En İyi En Kullanıışlı Müzik (Mp3vs.) Dinleme Programı Önerileriniz ?
-
herşekilde a dan z ye hükemedebiliyorsun kendini müziklerin efensidi sayacaksin birde resim koyayim sana
örnek bi kac ayar seyi gerisini sen düşün ;)edit: işin en güzel tarafi multimedya klavyeden gelen komutları algilayabiliyor eminim ki bir çoğunuz kullanmiyodunuz ama artik sürekli"ileri,geri,dur,devam,ileri sar ,geri sar , ses ac kapat gibi tulşarı kullanmaya başlıcaksınız (:...
-
ki en güzel yönü bi kac klasörü sürekleyip attiğinizda winamp vs gibi sarkıları dolurup birakmiyor.
klasör ismini bi title olarak atiyor o kalsörün icindeki sarkıları oraya koyuyor.
bide diyelim binlerce şarkı attiniz bi tane şarkı hosunuza gitti onu alıp baska yere koyucaksniz diyelim klasöre girip nerde bu diye aramaniza gerek yok şarkıya sağ tiklayip tutulan dosyayi ac didediğinizde o klasörde o şarkı olarak açılacaktır sonra ctrl+x ctrl+v ile istediğiniz yere fln atabilirsiniz nimetleri sonsuz aklıma geldikce yaziyorum ama yaşanmadan farkı anlaşılmaz:D

edit:ayrıca olusturdugunuz playlist leri surukle birak mantigi ile button olarak atabiliyorsunuz tek tik ile playlistler arasinda gezinebilirsiniz baknz (default,Rocks,00-djzone...)
-
Wmp+Equlayzır ayarı +srs audio sandbox
Bu 3lüyü dene diyerleri iğrenç gelcek :D
-
JetAudio tabiki de en professionel programlardan biri + olarak aac aac+ vs gibi şeyleri pulgin olarak ekleyebiliyorsun müzikle fazla oynamaya gerekyok JetAudio kur dene gör
-
Drawlord bunu yazdı:
-----------------------------
bunu bilmiyorsun galiba dostum winamp daha gusel yere yerleşio :P
ne işime yarar ki o gerektiğinde müdahale etmek isteyince yine öne getirmem gerekicek ben pencereyi açmadan müdahale etmek istiyorum. yok mu öyle bi program? yada bunu nasıl düzeltebilirim? -
hoca bu aimp2 de nasıl sarkı arıyacaz winamptaki j tuşu gibi?
-
Hacı winamp dan adam olmaz hala winamp diyorsunuz AIMP verilmiş o çok iyi tavsiye ederim.
-
Winamp , wmp sistemi kassa ne kadar kasacak 3-5mb ram ayiramiyorsaniz atin o pc yi :D
Tas gibi winamp kullaniyorum yillardir , birde dfx caktimmi super gidiyor :D
-
ComputerWolf bunu yazdı:
-----------------------------Winamp , wmp sistemi kassa ne kadar kasacak 3-5mb ram ayiramiyorsaniz atin o pc yi :D
Tas gibi winamp kullaniyorum yillardir , birde dfx caktimmi super gidiyor :D
Hacı ses kalitesinden bahsediyoruz winampa encoder taksanda yinede bok gibi sesi var AIMP indir 2 sini karşılaştır. Farkı anlayacaksınbu iş pentium ile amd işi gibi pentium u herkes bilir ama amd okadar tanınmaz onun için daha az satar
-
Sehabe bunu yazdı:
Drawlord bunu yazdı:
bunu bilmiyorsun galiba dostum winamp daha gusel yere yerleşio :P
ne işime yarar ki o gerektiğinde müdahale etmek isteyince yine öne getirmem gerekicek ben pencereyi açmadan müdahale etmek istiyorum. yok mu öyle bi program? yada bunu nasıl düzeltebilirim?
vinamp ın bi eklentisi var. system tray play stop ileri geri gibi butonlar eklıyo. ama bilmiyon adını eklentinin :D
ss
en iyisi winamp + wmp sikini :D