En Çok Para Yapan Sirketlerin Sektörleri ??
-
AnilCarkci bunu yazdı:
-----------------------------
Denizcilik Sektöründe Bi işin ucundan tutabilirsen çok fazla para kazanabilirsin özellikle armatörlüğe girişebilecek kadar sermayen varsa paraya para demezsin:=) Tabi tecrübeli kişilerle çalışman gerekir.
-----------------------------Denizcilik sektörü öldü dostum.ben tersanede çalıyorum.bu hafta işler bitti bitecek :(
-
mercan bunu yazdı:
AnilCarkci bunu yazdı:
Denizcilik Sektöründe Bi işin ucundan tutabilirsen çok fazla para kazanabilirsin özellikle armatörlüğe girişebilecek kadar sermayen varsa paraya para demezsin:=) Tabi tecrübeli kişilerle çalışman gerekir.
-----------------------------Denizcilik sektörü öldü dostum.ben tersanede çalıyorum.bu hafta işler bitti bitecek :(
-----------------------------denizcilik sektörü değil o canım,
lojistik sektörü.
-
husnuweb bunu yazdı:
mercan bunu yazdı:
AnilCarkci bunu yazdı:
-----------------------------denizcilik sektörü değil o canım,
lojistik sektörü.
--------------------------saol
-
Petrol senede 3 katrilyon dolar
-
fuhuş sektörü hiç bi zaman kaybetmez
-
hayvan besisi yapabilirsin her tür hayvan olabilir mesela ben balık besliyorum üreticilerden yavruları ucuz ucuz alıp 1 lira 1.5 lira karla satıyorum tekrar yekünde iyi para bırakıyor
-
Otoyıkama işine gir (:
-
Aslında Lojistik lisesi öğrencisiyim de :S ne bileyim atılabilitem yüksek :D
-
bu soruyu kendine milyonlarca insasn soruyor emin ol. Cevabı kesinlikle sana kimse veremez. bundan da emin ol.soru da cevap da sensin..birilerinin itmesiyle bu işler olmaz.önce karar ver hamal mı olacaksın patron mu?.Tasına bak ne kadar su alıyor.satış yapabilirmisin.pazarlamacılık yapabilirmisin dolandırılıcılık yapablirmisin,senet tahsilatı yapabilirmisin.
cahilliğin önemli değil az sermayeli iyi para getiren hiç bir doğru iş yoktur.
-
Peki ne önerirsin ?