En Çok Takdir Ettiğiniz Film Hangisi
-
İlk olarak PARAMPARÇA AŞKLAR VE KÖPEKLER
parçalı kurgusevenler için harikadır. Müthiş heyecan vericidir film.
Yine parçalı kurgu BABİL
ancak geçen gün tv de verilmşi sanırım izlediyseniz kendinizi isledim saymayın sansürden bişey anlamışmazdır eminim.
Üçüncüsü pulp fıctıon
O çantada ne olduğunu hala merak ediyorum ben :)
Dördüncüsü 21 Gram
Bu da yine parçalı kurgu bir film. özeleştiri ve vicdani hesaplaşmaların filmi. İzleyin derim.
Beşincisi Truman Show
Komik ama derin ve sosyal mesajlar veren bir Jim Carrey filmi.
Altıncısı Rezervuar Köpekleri.
Mafya ve kansevenler için.
Yedincisi bir türk filmi
Onunda ismi 9..
Bak bu saydıklarımı başka bi yerde bulamazsın müthiş filmlerdir. İzlemeden öleyim deme :)
-
hem güncel kalsın hemde ilerde indirim diye bu postu atıyorum :|
-
Lexi Stone - Sex In MY PJ's 2 tavsiye:)))
-
-
yazılan fılmlerın cogunu ızledım ama izlemedıklerım var burdan bı kactane feyz almak lazım
taktid ettiğim filmlere gelicek olursak
kapıdaki düşman ,son samuray ,soğuk dağ, taken,cennetin krallıgı ,Ip Man ,The.Shawshank.Redemption ,özgürlük yolu ,Gran Torino ,terminal ,vatansever cesur yürek ,
bu lıste uzar gider ama içlerinde nedense son somuray benı cok etkılemektedır
-
-
korhan bunu yazdı:
-----------------------------
Star Wars Series, Grease, Rocky Series, Fight Club, Lord of the Rings Series, Bravehearth, Back to the Future Series, Forrest Gump, Big Fish----------------------------
Forrest Gump güzel filmdi evet Tom Hanks in izleyipte beğenmediğim filmi yoktur heralde
-
Yeni tavsiyelerim ;)

Brezilya'nın 1960'lı yıllarda başlayan ve 80'li yıllarda giderek tırmanan ve halen dünyanın en tehlikeli yerlerinden birisini oluşturmasının hikayesidir. Bu şehrin hikayesini anlatabilmek için şehirde yaşayan bir çok insanın hayatları, bu karakterlerden biri olan Buscape'nin gözünden anlatılmaktadır.

Gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanmış Umudunu Kaybetme (Pursuit Of Happyness) filmi ile Sony BMG Türkiye, özel bir sosyal sorumluluk projesine imza atıyor.

Halka" filminin yazarından (Ehren Kruger) tüyleri ürpeten doğaüstü bir gerilim. Genç hemşire Caroline (Kate Hudson), yaşlı bir kadın ve hasta kocasına bakmak üzere New Orleans'ın dışında yıkık dökük köhne bir evde çalışmaya başlar..
Bugünün Afrikası. On beş yaşındaki çocuk asker Johnny, tepeden tırnağa silahlı, aldığı uyuşturucunun da etkisiyle, ruhuna giren o çılgın köpeğe dönüşmenin hayalini kuruyor.

965'te Amerika'yı ayağa kaldıran gerçek bir olaya dayanan film, 2 bölüm
Esas oğlanımız Victor Mancini kurtulmak için terapi gruplarına katıldığı bir seks bağımlısıdır. Dağda, kırda, plajda, uçakta, vapurda, trende, özetle her zaman her yerde yine kendisi gibi bağımlı bi hatunu bulabilme içgüdüsüne de sahiptir.
Chuck Palahniuk'un veya fight club'ı seven bunu da sevecektir..
-

hocam 2 sini de izle süper bence
-
mockingboy bunu yazdı:
-----------------------------
ben X anlatılmaz izlenir :D
-----------------------------aynen BenX . .