En İyi En Kullanıışlı Müzik (Mp3vs.) Dinleme Programı Önerileriniz ?
-
Sehabe bunu yazdı:
-----------------------------Drawlord bunu yazdı:
-----------------------------
bunu bilmiyorsun galiba dostum winamp daha gusel yere yerleşio :P
-----------------------------ne işime yarar ki o gerektiğinde müdahale etmek isteyince yine öne getirmem gerekicek ben pencereyi açmadan müdahale etmek istiyorum. yok mu öyle bi program? yada bunu nasıl düzeltebilirim?
-----------------------------walla ben bluetooth ile telden pc ye bağlanıyom birdaha bilgisayara muhattap olmuyorum :D mutfakta tuvalette istediğim gibi istdeğim zaman istediğimi yapabiliyorum pcye dokunmadan :D
DJ_Alper bunu yazdı:
ComputerWolf bunu yazdı:
-----------------------------Winamp , wmp sistemi kassa ne kadar kasacak 3-5mb ram ayiramiyorsaniz atin o pc yi :D
Tas gibi winamp kullaniyorum yillardir , birde dfx caktimmi super gidiyor :D
Hacı ses kalitesinden bahsediyoruz winampa encoder taksanda yinede bok gibi sesi var AIMP indir 2 sini karşılaştır. Farkı anlayacaksınbu iş pentium ile amd işi gibi pentium u herkes bilir ama amd okadar tanınmaz onun için daha az satar
----------------------------dai seni bilmem ama benim 30-40 ytl kulaklıkta hepsinin sesi aynı çıkıyor :D
-
Taş gibi "Windows Media Player" kullanıyorum :)
Bass için "Nike Media Player"
Jazz içinse Creative 'nin Sound ... diye bi programı vardı onu :)
3 'ü de çok kalitedir :D
-
wert bunu yazdı:
Sehabe bunu yazdı:
-----------------------------Drawlord bunu yazdı:
bunu bilmiyorsun galiba dostum winamp daha gusel yere yerleşio :P
-----------------------------ne işime yarar ki o gerektiğinde müdahale etmek isteyince yine öne getirmem gerekicek ben pencereyi açmadan müdahale etmek istiyorum. yok mu öyle bi program? yada bunu nasıl düzeltebilirim?
-----------------------------walla ben bluetooth ile telden pc ye bağlanıyom birdaha bilgisayara muhattap olmuyorum :D mutfakta tuvalette istediğim gibi istdeğim zaman istediğimi yapabiliyorum pcye dokunmadan :D
DJ_Alper bunu yazdı:
ComputerWolf bunu yazdı:
-----------------------------Winamp , wmp sistemi kassa ne kadar kasacak 3-5mb ram ayiramiyorsaniz atin o pc yi :D
Tas gibi winamp kullaniyorum yillardir , birde dfx caktimmi super gidiyor :D
Hacı ses kalitesinden bahsediyoruz winampa encoder taksanda yinede bok gibi sesi var AIMP indir 2 sini karşılaştır. Farkı anlayacaksınbu iş pentium ile amd işi gibi pentium u herkes bilir ama amd okadar tanınmaz onun için daha az satar
----------------------------dai seni bilmem ama benim 30-40 ytl kulaklıkta hepsinin sesi aynı çıkıyor :D
Hacı o senin kulağına bağlı
-
valla winamp+dfx eklentisi diğer oynatıcıların a.q.yuyorum :D.Dfx i yükleyip lisanslayın winamptan nasıl ses çııyo bide öle görün derim ;)
-
bende 1+1 creative bass sistemi enjekteli hoparlorler war yani arkalarında bass cıkısı war ama hala bir bass ayarı yaparak kullanamadım winamp ayarları nelerdir beyler bilen warsa solesin bi yaf.
-
-----------------------------bu temanın adı ne:D sevdim bunu
edit:buldum black diamond 2
-
beyler winamp 5.52 kuruorum ewt sımdı ayarları fılan soleyecek bırı warmı 1+1 hoparlor ve bass ozellıgı war hoparlorun saglam bır eco ayarı filan:P
-
winamp 2.95 kral, 0 görsellik, 0 kasış, eğer 4+1, 5+1 falan kullanıyosan bi plug-in çek o kadar.
-
su anda winamp 5.8 war ama eko icin gerekli plugin bulamadim :S
-
Drawlord bunu yazdı:
su anda winamp 5.8 war ama eko icin gerekli plugin bulamadim :S
enhancer mı ne oyle bişi var.