,X-Stream seyrederim eskiden Spice Private seyrederdim şimdi çekmiyomu bişeyler oldu uydu teknolojisinden çakmadığım için müdehale edemedim şimdi üstteki arkadaştan yardım alayım ehehe :)
adam pmine bakmıyo allah allah :)
-
trt den şaşmam ha 1 değil trt2 sırf haber severim...
-
tahribat.com ile ne alakası var bunun neyse, genelde tv izlemem ama izledigimdede Nat Geo, Nat Geo Wild, discovery ve history channel. en cok destekledigim kanal ise KanalTürk. son sorunun cevabı ise hicbirini tercih etmem ama illa birini seciceksem tabiki mac.
-
televizyon izlemiyom nerdeyse (:
bi nba maçları (:
-
ben tv izlemem. sadece kurtlar vadisini seyrediyoduk, onun da içine etti rtük. onun yerine perşembe günleri cnbc-e de prison break var onu seyrediyoz. onu da çoğunlukla tahribatın başında olduumuz için geçip gidiyo kaçırıyoz
-
Trt2 -Adrenalin
Trt2 -Resim Sevinci
Trt3 -Bu Topragin Sesi
Trt2 -Aksama Dogru(kaldirdi pustlar)
Discovery
History Channel -
Ara Sıra Bi Göz Atarım, Yoksa Pek İzLemem Tv
-
bilmiyom bi ara ben küçükken bizimkiler vardı sonra daha bi daha izlemedim o kutuyu hem bilgisayar varken ne televizyonu ben sinema izlerim