En Hızlı Bir Şekilde Zayıflamak?- Ekim 10 Da Sınavım Var Kilo Vermem Gerek
-
DJ_Alper bunu yazdıGoldenWorld bunu yazdıDrKill bunu yazdı
olum sen böyle gidersen memur olacan ama mezarda memur olacan. Amk canından değerli mi hala dnp diyon. Ayak mantarı için krem tavsiyesi istenir konu silinir, millet ölümlü ilaçlar tavsiye ediyor konu hala devam.
hiç bilmiyordum ne olduğunu o yüzden merak ettim sordum acaba bitkisel bir şey mi falan diye de değilmiş çok farklı bir durumu var onun tövbe kullanmam :) olacak inşallah az kaldı kilolar gidiyor gerisi sözlü mülakat. 90 dan 86 oldum 8 günde
sonraki kilo verimin ilki kadar kolay olmayacak
vakit yakınsa su oranını düşür kalori artır
2 ay önce 105 idim şuanda 86 ve20 gün falan ara vererek böyle oldum spora diyete falan. ama tabi yine abur cubur yemedim hiç. şuanda sınava gireceğim vakit sınırı 85. müridin birisi bu konuda bilgiliyli kendisini buraya bekliyorum o zamana kadar senden su gider yağ değil demişti su gitti sanırım, benim sormak istediğim 11 günüm var boy kilo ölçümüne o zamana kadar ilk başta koştuğum diyet yaptığım günlerin yağı o zamana kadar gider mi ? yani tekrar bir zayıflama durumu olur mu ben hiç bir spor yapmasam bile sadece yediklerime dikkat ederek
-
Merak ettim, bugün 10 Ekim arkadaş ne yaptı, son durum nedir?
-
mkeles84 bunu yazdı
Merak ettim, bugün 10 Ekim arkadaş ne yaptı, son durum nedir?
yeni girebildim foruma kb hocam 10 unda gittim saat 11 gibi falan tartıya çıktım ve sonuç 83.1 kilo :) sözlü mülakata kaldım onuda geçersem gardiyanım inşallah
-
2 gün ara verdikten sonra dünden itibaren tekrardan koşmaya başladım şu anda 83 kiloyum ayın 31 inde sözlü mülakatım var o güne kadar yine diyete koşmaya devam edeceğim bakalım kaç kilo vereceğim. Ayrıca sınavı kazanabilecek miyim kazanamayacak mıyım 31 inden sonra buraya yazarım yine mülakat sonuçları açıklandığında :)