folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder En İyi Epilasyon Yöntemi?

En İyi Epilasyon Yöntemi?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ransack
    Ransack's avatar
    Erkek

selamlar gençler bizim bir akraba vucudundaki kıllardan kurtulmak üzere epilasyona başvurdu. lakin bununkisi lazer epilasyonuydu ateş püskürterek kıllarını yakıyorlarmış 1 ay felan çıkmayı engelliyordu. lakin şimdi adamda hala kıl çıkmalar mevcut. gittiği polikiliğini arıyor adamlarda cihazımız bozuldu 20 gün sora arayın felan diyorlarmış hep kara listeye almışlar galiba bunu :D

sizlere sorum birde iğneli felan vardı galiba bu epilasyon türünün bileniniz varsa yapmışlığı yada eşi dostu ahbabı yapmış olan varsa açıklayıcı bir kaç cümle yazarsa sevinirim 

saygılar

Ben hatayı çevrim dışı yaşıyorum , Hayat beni engellese nolur...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GoLgee
    GoLgee's avatar
    Erkek

Üstüne Tanımam " GİLETTE BANYO " :D :D

Uzman
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ransack
    Ransack's avatar
    Erkek

GoLgee bunu yazdı:
    -----------------------------

Üstüne Tanımam " GİLETTE BANYO " :D :D

:D ömür boyu kullanımlık 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Knightkib
    Knightkib's avatar
    Erkek

Makinenin gerçekten bozulup bozulmadığını öğrenmek için farklı bir telefondan farklı isimle arasın sorsun, buyurun gelin yaparız derlerse bassın küfürü :]

I am a Gamer. Not because I dont have a life, but because I choose to have Many.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ransack
    Ransack's avatar
    Erkek

Knightkib bunu yazdı:

Makinenin gerçekten bozulup bozulmadığını öğrenmek için farklı bir telefondan farklı isimle arasın sorsun, buyurun gelin yaparız derlerse bassın küfürü :]

oda aklıma geldide onun haricinde polikiliniğe gidip bakıcaz.. ama herifler 8 seans yaptı hala çıkmalar devam ediyor o yüzden çözümü yüksek olan başka sistem varmı onu soralım dedik =)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

ince bir tabaka halinde aseton sürüp yakın, sonra kliniğe gitsin :) bir daha ordan tüy çıkmaz, arkadaşın kolunda denedik olumlu sonuç verdi.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ransack
    Ransack's avatar
    Erkek

IRET bunu yazdı:

ince bir tabaka halinde aseton sürüp yakın, sonra kliniğe gitsin :) bir daha ordan tüy çıkmaz, arkadaşın kolunda denedik olumlu sonuç verdi.

:| yaktıktan soraki kliğine gitme işi ne içindir ? :w herhangi bir iz yara vs bırakırmı ? :| ve aseton nedir hacı =/

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek
    Ransack bunu yazdı:

selamlar gençler bizim bir akraba vucudundaki kıllardan kurtulmak üzere epilasyona başvurdu. lakin bununkisi lazer epilasyonuydu ateş püskürterek kıllarını yakıyorlarmış 1 ay felan çıkmayı engelliyordu. lakin şimdi adamda hala kıl çıkmalar mevcut. gittiği polikiliğini arıyor adamlarda cihazımız bozuldu 20 gün sora arayın felan diyorlarmış hep kara listeye almışlar galiba bunu :D

sizlere sorum birde iğneli felan vardı galiba bu epilasyon türünün bileniniz varsa yapmışlığı yada eşi dostu ahbabı yapmış olan varsa açıklayıcı bir kaç cümle yazarsa sevinirim 

saygılar

Harbiden akraba mı acaba :D
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

Ransack bunu yazdı:

IRET bunu yazdı:

:| yaktıktan soraki kliğine gitme işi ne içindir ? :w herhangi bir iz yara vs bırakırmı ? :| ve aseton nedir hacı =/

el sürmezseniz iz kalmaz :D her seferinde küçük bölgeler halinde yaksın 1,5 ayda tüy sorunu komple bitmiş olur. biz arkadaşın kollarda uyguladık acısına dayanamadığın için gövdeyi laser epilasyonla hallettirdi, kışın kazaksız dolaşabilecek potansiyelde bir arkadaştı, şu anda löp yumurta kıvamında :)

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BeYaZZZ
    BeYaZZZ's avatar
    Erkek

Ransack bunu yazdı:

IRET bunu yazdı:

klinik derken hastaneden bahsediyo herhalde arkadaş 3. derece yanıkk için bu arada aseton kızların ojelerini çakartmak için kullandığı şey hocam yanıcı bir maddedir sakın denemeyin..

THE BeYaZ
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

BeYaZZZ bunu yazdı:

Ransack bunu yazdı:

IRET bunu yazdı:

klinik derken hastaneden bahsediyo herhalde arkadaş 3. derece yanıkk için bu arada aseton kızların ojelerini çakartmak için kullandığı şey hocam yanıcı bir maddedir sakın denemeyin..

bişey olmaz pamukla sürüp kurumaya yakın ateşliyicek, zaten 3 sn de iş bitiyor :)

edit: önce minik bir bölgede deneyin, tırsmazsa 1 saat sonra devam edersiniz.

Toplam Hit: 4781 Toplam Mesaj: 33