En İyi Donanım?
-
casanowa bunu yazdı:
-----------------------------
sen hıc aynı anda..
cd write
flashget
msn messenger
winamp videolu
acdsee powerpack
8 tane internet explorer
panda
usb printer denetleyici
avafind
nvidia
KULLADINMI???????
ben kullandım!!!! hemde 7 cd writerla cd yazıyodum o sırada aynı bilgisayarda!!! varmı gerisi.. hemde amd 2500+ dı
amma çok şey varmış orda ya!!!
görende dvd convert ediyo anyı andada render yapıyo sanacak a.k.
usb printer denetleyicisi çalışıyomuş muahahaaaaaaaa
video oynuyomuş, resim izliyomuş :))))
sen oraya böle ekranda görüntü geliyo, printerdan yazı çıkıyo writerın ışığı yanıyo filanda yazsaydın.. bunlarda yorar işlemciyi :)))))
diyomya millet amd den bir tek amd kullanmayan şikayetci die işte -
DeSPoT bunu yazdı:
Bu kasa bu sistemi z.ker bayıltır. boyle dandık kasa alınmaz. Aopen h600b-12
bulabilirsen b13 -
Bu sırada
ben ht de kulandım şu anda kulandığım 2000 işlemciyle neredeyse
aynı çalışıyordu:))
Hatta iss ile çalışırken ben katı makina:)) -
puah. yok cnm hyper. de o kadar kucumseme yaws. yani ben hyper. kullanmadım ama 2000 kullandım eger aynı perfornmanssa gulerım puahaha. benım 2500+ jumbo jet kalır oyleyse hyper in yanında :)
-
benım bahsettıgım ıslemcı sadece 2400 HT(kendı ıslemcım)
sız 3000+ ve amd 64 lerden bahsedıonuz....
ben bu ıslemlerı 3000ın bıle yapamıcagına emınım kı 2500 un kesınlıkle yapamadıgını bılıyorum.... (kullandım)
kasaya gelınce bır kac saglam marka kasanın dısında butun kasalar aynı bok...
arkadasa pc toplarken kasası saglm olsun power supplyı yuksek olsun dıe aopen alacaktık; kasayı acıp bakınca ne gorduk dersınız???
2 sınınde powerı 300w... eee?? sen neye para verıosun ?? plastıgıne demırınemı??
sereno kasa almısın aopen kasa almısın hıc fark etmes ıkısıde aynı sey.. bırısınde kazık yersın...
ayrıca dedıgınız ekran kartı daha pıyasada olmayan bısı, nasıl yazmamı beklıosunuz??
renegadealien yazdıklarımla dalga gecmıs...
dahada fazlasını yazıcaktım sıkıldıgım ıcın yazmadım... onları yazmamın nedenı aynı anda hepsinin aktıf oldugunu gostermek ıcındı...
yanı usb prınter denetleyıcısı trayde durmuyo...(orn: scan yapıo)
acdsee slıdeshow yapıo
falan fılan...
yaa bu amd ıntel muhabbetı surer gıder, kımsede bırbırını kabul etmes... ben daha fazla yazı yazmak ıstemıyorum... en ıısı bosverın bırbırımızı kırmaya degmes... -
kasa demek guc kaynagı demektır dostum. onun tenekesıne verılmıyo para. AMA guc kaynagı var GUC KAYNAGI var. 300 watt gormussunz . ne beklıyodum 500 watt mı. senın kullanacagın sistemin ne kadar gereksinimi oldugunu biliyomusun ? bilmiyosan bi araştır ogren sana zahmet. aopenler GERCEK 300 watttır. yanı tam 300 watt verir. piyasadn alacağın 30 dolarlık bı kasa ıcındekı 300 watt olarak sana kakalanan psu 300 watt tam vermez. iki psu yu eline al farkı anlayacaksın. içlerindeki kondansotorlerı gordun mu sen hıç ??? yanı sız dısına bakarsınız anlayan adam ıcıne bakar. olay budur. biz 70 kusur doları bosa vermıyoz :)
amd konusunda 2500+ o/c yapmadım henuz su an hiçbir işlemde tık demiyor. ee daha ne ?? aradaki para farkına degecek ne avr ıntelde ??? hiç. p4 .2.4 den daha perfornmanslı oldugunu iddia ediyorum. ıstedıgın testı yaparak karsılastırabılırız.
9600xt heryerde var. istiyosan bi koli yollayalım. -
Git bi ibm al ne format düşün ne de başka birşey.Garantide cabası ayrıca F11 senin sihirli tuşun olur canım toplama olay hikaye... :)
-
Yuh 1500 dolara kral bilgisayar yapilir yaw..ben burda 500 euroya fistik gibi bilgisayar yapiyom...aha bu websitesine girin..bizim kaldigimiz Ilcede tek bu yer http://www.gd-computer.de en saglam yer!
Burdan aliyom ben herseyi
-
sag tarafta angebot yazan yere birde Preisplise yani fiyatlistesine bi bakin..
-
Preisliste yani
Toplam Hit: 17571 Toplam Mesaj: 81