EN ESKİ BİLGİSAYARINIZIN ÖZELLİĞİ NEDİR?
-
ben tam olarak hatırlamıyorum ama dos ta prince of persiea (doğrumu yazdım ) :D ve lotus die bir araba yarısı vardı onu oynuyodum .. Zaten benim pc iman gücü ile Allah a emanet çalışıyordu :D
-
en eskiyi hatırlamıyorum baya eskiyidi aklımda sadece siyah beyaz ekanı kalmış ondan sonrakini söyleyebilirim 16 ekran kartı 4 gb hd 32 ram amd bir işlemcisi vardı aklımda değil şu anda ama en güzel anılarım o bilgisayarda geçti şu an elimin altındaki laptopla bile değiştirirebilirim o eski oyunlarla o günleri yeniden yaşayacağımı bilsem
-
arkadaşlar en eski bilgisayarın özelliği nedir bilmiyorum ama benim ilk bilgisayarı değiştirmedenönce tabi 10 sene oldu celeron 200 ekrankartı 2mb harddisk 4 gb ram 32 mb idi tabi ozamanın en iyi bilgisayarıydı .
-
Yıl 1999 16 Mayıs. Celeron 500 mhz işlemcili, 64 mb ram 4mb onboard ekran kartı. vs. vs. Fena deildi yaw. Dahada duruyor.
-
P2 mhz yi hatırlamıom tam
16MB ram
ekran kartını unuttum
15" monitor o zaman süper diolardı monitor için :D
başka başka şey kasası baya küçüktü bide hdd em o zaman kraldı 10 MB :D
şimdiki de dinazor
Celeron 1100
128SDRAM
HDD 20
ekran onboard bu devirde de bu pc yi kullanıyom -
1995--
pentium 100-8 ram 960 MB hdd -14 inç monitör bazen sararırdı sarı sarı ne güzel olurdu..4x cd rom..
benim ilk pc de aynısıydı sadece 960 mb hdd vardı sanırım benimkide duruyor hdd den bir ses geliyor anlatamam o zaman nasıl dayanmışız bu sese...Benim hiç oyunum yoktu :( 96 yılında almanyadan bir arkadaş dos ta oynanan bir araba yarışı getirmişti o oyundan aldığım zevki hiçbirşeyden almamıştım... -
hatırlıyorumda...pentium daha yeni...75mhz wardı bendede...cd sürücüsümü?? oda ne? onu 1yıl sonra taktıydım 16hızlı bişeydi...ram 4mb...sıkı durun ekran kartını açıklıyorum....512KB(yarım mb'cık).....daha duuuur..windows95 ilk çıktığında nası yüklediğiimizi annatmadım size:)) elimde 30adet disket wardı,yanlış söylemiyorum cd değil 30tane disket peşpeşe takıp win95yükledik babamla(tabi ben küçüğüm o wakitler) win açılışımı? power'a basıyodum şööle uçak kalkışı şeklinde fan sesleri falan:)) gidip tv'yi karıştırıyodum biraz..sonra kolumdaki saate bakıp açılmıştır gideyim diodum:)) (yok yaaw o kaadar da değil 3dk falan sürüyodu...bilgisayarım simgesine iki tık tık,o an bi korku anı yaşanıyo tabi ilk seferler:)) çünki sabit disk kafayı yiyip haarrr,huuurrr,gırrrrr,gacıııırrrS şeklinde sesler çıkarıyodu:))
ulan şimdi düşünüyorumda altımda p4 3.1,1gb ram...elimin altında wireless götür allah götür mouse özgür:) nanoteknoloji çıktı mertlik bozuldu!! :)
-
İlk pc mi hala kullanıyorum. P3 800 mhz 128mb ram 32mb tnt2 ekran kartı Gigabyte anakart fenada değil hala idare ediyor beni...
KaNkA :)
-
senin ilk pc 2005 te aldın heralde
-
ben ilk pc'yi 90'lı yılların başında almıştım
133 Pen.
CD-ROM Yok
8 mb-ram
2-mb ekran kartı
1 Gb hard disk
bilgisayarda hiç bi bok yapamıyodum sadece paintte resim çiziyodum
teknoloji ne kadarda hızlı ilerliyo. Eyyyy gidi geçen yıllar....!