En İyi Markalar Ve Yüzlerce Ürün Burda.
-
http://picasaweb.google.com/ClothingStore4216/AdidasAdicolorJackets#5374294775560690994
hocam fiyat?
-
Hocam yurtdışındamı yaşıyorsun öyleyse nerede?
-
SivilPadisah bunu yazdı:
-----------------------------
Hocam yurtdışındamı yaşıyorsun öyleyse nerede?
-----------------------------yok hocam tr deyim
-
siparişler alınmaya başladı arkadaşlar.
-
hocam başarılar dilerim sana da çok sacma iş yapmışsın...neden diye soruyorsundur:
şimdi bi adidas beyendim atıyorum..100-150 arası fiyat biçiyorsun.o kadar para verip netten alacagıma gider gördügüm ayagıma giydigim ayakkabıyı alırım :S atıyorum aldım senden ayakkabı..ayagıma uymadı nolacak ?
yani sitenin bi avantajı yok..zaten adidaslar bu fiyatta..neden görmediğim ayakkabıyı alayım ki ?
-
yılların Adidas kullanıcısı ve bazı modellerinin kendimde olması sebebiyle yapacağım yorum Adidas Ayakkabıların bazıları fasondur oturup inceledim...
-
sRcN bunu yazdı:
yılların Adidas kullanıcısı ve bazı modellerinin kendimde olması sebebiyle yapacağım yorum Adidas Ayakkabıların bazıları fasondur oturup inceledim...
aynen ilk okul 5 den beri adidas giyerim yaşım 21..hala öyleyim..ve guccilerde öle..ayriyetten ..neden bakmadan giymeden alıyım diyen arkdaş içinde.TR de her çeşit yok..burdan almanın güzelliği budur..USA daki bir spuerstar nba serisi burda sınırlı sayıda..ama bu işle uğraşnlar aracı vastasyla yada hangi yolla bilmiyorum o sayade getirip hem bize hemde kendinne kazanç sağlıo..taktir etmek lazım ..başarılar..ama ben yine almıyım saol..yeni aldım ayakkabıyı.. :) -
modeller tr de olmayan modeller adidasın kendi sitesindende bakabilirsiniz
-
Hocam neden tek tek fiyat yazmıyorsun?
-
hocam fiyatlarda değişiklik olabliyor fiyatları söylüyorum.