En Çok Sevdiğiniz Kitap Hangisi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YekteranBaymedir
    YekteranBaymedir's avatar
    Homo

ZyreX bunu yazdı:
    -----------------------------

bence bu senin beklenti ile yola çıkmandan kaynaklanıyor. o yüzden bu tarz kitapları millet dediği için deil merak ettiğin için okuyacaksın hacı.

veya ilk çıktığında takip etcen kitapları kimse yorum yapmadan:D 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Swool
    Swool's avatar
    Erkek

Alexandro Dumas - Monte Cristo Kontu

Sürükleyici.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cevik
    cevik's avatar
    Erkek

Cradle-Of-Filth bunu yazdı:

irvin d yalom- nietzche ağladığında
    nietzche zerduşt

dostum cok agir kitaplar ikiside. cok konsantre olmak lazim okurken yoksa anlayamiyor insan :)

Parlayan bizi paylar...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UmuT38
    UmuT38's avatar
    Erkek

Şu Çılgın Türkler Özeti Turgut ÖZAKMAN

Eger "dokuz" CanLı oLsaydın biLe En fazLa "sekiz" kez kaçabiLirdin öLümden BiLki "yedi" düveLe suLtan oLsan dahi Yerin "aLtı" mekan oLacak sana En fazLa "beş" metre kumaş götürebiLeceksin Kapatacaksın "dört" açsanda gözünü Bu dünya "üç" günLük dünya AzraiLin yanında "iki" kat oLup yaLvarsanda nafiLe ELbet "bir" gün öLeceksin İşte o gün herşey "sıfır"dan başLayacak..!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackhammer
    blackhammer's avatar
    Erkek
    Mylitta bunu yazdı:
    Kaligula bunu yazdı:

Jrr Tolkien-Silmarillion

Mükemmeldir..

Ejderha mızrağı

LOTR serisi.

Unutulmuş diyarlar

cthulhu nun cagrisi
    deliligin daglarinda

ph"nglui mglw"nafh cthulhu r"lyeh wagh"nagl fhtagn
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cradle-Of-Filth
    Cradle-Of-Filth's avatar
    Erkek
    cevik bunu yazdı:
    Cradle-Of-Filth bunu yazdı:

irvin d yalom- nietzche ağladığında
    nietzche zerduşt

dostum cok agir kitaplar ikiside. cok konsantre olmak lazim okurken yoksa anlayamiyor insan :)

Zerduşta katılıyorum. ama nietzche ağladığında kitabını 20 yaş üstü herkes anlayabilir.

WELCOME TO THE INTERNET! -The men are men. -The women are usually men. -15 year old girls are FBI agents.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cagatay09
    cagatay09's avatar
    Erkek
    ahmet serif izgören üstadin bi eseri vardi. ; şu hortumlu dünyada yalnız bir fil böyle birsey olmasi lazim. hakikaten harika bi kitaptir...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

Kurt Kanunu -Kemal Tahir

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek
    Okumayı severim hemde çok severim ama sanal ortamda..böyle elle tutulup okunması gereken şeyler beni çok kasıyor şimdiye kadar okuduğum kitapların sayısı Kelime ve anlatım cambazlığı olarak nitelendirdiğim Edebiyat dalına ilgi ve hevesime oranla devede pire'dir.Amma velakin çok fazla felsefe kitapları okudum,gazete okumaya başlamadan önce felsefe okumaya başladım öyle ki Decartes'in "düşünüyorum öyleyse varım" yargısını ben daha decartes'in kim olduğunu bilmeden ve bu fikrini hiç duymadan önce okuduğum o felsefik kitaplar aracılığı neticesinde düşünerek kendim bulmuştum hem ;Neyden şüphe etmeyebilirim sorusunu hemde o cevabı..

Neyse demek istediğim benim için okunabilecek en güzel kitap felsefeyle edebiyatı birleştirebilen bir kitap olabilirdi ancak ve onuda yapmışlardı yıllar önce Kitabın adı Sofi'nin dünyası kitabı tam 7 kez okudum ve her okuduğumda farklı alemlerde farklı yorumlar,farklı zevkler çıkardım.Kesinlikle okunması gereken bir kitap.Özeti de aşağıda..

15. yaşgününü kutlamaya hazırlanan Sofie, bir gün posta kutusunda "Kimsin" yazılı bir not bulur. Bu sorudan hareketle, bütün bir felsefe tarihinde sorulmuş soruları ve cevapları, sürükleyici bir roman kurgusu içinde anlatan Jostein Gaarder, Umberto Eco'nun "Gülün Adı"nda Ortaçağ teolojisini romanlaştırma gücünü bu kitabında felsefede gösteriyor. 

Gaarder (1952) özellikle gençliğe yönelik kitaplarıyla tanınan Norveçli bir felsefe öğretmeni. 

"Sofie'nin Dünyası" yayınlandığı 1991 yılından bu yana aralarında Korece, Rusça, Japonca, Arapça gibi diller de olmak üzere kırka yakın dile çevrilmiş ve yayınlandığı her ülkede en çok satan kitap olma başarısını elde etmiştir.

http://www.pankitap.com/kitaplar/sofinindunyasi.html

Troubles'll come & they'll pass
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nocturnal_mortum
    nocturnal_mortum's avatar
    Erkek

Nikoteen bunu yazdı:
    Okumayı severim hemde çok severim ama sanal ortamda..böyle elle tutulup okunması gereken şeyler beni çok kasıyor şimdiye kadar okuduğum kitapların sayısı Kelime ve anlatım cambazlığı olarak nitelendirdiğim Edebiyat dalına ilgi ve hevesime oranla devede pire'dir.Amma velakin çok fazla felsefe kitapları okudum,gazete okumaya başlamadan önce felsefe okumaya başladım öyle ki Decartes'in "düşünüyorum öyleyse varım" yargısını ben daha decartes'in kim olduğunu bilmeden ve bu fikrini hiç duymadan önce okuduğum o felsefik kitaplar aracılığı neticesinde düşünerek kendim bulmuştum hem ;Neyden şüphe etmeyebilirim sorusunu hemde o cevabı..

Neyse demek istediğim benim için okunabilecek en güzel kitap felsefeyle edebiyatı birleştirebilen bir kitap olabilirdi ancak ve onuda yapmışlardı yıllar önce Kitabın adı Sofi'nin dünyası kitabı tam 7 kez okudum ve her okuduğumda farklı alemlerde farklı yorumlar,farklı zevkler çıkardım.Kesinlikle okunması gereken bir kitap.Özeti de aşağıda..

15. yaşgününü kutlamaya hazırlanan Sofie, bir gün posta kutusunda "Kimsin" yazılı bir not bulur. Bu sorudan hareketle, bütün bir felsefe tarihinde sorulmuş soruları ve cevapları, sürükleyici bir roman kurgusu içinde anlatan Jostein Gaarder, Umberto Eco'nun "Gülün Adı"nda Ortaçağ teolojisini romanlaştırma gücünü bu kitabında felsefede gösteriyor. 

Gaarder (1952) özellikle gençliğe yönelik kitaplarıyla tanınan Norveçli bir felsefe öğretmeni. 

"Sofie'nin Dünyası" yayınlandığı 1991 yılından bu yana aralarında Korece, Rusça, Japonca, Arapça gibi diller de olmak üzere kırka yakın dile çevrilmiş ve yayınlandığı her ülkede en çok satan kitap olma başarısını elde etmiştir.

http://www.pankitap.com/kitaplar/sofinindunyasi.html

7 kere mi?

kusura bakma ama sallıyorsun..ortaokul talebelerine felsefeyi sevdirmek için yazılan 500 küsür fayfalık  bir kitabı adolf hitler bile yahudilere 7 kere okutamaz.sürükleyiciliği,psikolojik analizleri vs..olmayan sırf bilgi ve hikayeden ibaret olan kitabı hangi kafayla 7 kere hatmettin.eğer gerçekten ettiysen kullandığın maddenin aynısından istiyorum.

aranılan adam ercü geri döndü.banka kredilerine kefil,okeye dördüncü,halı saha maçlarınıza kaleci hatta nikahınıza şahit bile olurum.artık bende sosyalleşmek istiyorum.
Toplam Hit: 11445 Toplam Mesaj: 72