En İyi Çift Hatlı Telefon?
-
beyler LG nin krnok sorunları varmıdır
Elinizde var ise LG arayuze alışmış bir abimiz içinçift vatsapı kullanacağımız bir telefon lazm
istanbul içi elden teslim alırım
blackstone_tr tarafından 12/Kas/18 15:18 tarihinde düzenlenmiştir -
blackstone_tr bunu yazdı
Güldüm hocam. V30 ile ancak kendine geldi LG. Önceki cihazlarının yanına yaklaşılmaz. Ha birde eskilerden G2 iyidir.
-
mkyb bunu yazdıblackstone_tr bunu yazdı
Güldüm hocam. V30 ile ancak kendine geldi LG. Önceki cihazlarının yanına yaklaşılmaz. Ha birde eskilerden G2 iyidir.
doğrudur hocam G4 le sanırım baya anakart sorunu yaşadılar diye biliyorum ama
G5 te aynı sorun devam ediyormu fiyat iyi sanırım
-
Xiaomi varken hala daha araştırmamı yapıyorsunuz.
Xiaomi red mi note 4x ile yarı yolda kalmayacağını düşünüyorum
Fiyatıda çok değil gözün kapalı al.
-
blackstone_tr bunu yazdımkyb bunu yazdıblackstone_tr bunu yazdı
doğrudur hocam G4 le sanırım baya anakart sorunu yaşadılar diye biliyorum ama
G5 te aynı sorun devam ediyormu fiyat iyi sanırım
G5'te anakart sağlam ama ghost screen problemi var. Yoksa fena cihaz değil.
-
PanxeR bunu yazdıPikacu bunu yazdı
Mi Max 2 kullanıyorum. Çift hatlı ve bataryası da 5100. Bana bir gün tam gidiyor. Oyun oynamıyorum. İnternet (gazete, insta, face vb.) ve wapsap kullanıyorum. Makale okuyorum. Tavsiye ederim. Ama TR'de ne kadar bilemem.
5k bataryayı oyun oynamadan nasıl bitiriyon motorola 5k bataryalı telefonum vardı 2.5gün gidiyodu şarj
Çift hatlı telefon hiç kullanmadığım için birşey diyemem tek söyleyebileceğim çift hatlı samsungların hepsi kasıyor oyüzden xiaomi yada huawei tercih etmen senin için daha avantajlı olur
Birgun dediğim gece 10 gibi %40 filan oluyor. Ondan sonra tekrar sarja takıyorum. Sabahta alıyorum. Wifi, GPRS filan sürekli açık.
-
Pawlow bunu yazdı
Biraz eski olacak ama xperia z5 dual tavsiye ederim 2.elde uygun fiyata denk getirilebilinir. şubatta 1400e sıfırını almıştım 600 civarı flan 2.el bulunur diye düşünüyorum. tüm banka sosyal medya iş ıvır zıvır işlerini çok rahat çözüyor çift hatla.
isinma durumu ne alemde haci. yanlis hatırlamıyorsam snapdragon 810 islemci vardi ve soba gibiydi?
-
@mkyb hocam bende sana bir tel sorayım hemde konu açmadan sormuş olayım
öncelikle telefona çok para vermekten nefret ederim şu anda a7 2016 var ben telefonda en çok mail kullanıyorum günlük 200 kadar mail geliyor bana sırf bundan dolayı şarjı en iyi giden telefonlar hangileri bir liste yaparmısın gerçi benim a7 bu işte bya iyi diyorlar yaklaşık 6 saat ekran süresi alıyorum
-
biraz eski olabilir ama zenfon 2 kullanıyorum çift hat 64gb olan. (Lazer değil ama..) baya memnunum 3 sene oldu sanırım. 4gb ram ve intel işlemci suan hala iş görüyor iyiki alımısım diyorum bikaç kez kasa değiştirdim de sağlam düşürdüğüm olmustu. kamerası falan benim için ideal iyi denemez tabi. ama en azından piyasada 2ci elini makul fiyata bulabilirsin diye düşünüyorum
edit olsun :
https://www.epey.com/akilli-telefonlar/asus-zenfone-2.html
csabanci tarafından 12/Kas/18 23:03 tarihinde düzenlenmiştir -
Hayırdır kanka,
ikinci karakterin içinmi çift hat kullanıyorsun?