En Çok Kullandığınız Aşağılama Kelimeleri (Veya Cümleleri)
-
Küfür etmeyin ya banlanacaksınız nası konu bu banlanmaya yönelik:D:D:D:D
-
kole derim sadece.
-
aq
bsg
siktir git
hassiktir
hay amk
azına sıçıyım
mal
-
davar
SKJA ( sk kafalı japon askeri )
hepinizin aklını toplasam zkimin kafasındaki kadar akıl etmez
öküz aleyhisselam (abim tarfından REGİsTRED)
-
Anne karnında bneye döt vermişin evladı
-
aptaL PokemoN
-
yedi babalı temiz aile çocuğu hakedene bunu sölüyorum.
bide bu var: tohum olsam toprağa düşsem filizlenip serpilsem büyüsem dallanıp budaklanıp ağaç olsam sonra kesilip yontulsam tokmak olsam sana bi koysam .
-
BAAL bunu yazdı:
-----------------------------Sık küfür kullanmasamda kullandıgım zaman dagıtırım ortamı.En nadide silahlarımdan biri ;
"seni,maksimum sürede optimum derecede full otomatik tam fonksiyonel bi s.kerim,yasamının geri kalan kısmını sokaklarda hayatının anlamını arayarak geçirsin"
-----------------------------Siktir ne zaman kullandın bu lafları hiç düymadım sen genelde " amuna koydum cocugu " demiyon mu :D
Asalamla kelimeleri olay anındaki potansiye - ortam - kişilere bağlı olarak değiştir.Bazen soru sorak asalarım :)
Hayalımda BAAL birlikte bankaya elimizde sigara ile girip (Ben kullanmıyom) Bekcinin bize "-Bey fendi burda sigara icilmez" demesi üzerine bir demek 100ytlik banknotu yüzüne fırlatarak "-Kocum seni paramla satın alırım" yada "-Parasıyla değil mi" gibi sinden laf koyarak bankaya girmek :D
-
Ben şimdi gidiyorum çift .......... lı tost yapmaya [ ......... yerine kişinin ismi gelicek ben bunu uyuzolduğum insanlara durup duururken söliyorm ama msn de yoksa Yumak oluyos ] xD
-
ajan1111 bunu yazdı:
-----------------------------48 saati göze alıyorum :D
boş işler bunlar :D
-----------------------------Lan halen ısrarcısın demek boş işler demeye :D
bgs terimini kullananlardanım.