En Çok Para Yapan Sirketlerin Sektörleri ??
-
BU konuyu hem bana bilgin olsun diye hemde girişimci arkadaslara yardım olsun diye açıyor ve soruyorumm....Ben az sermayeli iyi para getiren ne iş yapabilirim....
-
beyaz kacır ot sat senin dediğin gibi bunlar olur yoksa oturarak kazanan tek hayvan tavuktur
-
Altın işi yurt dısına calısmak kaydıyla ama.. haa bide sağlam musteri bulmak önemli gerisi faso fiso sorası bok gibi para..;) :)
-
zamazingo bunu yazdı:
-----------------------------
beyaz kacır ot sat senin dediğin gibi bunlar olur yoksa oturarak kazanan tek hayvan tavuktur
-----------------------------birde bu konuyu inceleyenler oturarak kazanırlar:)
http://tahribat.com/Forum-Ek-Kazanc-Kapisi-108285/1/ek
(baltalamak degil konu serbest ticaret konusu oldugu ıcın verdım)
-
oyun sektörü.
bkz : Crytek®
1 yılda 10 milyon £
-
Bakın simdi .. Benim Bosna-hersek,hırvatistan.sırbistan,karadağ vs.. eski yugoslayva ülkeleriyle çalısmak tercihimdir...bu dillieri bildiim için belkide... Oyun sektörünü denedim yok olmadı yapamadım...OT BEYAZ vs.. .ben elalemin çocuunu zehirleyemem o zehir gelir bi günü benim çocuumuda bulur diyee... Altın işine sıcak bakıyorum ama sermayem ne kadar olmalı acaba :S
-
hocam boşnaksın muhtemelen bayrampaşa civarında oturuyorsundur kuru et ticaretine gir kaymak ticareti filan ;)
-
HighElf bunu yazdı:
hocam boşnaksın muhtemelen bayrampaşa civarında oturuyorsundur kuru et ticaretine gir kaymak ticareti filan ;)
-----------------------------bence pendik sapanbaplarında oturuyodur.su işine gir bence.
-
Andrei bunu yazdı:
oyun sektörü.
bkz : Crytek®
1 yılda 10 milyon £
-----------------------------Katılıyorum Knight online senelik 1000 milyon dolar
-
Denizcilik Sektöründe Bi işin ucundan tutabilirsen çok fazla para kazanabilirsin özellikle armatörlüğe girişebilecek kadar sermayen varsa paraya para demezsin:=) Tabi tecrübeli kişilerle çalışman gerekir.
-
mercan bunu yazdı:
HighElf bunu yazdı:
-----------------------------bence pendik sapanbaplarında oturuyodur.su işine gir bence.
-----------------------------yo yo yo Sefaköyde oturuyorum :)