En İyi Epilasyon Yöntemi?
-
IRET bunu yazdı:
-----------------------------
Ransack bunu yazdı:
IRET bunu yazdı:
ince bir tabaka halinde aseton sürüp yakın, sonra kliniğe gitsin :) bir daha ordan tüy çıkmaz, arkadaşın kolunda denedik olumlu sonuç verdi.
-----------------------------:| yaktıktan soraki kliğine gitme işi ne içindir ? :w herhangi bir iz yara vs bırakırmı ? :| ve aseton nedir hacı =/
-----------------------------el sürmezseniz iz kalmaz :D her seferinde küçük bölgeler halinde yaksın 1,5 ayda tüy sorunu komple bitmiş olur. biz arkadaşın kollarda uyguladık acısına dayanamadığın için gövdeyi laser epilasyonla hallettirdi, kışın kazaksız dolaşabilecek potansiyelde bir arkadaştı, şu anda löp yumurta kıvamında :)
-----------------------------hacı bırak yaw :D bunu sölesem beni ziker en iyisi epilasyonda lazerden başka yolu yokmu yaw :|
@u235
akraba dilinden yazdım hoca =) merak etme akraba
-
Ransack bunu yazdı:
IRET bunu yazdı:
Ransack bunu yazdı:
IRET bunu yazdı:
ince bir tabaka halinde aseton sürüp yakın, sonra kliniğe gitsin :) bir daha ordan tüy çıkmaz, arkadaşın kolunda denedik olumlu sonuç verdi.
-----------------------------:| yaktıktan soraki kliğine gitme işi ne içindir ? :w herhangi bir iz yara vs bırakırmı ? :| ve aseton nedir hacı =/
-----------------------------el sürmezseniz iz kalmaz :D her seferinde küçük bölgeler halinde yaksın 1,5 ayda tüy sorunu komple bitmiş olur. biz arkadaşın kollarda uyguladık acısına dayanamadığın için gövdeyi laser epilasyonla hallettirdi, kışın kazaksız dolaşabilecek potansiyelde bir arkadaştı, şu anda löp yumurta kıvamında :)
-----------------------------hacı bırak yaw :D bunu sölesem beni ziker en iyisi epilasyonda lazerden başka yolu yokmu yaw :|
@u235
akraba dilinden yazdım hoca =) merak etme akraba
-----------------------------var bir yolu daha, hatunların kullandığı ağdalar var, cart diye alıyor kılı, onlarla kendini iyice temizlesin sonra karınca yağı dedikleri şeyi kullansın, 4 kullanımdan sonra ciddi şekilde inceliyor, devam ederse komple gidiyor, yalnız kafaya falan sürmesin kel kalır.
-
=/ o karınca yağı ters tepki yapıyorlar diyorlardı yaw :| ya bu iğneli felan epilasyon yöntemi yokmu hocam =/ onlar biraz daha sağlam olur diyorlardı
-
Ransack bunu yazdı:
=/ o karınca yağı ters tepki yapıyorlar diyorlardı yaw :| ya bu iğneli felan epilasyon yöntemi yokmu hocam =/ onlar biraz daha sağlam olur diyorlardı
-----------------------------hocam çok istiyorsa kemoterapiye girsin saç kıl tüy hiç bir bok bırakmaz :) takmasın o kadar kıla tüye.
-
ahahah =) güzeldi hocam..
nese anlaşılan biraz araştırma yapıcaz başka yolu yok :)
-
hocam bak şimdi ben sana farklı bir yöntem söyleyim kafayı çalıştırınca biraz geliyor akla... tabi doktora konuyla ilgili başvuracaksınız onaylarsa...
Olay şu şimdi saç ekme muhabbeti vardır biliyorsunuz bu olaydaki mantık kişinin ensesinde bulunan saç köklerini alıp saç çıkmayan bölgeye nakletmektir. doğru bir ekim yapılırsa ensede hafif bir seyrelme ve ekilen bölgede saç çıkması gözlemlenir...
şimdi siz ilgili merkeze gideceksiniz doktora başvuracaksınız... durumu izah edeceksiniz... onlar vücuttaki tüy köklerini başka bir yere naklediyormuş gibi alacak ancak bir yere nakletmeyecek sadece vücuttan çıkaracak... biraz pahalı olabilir ama mantıken kesin bir çözüm gibi geldi bana... saç ekim merkezlerinin uzmanlarıyla bir görüşmenizi öneririm.
-
:D çılgın türk dedikleri bu olsa gerek
bilgi güzel mantıklıda ama sanmıyorum yapanı ve yapıcaklarını yaw şu iğneli epilasyon hakkıdna bilgi verin :D yeter açıklayayım adama bunlar gösterirsem ohoo :D
-
gerçek lazerde çıkmıyor. önce jiletlerler bölgeyi sonra kökü yakarlar çıkması imkansız. birde elektrik veriyolar köke ama onda gidiyosun bi süre. kız arkadaşım gitmişti işe yarıyor.
-
ağda sır ağda yaptır hocam
-
hocam kıllar sünnettir uzatın