En Heyecanladıgınız !!
-
muridler en heyecanlı olgunuz anlarınız ne olmustur ? :)
-
çok küçüktüm teoman hastasıydım konserine ilk gittiğimde acaip heycanlanmıştım (:
-
tahrşbat cebit buluşması acaba buradan yazıştıklarımız nasıl bir tipti ilk gittiğimde çok heyecenlandım zaten rüya gibi geçti
-
En çok motorsiklet kullanırken heyecanlanıyordum 1 sene falan sürdü. Artık yok araba ile idare ediyoruz.
-
öss acıklaancanda yusuf yusuftum baya
-
tabiki kızla yanyana otururken konuşmalarımız ve ağlamalarımız ama şimdi o gitti bitti
-
direksiyon başındayken heyecanlanırım :) ya ulan gündüz çıkmayan polis gecenin 1indemi çıkar karşına
polis çıktı önüme (o karanlıkta beni görmediğine eminim) bende o heyecanla dörtlüleri yakıp sağa çektim
kıllanmayan polisi kıllandırdım gecenin birinde adam niye dörtlüleri yakıp sağa çeksin polisi görünce
neyse yanaştı bi sorunmu var dedi yandan abim fırladı kardeşime direksiyon alıştırması yaptırıyorum dedi
polisde ya bi yere çarparsa falan dedi yanındaki arkadaşı sürdü gitti sallamadılar yani ama bu olayın sebebi benim heyecanım:) -
1 saat önce sürekli sürekli telde görüşdüğüm bir hatunla buluştum. Vakit ilerledikçe mevzu derinleşti ve çok heyecanlandım :D:D:D
-
Sevdiğim Bi Kız Vardı Ve Kıza AçıLamıyordum, Sonunda Karar Vermiştim Ona iLk Seni Seviyorum Dediğim An Ömrümün En HeyecanLı Anıydı (:
-
yarimi her gördüğüm anlarda dizlerimin bağı cözülürdü...:(((((
-
bir flim vardı adını hatırlamıyom ama cok guzel sahneler vardı hop kalıyoz hop oturuyoz yönetmene ne kufur etmıstım a.q ödüm patlıcaktıı :)
Toplam Hit: 4017 Toplam Mesaj: 29