En Çok Takdir Ettiğiniz Film Hangisi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mercer
    Mercer's avatar
    Erkek

arkadaşlar herkesin takdir ettiği bir flim vardır takdir ettiğimiz flimleri ve flimin neyini takdir ettiğimizide burda paylaşalım

benim takdir ettiğim flim:American Hıstory X, ırkçılığın sonuçlarını çok güzl bir şekilde anlatmış olması 

benim imzamda bu olsun :)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yamiyumu
    yamiyumu's avatar
    Erkek

Blindness -- Tüm dünyadaki insanların bir kısmının Kör olmasının sonucunda ne gibi sonuçlar doğurduğunu anlatan film.Bir anlamda insanın doğasına dönmesi diyelim

v_for_vandetta - monarşiyi yıkmak için illa terörist olmaya gerek yok ve o kırmızı güllerin hikayesi... Türkçe dublaj izlemeni tavsiye ederim çevirmenin sesi müthiş 

Gerçek Sevgili - Asosyal bir insanın ulaştığı son nokta :)

"Önemli olan, Tanrı"nın bir enstrüman yaratmış olmasıdır. İnsan denen bir enstrüman. Ancak yarattığı müzik enstrümanını çalamayan bir usta gibi, Tanrı da insandan doğru sesi çıkaramamıştır. Bu yüzden, Tanrı hariç bütün güçler insanı çalmış ve özellikle de şeytan en güzel melodilerini onunla bestelemiştir." *** Sahip olduğun her bilgi, içinde çürüdüğün bir hücredir. ***
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sanal_Zeka
    Sanal_Zeka's avatar
    Erkek

En son izlediğim, film'in ilk başlarında hiç bişey anlamamıştım ama filmin sonuna doğru tüylerim diken diken oldu muhteşem bir film...

7 YAŞAM

Film Hakkındaki Yorumlar Bknz

Tbt"de Konu Konu Gezip Tüm Müritlerin İmzalarını Okuma Gibi Bi Alışkanlık Kazandım :))))
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PeTaL
    PeTaL's avatar
    Dişi

En çok takdir ettiğim değil de geçenler de antikkymle gittik 'Franklyn' e garip masalsı kurgusunu takdir ettiğim zaten daha önce festivalde de izleme fırsatı bulmuş olanlarınız vardır belki;

uzun lafın kısası kurgusu ile gerçekten hoşuma giden aradığım herşey vardı ama herşeyden öte

'If a god is willing to prevent evil, but not able, then he is not omnipotent. If he is able, but not willing, then he must be malevolent. If he is neither able or willing then why call him a god? Why else do bad things happen to good people? '

sorgulamasıyla zihnimin derinliklerinden fırlamıştır.

tr: Eğer tanrı kötülüklere engel olmak istiyor fakat olamıyorsa herşeye gücü yetmiyordur.Eğer engel olabiliyor ama olmuyorsa kötü niyetli biridir.Eğer ne engel olabiliyor ne de gücü yetiyorsa neden ona tanrı deniyor?neden kötü şeyler iyi insanların başına geliyor?

rüyaları gerceklestirmenin en guzel yolu uyanmaktır
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikky
    Antikky's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

PeTaL bunu yazdı:
    -----------------------------

En çok takdir ettiğim değil de geçenler de antikkymle gittik 'Franklyn' e garip masalsı kurgusunu takdir ettiğim zaten daha önce festivalde de izleme fırsatı bulmuş olanlarınız vardır belki;

uzun lafın kısası kurgusu ile gerçekten hoşuma giden aradığım herşey vardı ama herşeyden öte

'If a god is willing to prevent evil, but not able, then he is not omnipotent. If he is able, but not willing, then he must be malevolent. If he is neither able or willing then why call him a god? Why else do bad things happen to good people? '

sorgulamasıyla zihnimin derinliklerinden fırlamıştır.

tr: Eğer tanrı kötülüklere engel olmak istiyor fakat olamıyorsa herşeye gücü yetmiyordur.Eğer engel olabiliyor ama olmuyorsa kötü niyetli biridir.Eğer ne engel olabiliyor ne de gücü yetiyorsa neden ona tanrı deniyor?neden kötü şeyler iyi insanların başına geliyor?

-----------------------------

Film güzeldi. 

Umursamaz Tavrımın Hastası Olunuz.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zone
    zone's avatar
    Erkek
    benim en takdr ettiğim film dead race (ölum yarisi )  ..filmde her türlü macera gerilim ..vb var türkler böle film cekebilse gişe rekorlari kırılırdi..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nocturnal_mortum
    nocturnal_mortum's avatar
    Erkek
    alexis golden'in filmlerini takdir ediyorum.bir jenerasyonu sapıklıktan kurtardı.gençlerimiz sayesinde evcimen oldu.dışarıda görülen mini etekli hatunlara atlanmıyorsa bunun sorumlusu alexis golden'dir.aynı şekilde ellerin nasır tutmasının sebebide alexisdir.müslüm gürses kadar kalender bir insandır kendileri.

aranılan adam ercü geri döndü.banka kredilerine kefil,okeye dördüncü,halı saha maçlarınıza kaleci hatta nikahınıza şahit bile olurum.artık bende sosyalleşmek istiyorum.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gokcan
    gokcan's avatar
    Erkek
    ben X anlatılmaz izlenir :D
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dentist
    Dentist's avatar
    Erkek

İşaretler adlı bir Bilim Kurgu filmiydi Mel Gibson oynuyordu uzaylılar gelip adamın tarlasına işaretler yapıp kaçıyordu :D

Bildiğin vur-kaç taktiği yani adamın emekleri boşa gidiyordu ama güzel filimdi bi de bunu 7 yaşında saat 23.30 da izleyip üstüne garip uzaylılar görmek piskolojimi olumlu etkilemişti xD xD...

Şu anda 15 yaşındayım hatırlatayım :D

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manofwar
    manofwar's avatar
    Erkek
    Schindler'in Listesi inanılmaz bir film

موستانج المنتج
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yeah
    Yeah's avatar
    Erkek

"big fish" akar...

ve evet böyle sorularda benim de aklıma "american history x" ilk gelen filmler arasındadır...

herşeyin kısası makbuldur; ulaşmak isteyen yesterfox_55@hotmail.com a mail atabilir...
Toplam Hit: 11232 Toplam Mesaj: 73