En Çok Takdir Ettiğiniz Film Hangisi
-
arkadaşlar herkesin takdir ettiği bir flim vardır takdir ettiğimiz flimleri ve flimin neyini takdir ettiğimizide burda paylaşalım
benim takdir ettiğim flim:American Hıstory X, ırkçılığın sonuçlarını çok güzl bir şekilde anlatmış olması
-
Blindness -- Tüm dünyadaki insanların bir kısmının Kör olmasının sonucunda ne gibi sonuçlar doğurduğunu anlatan film.Bir anlamda insanın doğasına dönmesi diyelim
v_for_vandetta - monarşiyi yıkmak için illa terörist olmaya gerek yok ve o kırmızı güllerin hikayesi... Türkçe dublaj izlemeni tavsiye ederim çevirmenin sesi müthiş
Gerçek Sevgili - Asosyal bir insanın ulaştığı son nokta :)
-
En son izlediğim, film'in ilk başlarında hiç bişey anlamamıştım ama filmin sonuna doğru tüylerim diken diken oldu muhteşem bir film...
7 YAŞAM
Film Hakkındaki Yorumlar Bknz
-
En çok takdir ettiğim değil de geçenler de antikkymle gittik 'Franklyn' e garip masalsı kurgusunu takdir ettiğim zaten daha önce festivalde de izleme fırsatı bulmuş olanlarınız vardır belki;
uzun lafın kısası kurgusu ile gerçekten hoşuma giden aradığım herşey vardı ama herşeyden öte
'If a god is willing to prevent evil, but not able, then he is not omnipotent. If he is able, but not willing, then he must be malevolent. If he is neither able or willing then why call him a god? Why else do bad things happen to good people? '
sorgulamasıyla zihnimin derinliklerinden fırlamıştır.
tr: Eğer tanrı kötülüklere engel olmak istiyor fakat olamıyorsa herşeye gücü yetmiyordur.Eğer engel olabiliyor ama olmuyorsa kötü niyetli biridir.Eğer ne engel olabiliyor ne de gücü yetiyorsa neden ona tanrı deniyor?neden kötü şeyler iyi insanların başına geliyor?
-
PeTaL bunu yazdı:
-----------------------------En çok takdir ettiğim değil de geçenler de antikkymle gittik 'Franklyn' e garip masalsı kurgusunu takdir ettiğim zaten daha önce festivalde de izleme fırsatı bulmuş olanlarınız vardır belki;
uzun lafın kısası kurgusu ile gerçekten hoşuma giden aradığım herşey vardı ama herşeyden öte
'If a god is willing to prevent evil, but not able, then he is not omnipotent. If he is able, but not willing, then he must be malevolent. If he is neither able or willing then why call him a god? Why else do bad things happen to good people? '
sorgulamasıyla zihnimin derinliklerinden fırlamıştır.
tr: Eğer tanrı kötülüklere engel olmak istiyor fakat olamıyorsa herşeye gücü yetmiyordur.Eğer engel olabiliyor ama olmuyorsa kötü niyetli biridir.Eğer ne engel olabiliyor ne de gücü yetiyorsa neden ona tanrı deniyor?neden kötü şeyler iyi insanların başına geliyor?
-----------------------------Film güzeldi.
-
benim en takdr ettiğim film dead race (ölum yarisi ) ..filmde her türlü macera gerilim ..vb var türkler böle film cekebilse gişe rekorlari kırılırdi..
-
alexis golden'in filmlerini takdir ediyorum.bir jenerasyonu sapıklıktan kurtardı.gençlerimiz sayesinde evcimen oldu.dışarıda görülen mini etekli hatunlara atlanmıyorsa bunun sorumlusu alexis golden'dir.aynı şekilde ellerin nasır tutmasının sebebide alexisdir.müslüm gürses kadar kalender bir insandır kendileri.
-
ben X anlatılmaz izlenir :D
-
İşaretler adlı bir Bilim Kurgu filmiydi Mel Gibson oynuyordu uzaylılar gelip adamın tarlasına işaretler yapıp kaçıyordu :D
Bildiğin vur-kaç taktiği yani adamın emekleri boşa gidiyordu ama güzel filimdi bi de bunu 7 yaşında saat 23.30 da izleyip üstüne garip uzaylılar görmek piskolojimi olumlu etkilemişti xD xD...
Şu anda 15 yaşındayım hatırlatayım :D
-
Schindler'in Listesi inanılmaz bir film
-
"big fish" akar...
ve evet böyle sorularda benim de aklıma "american history x" ilk gelen filmler arasındadır...