En Çok Hangi Kanalı İzliyorsunuz? Ve Gurur Duyduğunuz Kanalları Yazarmısınız?
-
samanyolu : yagmurdan sonra
showtv : kurtlar vadisi
showtv : ayrilik
haber saatinde cnnturk'ten kanaldye kdr mod zapping
-
belgesel severim ama bizimki öğrenci evi tv miz zorla çalışmaya çalışırken cnbc-e disco vs. izleyemiyoz ama harbi en sevdiğim kanal Ntv herşeyi süper.
-
osman sınav yönetmenligini bırakana kadar kurtlar vadisini izliyordum sonra dizileri takip etmedim ama genelde kıral tv'de müzikleri dinlerim klipleride izlerim:)
-
1) Kanaltürk, Atv, Fox
2) Kanaltürk
3) Müzik ve Cevizkabuğu
-
Ya bilgisayarın 35 cm. yanında televizyon var o yüzden hem bilg. hem tv sürekli açık :) izlediğim de bi sürü kanal var, mesela dizimax, comedymax, mtv, moviemax, cnbc-e, s'nek(kalktı galiba), discovery, number1, tv5 vs. Böle entel dantel kanalları izliom :) desteklediklerim cnbc-e, ntv. Zaten tv ve bilgisayardan ders çalışamıorum sınıf tekrarı yapıcaz bu gidişle :). Son olarak da, dizi izlerim.
-
NTV.TV8.ve history channel olabilir.geri zamanlarda buna firsat vermem PC agirlikl i cunku hayatimda.NTV her acidan surekli sicak gelismeler ve en dogru ekonomik rakamlar icin TV8 Premier leauge icin.en belirgin olani de tarihi cok sevdigim icin savaslar tarihi olsun diger olaylar olsun history.
Mac icin bana TV8 dedigim gibi NTV yine oyle olursa digeride torbadan bir kanal.Gurur duydugum kanal olarakta Turkiye nin CNN i yada BBC si olan NTV derim Turkiye nin en pahali kanali nede olsa dogus gurubu semsiyesinden olsa gerek.
-
Cine5in şifresiz dizileri çok güzeldi...
Oz vardı,Kerim Said vardı,Adebisi vardı,ne diziydi be
-
digitürkten çıkmadan önce discovery idi. şimdi national geograpic, national geograpic wild, crime & investiga, history channel...
adam akıllı şeyler war die bunları takip ediorum.
3. soruyu hatırlayamadım
-
ben ev de 2 kanal izlerim perşembe günü KURTLAR VADİSİ PUSU
diğer zamanlar munimax güzel filmler var.
-
en çok cnbc-e izliyorum.diğer kanalları fazla izlemiyorum.
hiçbir kanalla gurur duymuyorum, desteklemiyorum.elin kanalından bana ne abi :)