folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder En Çok Kullandığınız Aşağılama Kelimeleri (Veya Cümleleri)

En Çok Kullandığınız Aşağılama Kelimeleri (Veya Cümleleri)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Erkek

"ergen misin oğlum"

"sktrgit" (saniyenin 5'de biri zamanda s,d,i,t harfleri seçilebiliyor)

instagram.com/yks.rehberlik >> YKS Rehberlik ve Eğitim Koçluğu için takipte kalın ;)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emuxa
    emuxa's avatar
    Erkek

DkN bunu yazdı:
    -----------------------------
    "annende öyle diyodu sen cıktın" - " hayaletini zikerim" - "eşşeen ziki" en cok kullandıgım sozlerdir vesselam.

aneye laf etme lan dop :S ne işim olur küfürle çocukmuyum ben ugraşmam bile

01100101 01101101 01110101 01111000 01100001
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fuzulli
    Fuzulli's avatar
    Erkek

BAAL bunu yazdı:

ZaYGo bunu yazdı:

BAAL bunu yazdı:
    Şu analara küfretmeye çok kıl oluyorum.Bazen benimde agzımdan kacıyor söyluyorum ardından çok pişman oluyorum.Annelere küfredenin sül sıfatını eşşekler kanırtsın.

Bende analara kufur edenlere kıl olanlara kıl oluyorum... :| 

İyi,bundan sonra bana kıl olmaman için anana küfür ederim.

Bence Göt etmek böyle bir şey :))
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Desiqner
    Desiqner's avatar
    Erkek
    Genelde çok kızarsam;

- Amk çıkarıpta sokağa saldığı.
      - Yarraam
      - Eben hımını yoğurtlayıp dikyim...
      - Çıktığım incir ağacına yidim hamını mamını,bir baktım aşağı gördüm eben amını gibi (Değiştirerek )

Son OLarak : Hücre yapısını siktüüm fln :D

Anladım işi, sanat Allah'ı aramakmış; Marifet bu, gerisi yalnız çelik-çomakmış...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iQsuz
    iQsuz's avatar
    Erkek
    BAAL bunu yazdı:

Sık küfür kullanmasamda kullandıgım zaman dagıtırım ortamı.En nadide silahlarımdan biri ;

"seni,maksimum sürede optimum derecede full otomatik tam fonksiyonel bi s.kerim,yasamının geri kalan kısmını sokaklarda hayatının anlamını arayarak geçirsin"

Koptum reis gülmekten süper bi küfür artık kullancam bunu

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iQsuz
    iQsuz's avatar
    Erkek
    Fuzulli bunu yazdı:

BAAL bunu yazdı:

ZaYGo bunu yazdı:

BAAL bunu yazdı:
    Şu analara küfretmeye çok kıl oluyorum.Bazen benimde agzımdan kacıyor söyluyorum ardından çok pişman oluyorum.Annelere küfredenin sül sıfatını eşşekler kanırtsın.

Bende analara kufur edenlere kıl olanlara kıl oluyorum... :| 

İyi,bundan sonra bana kıl olmaman için anana küfür ederim.

Bence Göt etmek böyle bir şey :))

Anam anam anam ne laf koymuş ama haaa harbi kayda değer!!!! yazıyorum bunu bi kenara :S:S
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blackjack
    Blackjack's avatar
    Erkek

Fuzulli bunu yazdı:

BAAL bunu yazdı:

Sık küfür kullanmasamda kullandıgım zaman dagıtırım ortamı.En nadide silahlarımdan biri ;

"seni,maksimum sürede optimum derecede full otomatik tam fonksiyonel bi s.kerim,yasamının geri kalan kısmını sokaklarda hayatının anlamını arayarak geçirsin"

Siktir ne zaman kullandın bu lafları hiç düymadım sen genelde " amuna koydum cocugu " demiyon mu :D

Asalamla kelimeleri olay anındaki potansiye - ortam - kişilere bağlı olarak değiştir.Bazen soru sorak asalarım :)

Hayalımda BAAL birlikte bankaya elimizde sigara ile girip (Ben kullanmıyom) Bekcinin bize "-Bey fendi burda sigara icilmez" demesi üzerine bir demek 100ytlik banknotu yüzüne fırlatarak "-Kocum seni paramla satın alırım" yada "-Parasıyla değil mi" gibi sinden laf koyarak bankaya girmek :D

Olm o küfür special red aletrde ki nükleer gibi özel.Birde özel olarak terörist/şerefsiz ve bilumum bana küfedin diye yaptıkları ile bagranlar dısında lugatımdan kaldırdım anneye giden küfürleri.

Hee birde güzelim fantezinin içine etmişin o öylemiydi lan."Beyfendi sigara içemezsiniz burda buraya sigara ile girilmez" diyen bekciye sadece bakışlar ile hareket yapılır,sigara dumanı senin yedi sülaleni satın alırım,maasa baglayıp devamlı burda bu lafı söylettirirm diyerek üflenir izmarit itinayla soruyu soranın ustüe atılır ve sen kimsin ulan bakıs atılarak,kel müdürün kafasına para yapısıtmrak sureti ile asaglamak için bankanın içine girilir. :D

Birde,hiç motora bir kalıp beyaz peynir,bir büyük rakı,kavun,mangal ve kömür sıgdırabilirmisin ? Yok.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fuzulli
    Fuzulli's avatar
    Erkek

BAAL bunu yazdı:

Fuzulli bunu yazdı:

BAAL bunu yazdı:

Siktir ne zaman kullandın bu lafları hiç düymadım sen genelde " amuna koydum cocugu " demiyon mu :D

Asalamla kelimeleri olay anındaki potansiye - ortam - kişilere bağlı olarak değiştir.Bazen soru sorak asalarım :)

Hayalımda BAAL birlikte bankaya elimizde sigara ile girip (Ben kullanmıyom) Bekcinin bize "-Bey fendi burda sigara icilmez" demesi üzerine bir demek 100ytlik banknotu yüzüne fırlatarak "-Kocum seni paramla satın alırım" yada "-Parasıyla değil mi" gibi sinden laf koyarak bankaya girmek :D

Olm o küfür special red aletrde ki nükleer gibi özel.Birde özel olarak terörist/şerefsiz ve bilumum bana küfedin diye yaptıkları ile bagranlar dısında lugatımdan kaldırdım anneye giden küfürleri.

Hee birde güzelim fantezinin içine etmişin o öylemiydi lan."Beyfendi sigara içemezsiniz burda buraya sigara ile girilmez" diyen bekciye sadece bakışlar ile hareket yapılır,sigara dumanı senin yedi sülaleni satın alırım,maasa baglayıp devamlı burda bu lafı söylettirirm diyerek üflenir izmarit itinayla soruyu soranın ustüe atılır ve sen kimsin ulan bakıs atılarak,kel müdürün kafasına para yapısıtmrak sureti ile asaglamak için bankanın içine girilir. :D

Birde,hiç motora bir kalıp beyaz peynir,bir büyük rakı,kavun,mangal ve kömür sıgdırabilirmisin ? Yok.

aq B ehliyet alıyoz iste araç kullanmak için padon taşıt :D

Arabayı alam arkaya bir kalıp beyaz peynir,bir büyük rakı,kavun,mangal ve kömür atıp 2 de miller attık mı (Su niyetine sıcakta yanmayalım) tamam sen le bi catalca silivri canakkale izmir kars ardahan adı yaman ırak sınır yapar geliriz :)

Bu arada az önce birine söyleyerekten aklıma gelen bir asalamayı paylasmak isterim :D

- Allahın Lalesi

- Göt Lalesi

- Konuşma lan lale

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fastottoman
    fastottoman's avatar
    Erkek
    bide şey var la ^^bi mikerim 3 ay bulanık sıçarsın.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    harddeath0070
    harddeath0070's avatar
    Erkek

ananı babanın yanında bi skrim baban ayakta alkışlar (patentli)

ananın amına beton döker üstünde halay çekerim

Kafan seni dağıtmadan sen onu dağıt...
Toplam Hit: 22900 Toplam Mesaj: 127