folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder En Hızlı Bir Şekilde Zayıflamak?- Ekim 10 Da Sınavım Var Kilo Vermem Gerek

En Hızlı Bir Şekilde Zayıflamak?- Ekim 10 Da Sınavım Var Kilo Vermem Gerek

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pikacu
    Pikacu's avatar
    Erkek

Bende zayıfım, bana da tavsiyede bulunun.

Allah kolaylık versin.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adsizcengaver
    adsizcengaver's avatar
    Erkek

Lisede beden hocam anlatmıştı: İki öğrenciyi güreş müsabakalarına götürüyor ama ikisinin de 1-2 kilo fazlalığı var yazıldıkları sıklet için... Müsabakalara 1-2 gün kalmış. Bunları hamama götürüp güreştiriyor o sürede. Sonuç: Elemanlar 1-2 kilo vermeyi başarıyor :)

"Algısız kavramlar boş, kavramsız algılar kördür."
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    21li
    21li's avatar
    Erkek
    adsizcengaver bunu yazdı

Lisede beden hocam anlatmıştı: İki öğrenciyi güreş müsabakalarına götürüyor ama ikisinin de 1-2 kilo fazlalığı var yazıldıkları sıklet için... Müsabakalara 1-2 gün kalmış. Bunları hamama götürüp güreştiriyor o sürede. Sonuç: Elemanlar 1-2 kilo vermeyi başarıyor :)

1 kilo = 7500 kalori:) yani hamamda değil güreş postlarını yüzsen yine 2 kilo veremezler:) yahu 15000 kalori yakmaktan bahsediyorsun:) haaa ne olmuştur sana söyleyeyim o iki arkadaşın vücuttan epey su atmışlardır.. kilo vermek (yağ yakmak) terazide hemen 1, 2 kilo eksik görülmek (su atmak) :=) bu arada hem sağlıkçıyım hemde uzun süre bodybuilding yaptım o yüzden bunları yazıyorum:) en etkili yağ yakma maddesi dnp dir.. kendisi dinamitte ateşleme sisteminde kullanılır.. genelde uzun süre bulk dönemi geçirmiş ve yarışmaya kısa süre kala hızlıca yağ yakması gereken mister olympia müsabakalarına katılan profesyonel vücutcular kullanır.. bende bi ara düşük dozda kullanmıştım fakat nabzım uyurken bile hayvan gibi atıyordu:=) dnp yi dozunda kullanmamanın sonucu kesin ölümdür.. eski milli vücutçu şahin irenci kontrolsüz dnp kullanımından öldü..

Çocukken müzik kesilince sandalyelere oturmaya çalıştığımız oyun, meğerse hep otobüsün alıştırmasıymış.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GoldenWorld
    GoldenWorld's avatar
    Erkek

şu dnp olayını biraz daha açar mısınız hocalar :)

İnsan ne kadar az düşünürse, o kadar çok konuşur.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GoldenWorld
    GoldenWorld's avatar
    Erkek

An itibariyle 86 kiloyum :) 11 günüm var daha rahatlıkla düşerim 85 kiloya

Çok hızlı verdik yahu ne oldu böyle birden anlamadım :D 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    do_som
    do_som's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    GoldenWorld bunu yazdı

şu dnp olayını biraz daha açar mısınız hocalar :)

kendini öldürmeye niyetin varsa kullan. bir çok sporcu o madde yüzünden öldü kalp krizi yapma riski var.

Çok az miktar da vucuda giriş yaptıgında kalp ritmin artıp anında yağ yakmaya baslıyorsun ve 2 gün içinde hatırladıgım kadarıyla hatrı sayılır kg veriyorsun.

dnp kullanıcagına ben yazmıstım silmişler heralde uyarıcı madde kullan daha az zarar görürsün

tabi ikisinide önermiyorum :D

do_som tarafından 28/Eyl/16 17:44 tarihinde düzenlenmiştir
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jocus
    jocus's avatar
    Erkek
    GoldenWorld bunu yazdı

1 hafta 4 kilo ne yedin nasıl spor yaptın anlat hele

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GoldenWorld
    GoldenWorld's avatar
    Erkek
    jocus bunu yazdı
    GoldenWorld bunu yazdı

1 hafta 4 kilo ne yedin nasıl spor yaptın anlat hele

sabah 8 kalktım parka giderek 1 saat koştum tam her gün ekmeği kestim sadece 1 dilim kepekli ekmek yedim abur cubur da yemedim spordan geldikten sonra bol bol su içtim 2.5 litreye yakın günde 2 öğün yedim 12 de ve akşam 6 da öğlenleyin acıktığımda ise yeşil elma yedim ve parkta sporun ardına 100-100 şeklinde 200 tane mekik çektim orda bir alet yapmışlar onun üzerine çıkarak. Böyle yani pek fazla da bir şey yapmadım aslında :) 105 kiloydum bundan 2 ay önce şuan 86 kiloyum gerçekten baya baya fark ediyor

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    do_som
    do_som's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

adam bizi sikine bile takmadı amk  suç bizde

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GoldenWorld
    GoldenWorld's avatar
    Erkek
    do_som bunu yazdı

adam bizi sikine bile takmadı amk  suç bizde

kardeşim ne alakası var okuyorum yorumunu konu açtım sordumsa hepsi benim için değerlidir yorumların. 

extacy önerisi vermişsin ben diyorum memur olacağım sınavı kazandığım vakit sağlık raporu alacağım o zaman kan testine gönderiyorlar orda çıkar ve uyuşturucu gerçekten iyi bir şey değil hele ki kimyasal. içmedin mi de içtim ama soğudum extacy yüzü görmek istemiyorum içtiğim sıralar kilo almama yarıyordu kilo verdirmedi bende az buzda içmezdim

Toplam Hit: 7645 Toplam Mesaj: 65
kilo kaybı kilo verme