folder Tahribat.com Forumları
linefolder Yazılımlar / Diğer Programlar
linefolder En İyi En Kullanıışlı Müzik (Mp3vs.) Dinleme Programı Önerileriniz ?

En İyi En Kullanıışlı Müzik (Mp3vs.) Dinleme Programı Önerileriniz ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gzx
    Gzx's avatar
    Erkek

herşekilde a dan z ye hükemedebiliyorsun kendini müziklerin efensidi sayacaksin birde resim koyayim sana

örnek bi kac ayar seyi gerisini sen düşün ;)

edit: işin en güzel tarafi multimedya klavyeden gelen komutları algilayabiliyor eminim ki bir çoğunuz kullanmiyodunuz ama artik sürekli"ileri,geri,dur,devam,ileri sar ,geri sar , ses ac kapat gibi tulşarı kullanmaya başlıcaksınız (:...

"açık mı var la" yazdı diye ban yiyen adam !
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gzx
    Gzx's avatar
    Erkek

ki en güzel yönü bi kac klasörü sürekleyip attiğinizda winamp vs gibi sarkıları dolurup birakmiyor.

klasör ismini bi title olarak atiyor o kalsörün icindeki sarkıları oraya koyuyor.

bide diyelim binlerce şarkı attiniz bi tane şarkı hosunuza gitti onu alıp baska yere koyucaksniz diyelim klasöre girip nerde bu diye aramaniza gerek yok şarkıya sağ tiklayip tutulan dosyayi ac didediğinizde o klasörde o şarkı olarak açılacaktır sonra ctrl+x ctrl+v ile istediğiniz yere fln atabilirsiniz nimetleri sonsuz aklıma geldikce yaziyorum ama yaşanmadan farkı anlaşılmaz:D

edit:ayrıca olusturdugunuz playlist leri surukle birak mantigi ile button olarak atabiliyorsunuz tek tik ile playlistler arasinda gezinebilirsiniz baknz (default,Rocks,00-djzone...)

"açık mı var la" yazdı diye ban yiyen adam !
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    canerator
    canerator's avatar
    Erkek

Wmp+Equlayzır ayarı +srs audio sandbox

Bu 3lüyü dene diyerleri iğrenç gelcek :D

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    JetAudio tabiki de en professionel programlardan biri + olarak aac aac+ vs gibi şeyleri pulgin olarak ekleyebiliyorsun müzikle fazla oynamaya gerekyok JetAudio kur dene gör 
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    g2k
    g2k's avatar
    Erkek

Drawlord bunu yazdı:
    -----------------------------

asdada

bunu bilmiyorsun galiba dostum winamp daha gusel yere yerleşio :P 

ne işime yarar ki o gerektiğinde müdahale etmek isteyince yine öne getirmem gerekicek ben pencereyi açmadan müdahale etmek istiyorum. yok mu öyle bi program? yada bunu nasıl düzeltebilirim?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Wizard
    Wizard's avatar
    Erkek
    hoca bu aimp2 de nasıl sarkı arıyacaz winamptaki j tuşu gibi?

Bazen kalmak da gitmek kadar cesaret istiyor...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    Hacı winamp dan adam olmaz hala winamp diyorsunuz AIMP verilmiş o çok iyi tavsiye ederim.

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Winamp , wmp sistemi kassa ne kadar kasacak 3-5mb ram ayiramiyorsaniz atin o pc yi :D

Tas gibi winamp kullaniyorum yillardir , birde dfx caktimmi super gidiyor :D

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    ComputerWolf bunu yazdı:

Winamp , wmp sistemi kassa ne kadar kasacak 3-5mb ram ayiramiyorsaniz atin o pc yi :D

Tas gibi winamp kullaniyorum yillardir , birde dfx caktimmi super gidiyor :D

Hacı ses kalitesinden bahsediyoruz winampa encoder taksanda yinede bok gibi sesi var AIMP indir 2 sini karşılaştır. Farkı anlayacaksın

bu iş pentium ile amd işi gibi pentium u herkes bilir ama amd okadar tanınmaz onun için daha az satar

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SyspioniC
    SyspioniC's avatar
    Erkek

Sehabe bunu yazdı:

Drawlord bunu yazdı:

asdada

bunu bilmiyorsun galiba dostum winamp daha gusel yere yerleşio :P 

ne işime yarar ki o gerektiğinde müdahale etmek isteyince yine öne getirmem gerekicek ben pencereyi açmadan müdahale etmek istiyorum. yok mu öyle bi program? yada bunu nasıl düzeltebilirim?

vinamp ın bi eklentisi var. system tray play stop ileri geri gibi butonlar eklıyo. ama bilmiyon adını eklentinin :D

ss

en iyisi winamp + wmp sikini :D

Download%20WMP11

Download%20WMP11

"Derviş Yunus bu sözü eğri büğrü söyleme, Seni sorguya çeker bir Molla Kasım gelir."
Toplam Hit: 7567 Toplam Mesaj: 46