En İyi Çift Hatlı Telefon?
-
merhabalar
ankaradan bir mürit kardeşimizden (şu an nickini hatırlayamadım) nexus 4 telefon aldım.
hala kullanmaktayım ve gayet de memnunum.
2. bir hattım da var artık ve bu hat yurtdışı numarası
bu yüzden iki numarayı da kullanabileceğim performans olarak da isteklere cevap verebilecek bi telefon arıyorum
deneyimli ve bu konuda bilgili müritlerden öneriler bekliyorum.
herkese yakşamlar...
-
Xiaomi'nin modellerine bak hocam. Tüm modelleri Çift sim kartlı.
-
çok para vermek istemiyorsan ikinci el bi j3 pro alabilirsin 400 500e.
ya da xiaomi
-
joe_black bunu yazdı
çok para vermek istemiyorsan ikinci el bi j3 pro alabilirsin 400 500e.
ya da xiaomi
Samsung'un S ve Note serisi harici cihazı alınmaz. Zira uzun kullanımda telefonu duvarın içinden geçirme isteği duydurtuyor insanda giriş seviyesi Samsunglar.
-
Gecenlerde gormustum. Samsung note fan arastirsana. Fiyat performans cok iyi gorunuyo. Cift hatta var.
-
mustafa_unax bunu yazdı
Gecenlerde gormustum. Samsung note fan arastirsana. Fiyat performans cok iyi gorunuyo. Cift hatta var.
O telefon 2.100 lirayken 3.200 liralara kadar fırladı şuan. Fiyatını hak eden bir cihaz değil an itibariyle.
-
Mi Max 2 kullanıyorum. Çift hatlı ve bataryası da 5100. Bana bir gün tam gidiyor. Oyun oynamıyorum. İnternet (gazete, insta, face vb.) ve wapsap kullanıyorum. Makale okuyorum. Tavsiye ederim. Ama TR'de ne kadar bilemem.
-
Pikacu bunu yazdı
Mi Max 2 kullanıyorum. Çift hatlı ve bataryası da 5100. Bana bir gün tam gidiyor. Oyun oynamıyorum. İnternet (gazete, insta, face vb.) ve wapsap kullanıyorum. Makale okuyorum. Tavsiye ederim. Ama TR'de ne kadar bilemem.
5k bataryayı oyun oynamadan nasıl bitiriyon motorola 5k bataryalı telefonum vardı 2.5gün gidiyodu şarj
Çift hatlı telefon hiç kullanmadığım için birşey diyemem tek söyleyebileceğim çift hatlı samsungların hepsi kasıyor oyüzden xiaomi yada huawei tercih etmen senin için daha avantajlı olur
PanxeR tarafından 12/Kas/18 00:55 tarihinde düzenlenmiştir -
Asus zenfone 5 kullaniyorum cift sim cok memnum cift whatsapp filan kullanabiliyorsun
-
Xiaomi Redmi Note4 | Biçilmiş kaftan.
-
Biraz eski olacak ama xperia z5 dual tavsiye ederim 2.elde uygun fiyata denk getirilebilinir. şubatta 1400e sıfırını almıştım 600 civarı flan 2.el bulunur diye düşünüyorum. tüm banka sosyal medya iş ıvır zıvır işlerini çok rahat çözüyor çift hatla.