folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder En İyi Epilasyon Yöntemi?

En İyi Epilasyon Yöntemi?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ransack
    Ransack's avatar
    Erkek

IRET bunu yazdı:
    -----------------------------

Ransack bunu yazdı:

IRET bunu yazdı:

ince bir tabaka halinde aseton sürüp yakın, sonra kliniğe gitsin :) bir daha ordan tüy çıkmaz, arkadaşın kolunda denedik olumlu sonuç verdi.

:| yaktıktan soraki kliğine gitme işi ne içindir ? :w herhangi bir iz yara vs bırakırmı ? :| ve aseton nedir hacı =/

el sürmezseniz iz kalmaz :D her seferinde küçük bölgeler halinde yaksın 1,5 ayda tüy sorunu komple bitmiş olur. biz arkadaşın kollarda uyguladık acısına dayanamadığın için gövdeyi laser epilasyonla hallettirdi, kışın kazaksız dolaşabilecek potansiyelde bir arkadaştı, şu anda löp yumurta kıvamında :)

hacı bırak yaw :D bunu sölesem beni ziker en iyisi epilasyonda lazerden başka yolu yokmu yaw :|

@u235

akraba dilinden yazdım hoca =) merak etme akraba

Ben hatayı çevrim dışı yaşıyorum , Hayat beni engellese nolur...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

Ransack bunu yazdı:

IRET bunu yazdı:

Ransack bunu yazdı:

IRET bunu yazdı:

ince bir tabaka halinde aseton sürüp yakın, sonra kliniğe gitsin :) bir daha ordan tüy çıkmaz, arkadaşın kolunda denedik olumlu sonuç verdi.

:| yaktıktan soraki kliğine gitme işi ne içindir ? :w herhangi bir iz yara vs bırakırmı ? :| ve aseton nedir hacı =/

el sürmezseniz iz kalmaz :D her seferinde küçük bölgeler halinde yaksın 1,5 ayda tüy sorunu komple bitmiş olur. biz arkadaşın kollarda uyguladık acısına dayanamadığın için gövdeyi laser epilasyonla hallettirdi, kışın kazaksız dolaşabilecek potansiyelde bir arkadaştı, şu anda löp yumurta kıvamında :)

hacı bırak yaw :D bunu sölesem beni ziker en iyisi epilasyonda lazerden başka yolu yokmu yaw :|

@u235

akraba dilinden yazdım hoca =) merak etme akraba

var bir yolu daha, hatunların kullandığı ağdalar var, cart diye alıyor kılı, onlarla kendini iyice temizlesin sonra karınca yağı dedikleri şeyi kullansın, 4 kullanımdan sonra ciddi şekilde inceliyor, devam ederse komple gidiyor, yalnız kafaya falan sürmesin kel kalır.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ransack
    Ransack's avatar
    Erkek

=/ o karınca yağı ters tepki yapıyorlar diyorlardı yaw :| ya bu iğneli felan epilasyon yöntemi yokmu hocam =/ onlar biraz daha sağlam olur diyorlardı

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

Ransack bunu yazdı:

=/ o karınca yağı ters tepki yapıyorlar diyorlardı yaw :| ya bu iğneli felan epilasyon yöntemi yokmu hocam =/ onlar biraz daha sağlam olur diyorlardı

hocam çok istiyorsa kemoterapiye girsin saç kıl tüy hiç bir bok bırakmaz :) takmasın o kadar kıla tüye.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ransack
    Ransack's avatar
    Erkek

ahahah =) güzeldi hocam..

nese anlaşılan biraz araştırma yapıcaz başka yolu yok :)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Milamber
    Milamber's avatar
    Erkek

hocam bak şimdi ben sana farklı bir yöntem söyleyim kafayı çalıştırınca biraz geliyor akla... tabi doktora konuyla ilgili başvuracaksınız onaylarsa...

Olay şu şimdi saç ekme muhabbeti vardır biliyorsunuz bu olaydaki mantık kişinin ensesinde bulunan saç köklerini alıp saç çıkmayan bölgeye nakletmektir. doğru bir ekim yapılırsa ensede hafif bir seyrelme ve ekilen bölgede saç çıkması gözlemlenir...

şimdi siz ilgili merkeze gideceksiniz doktora başvuracaksınız... durumu izah edeceksiniz... onlar vücuttaki tüy köklerini başka bir yere naklediyormuş gibi alacak ancak bir yere nakletmeyecek sadece vücuttan çıkaracak... biraz pahalı olabilir ama mantıken kesin bir çözüm gibi geldi bana... saç ekim merkezlerinin uzmanlarıyla bir görüşmenizi öneririm.

Fırtına koparmaktır işim... Uzaklar Yolcusu
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ransack
    Ransack's avatar
    Erkek

:D çılgın türk dedikleri bu olsa gerek 

bilgi güzel mantıklıda ama sanmıyorum yapanı ve yapıcaklarını yaw  şu iğneli epilasyon hakkıdna bilgi verin :D yeter açıklayayım adama bunlar gösterirsem ohoo :D

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angels_demos
    angels_demos's avatar
    Erkek

gerçek lazerde çıkmıyor. önce jiletlerler bölgeyi sonra kökü yakarlar çıkması imkansız. birde elektrik veriyolar köke ama onda gidiyosun bi süre. kız arkadaşım gitmişti işe yarıyor. 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    archair23
    archair23's avatar
    Erkek

ağda sır ağda yaptır hocam

Acer 4820TG i5 Ati 5650 & İphone 4 & iphone 6 & Turkcell Platinum & Ipad Mini Retina & Playstation 4 & GTA V & Logitech Z506 & Cookoo & Samsung Evo 250gb
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Allura
    Allura's avatar
    Erkek

hocam kıllar sünnettir uzatın

"
Toplam Hit: 4782 Toplam Mesaj: 33