En İnce Telefon : Oppo R5
-

http://www.youtube.com/watch?v=Ah0A_0cDPpU
Adamlar videoda Apple'ada sağlam gönderme yapmışlar. :)
http://www.youtube.com/watch?v=3OAQUcQqDD0
-
telefon gösterdikleri kadar sağlamsa gerçekten çok hoşuma gitti.Türkiye ye gelecekmi yada yurtdışında ne kadardan satışta acaba bu cengaver
-
sar değeri nasıl ki uçuk mudur ?
1300 tl gibi bir şey
-
Çift ekranlı YotaPhone 2
-
enesshn18 bunu yazdı
telefon gösterdikleri kadar sağlamsa gerçekten çok hoşuma gitti.Türkiye ye gelecekmi yada yurtdışında ne kadardan satışta acaba bu cengaver
Türkiye'ye gelecekler. Türkiye yetkili elemanı açıkladı. Sar değeri :
- Head:
- 0.27 W/kg
- Body:
- 1.22 W/kg
- Head:
-
Mustafa bunu yazdıenesshn18 bunu yazdı
Türkiye'ye gelecekler. Türkiye yetkili elemanı açıkladı. Sar değeri :
- Head:
- 0.27 W/kg
- Body:
- 1.22 W/kg
ne zaman gelecekmiş hocam xiaomi gibi olmasın onlar da 2014 ün son çeyreğinde türkiyede olacağız dediler fason çıktı
- Head:
-
sar değeri düşükse, malzemesi kanserojen değilse, kalem ihtiyacı da yoksa bu telefon alınabilir. çünkü dayanıklılık gerçekten önemli; her şeyimizi bu telefonlara yüklüyoruz.
-
hoş duruyor. para basılabilecek gibi duruyor. maaşı komple harcamak lazım gibi duruyor. ayfoncuların dikkatini çekecek gibi duruyor.
güzel hareketler bunlar.
-
Xiaomi Çin'in Samsung'u olarak görüyorum. Oppo ise LG gibi. Sonradan pazara girip, kendi teknolojilerini geliştirmeye çalışıyor ve pahalı satıyorlar. Agresif pazarlama denen idareten reklam amaçlı fiyatlari indirse yok satarlar. Mesala LG, bunu G2 modelinde yaptı. G2 öncesi LG'nin hiç bir telefonu bu kadar tutulmadı.
Buda Oppo'nun geliştirdiği kamera teknolojisi :
-
Mustafa bunu yazdı
Xiaomi Çin'in Samsung'u olarak görüyorum. Oppo ise LG gibi. Sonradan pazara girip, kendi teknolojilerini geliştirmeye çalışıyor ve pahalı satıyorlar. Agresif pazarlama denen idareten reklam amaçlı fiyatlari indirse yok satarlar. Mesala LG, bunu G2 modelinde yaptı. G2 öncesi LG'nin hiç bir telefonu bu kadar tutulmadı.
Buda Oppo'nun geliştirdiği kamera teknolojisi :
oppo gelse alırım ben bir tane telefonunu n3 ü merak ediyorum
-
Bir ara Mesut Çevik, Oppo'nun üst düzey yöneticilerinin Türkiye'ye bizzat gelip pazar araştırması yaptığını ve ülkemizde satış yapacağını söylemişti. Fakat ne olur bilmem. Bir şeyden eminim. Uygun fiyattan verirlerse Türkiye'de yok satarlar. Ek olarak Oppo, aynı Xiaomi nasıl telefonlarında Miui denen özel bir Android rom kullanıyorsa, Oppo'da Color OS isimli özel bir rom kullanıyor ve cok sık güncelleme alıyor.