En İnce Telefon : Oppo R5

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

Dünyanın en ince telefonu Vivo X5 Max tanıtıldı: 4,75 mm'lik telefon!

Samsung, Apple ve Sony gibi dünyanın önde gelen akıllı telefon üreticileri en iyi akıllı telefonu üretmek için yarışa dursunlar, Oppo ve Vivo gibi Çinli firmalar da dünyanın en ince akıllı telefonunu üretmek için yarış halindeler. Bu anlamda son olarak Oppo firması, 4,85 mm inceliğe sahip Oppo R5 modeliyle bu unvanı ele geçirmişti.

Oppo bu unvanı ise elinde uzun süre tutamadı. Zira Vivo'nun sadece 4.75 mm inceliğe sahip dünyanın en ince akıllı telefonu Vivo X5 Max, bugün itibariyle duyuruldu. Çift SIM desteğine sahip olan cihazın diğer özellikleri ise şu şekilde;

-5.5-inç 1080p Super-AMOLED ekran,
    -1.7 GHz saat hızında çalışan 8 çekirdek Qualcomm Snapdragon 615 işlemci,
    -2GB RAM,
    -16GB dahili depolama alanı,
    -13MP arka kamera,
    -5MP ön kamera,
    -Android 4.4.4 KitKat işletim sistemi

22 Aralık tarihinde satışa sunulacak olan cihazın 486 dolarlık fiyat etiketi bulunuyor. Cihazın Çin dışında satışa çıkıp çıkmayacağı ise şu an için belirsiz. Vivo X5 Max hakkında ne düşünüyorsunuz?

http://www.gsmarena.com/vivo_x5_max-6865.php

http://cdn2.gsmarena.com/vv/pics/vivo/vivo-x5-max-2.jpg

http://cdn2.gsmarena.com/vv/pics/vivo/vivo-x5-max-1.jpg

PanxeR tarafından 12/Ara/14 02:15 tarihinde düzenlenmiştir
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Yalnız ben şu hareketli nesnelere auto focus olayını çok beğendim. Samsung, Sony gibi firmalarda böyle bir atılım yok henüz. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EWELANCHE
    EWELANCHE's avatar
    Erkek

Yokmu azaltan ?

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek
    Mustafa bunu yazdı

Yalnız ben şu hareketli nesnelere auto focus olayını çok beğendim. Samsung, Sony gibi firmalarda böyle bir atılım yok henüz. 

hoca samsung ve sony dslr pazarında da varlar autofocus olayının kralını yaparlar isteseler, sen neye istinaden konuştun bi önceki mesajında verdiğin videoya göremi

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MadJack
    MadJack's avatar
    Erkek
    Mustafa bunu yazdı

Xiaomi Çin'in Samsung'u olarak görüyorum. Oppo ise LG gibi. Sonradan pazara girip, kendi teknolojilerini geliştirmeye çalışıyor ve pahalı satıyorlar. Agresif pazarlama denen idareten reklam amaçlı fiyatlari indirse yok satarlar. Mesala LG,  bunu G2 modelinde yaptı. G2 öncesi LG'nin hiç bir telefonu bu kadar tutulmadı. 

Buda Oppo'nun geliştirdiği kamera teknolojisi :

http://youtu.be/FLJQ-7HLn-w

Tracking focus ve slow shutter olayı iyiymiş

Everyone sees just what they want to see.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YekteranBaymedir
    YekteranBaymedir's avatar
    Homo

Böyle firmalardan daha çok atilim bekliyorum

Samsung, sony,htc gibi markaların pazar payını sikip atsın ki

Bu firmalar da biraz silkelenip kendine gelsin

Yarak kürek telefonları kaktırıp güncelleme dahi vermiyorlar

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    Atakan
    Atakan's avatar
    Erkek

Batarya yoksa ne telefon boştur artık telefon alırken Batarya teknolojisi görmek istiyorum yok 4 GB ram alıp ne yapacam 

Çılgın şeyh Müritleri coşturuyor...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nick6
    0x656e
    0x656e's avatar
    Homo

p6 ince diye aldıydım lo ah ah elimden kayıyor amk telefonu :S bu arada garantiye yolladım . İnce olması güzel ama elde durmuyor ya bu nasıl durur bilmem artık 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Florenzi
    Florenzi's avatar
    Erkek

Bu opponun 2000 mah bataryasi varmis.

Tek Yol Atatürk 1881 - ∞
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    ValentinoRossi bunu yazdı

Bu opponun 2000 mah bataryasi varmis.

Ek olarak 30 dakikada sıfırdan %70'e dolduruyormuş bataryayı orjinal şarj aletiyle. Yani ortalam 40-45 dakida fulllüyor.

mkyb tarafından 12/Ara/14 21:59 tarihinde düzenlenmiştir

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
Toplam Hit: 3857 Toplam Mesaj: 21