En İyi Markalar Ve Yüzlerce Ürün Burda.
-
twilight_flame bunu yazdı:
-----------------------------
Hocam son 2 arkadaşın linklerini verdiği t-shirtlerin fiyatlarını banada yollayabilir misin? Birde cargo pantolonlar var mı elinde?
edit: diyelim ki t-shirt küçük falan geldi napacaz? :)
-----------------------------Yer bezi yapacan.:D
-
Niflheim bunu yazdı:
twilight_flame bunu yazdı:
Hocam son 2 arkadaşın linklerini verdiği t-shirtlerin fiyatlarını banada yollayabilir misin? Birde cargo pantolonlar var mı elinde?
edit: diyelim ki t-shirt küçük falan geldi napacaz? :)
-----------------------------Yer bezi yapacan.:D
-----------------------------insan kıyamaz bea :) şaka bir tarafa deneyerek aldığım t-shirtlerim bile nasıl oluyorsa küçük gelebiliyor sonra sakin kafayla giyince o nedenle sormuştum
-
Evt arkadaşlar sizlerin huzurunda ClothingStore(selim) arkadaşımıza tşk etmek istedim. verdiğim T-shirt sparişleri geldi ve umduğumdan daha iyi çıktı T-shirtler
Kendisi gerçekten güvenilirdir kefilim
ve T-shirtler;

-
şort nie satmyıorr ,satsın..
-
pahali ama düsünebilinir..
hocam ürünlerin (özellikle ayakkabilarin) orjinalligini nasil destekleyebilirsin ?
-
yasin_55 bunu yazdı:
şort nie satmyıorr ,satsın..
-----------------------------şortta var hocam
-
Conquer bunu yazdı:
hocam ürünlerin (özellikle ayakkabilarin) orjinalligini nasil destekleyebilirsin ?
-----------------------------hocam piyasadan ucuza veriyorum pahalı nasıl olsn.
-
ClothingStore bunu yazdı:
Conquer bunu yazdı:
-----------------------------hocam piyasadan ucuza ver zaten,hatta herkes yararlansin ve sen daha cok sat diye,piyasadan cok daha ucuza ver :)
peki orjinallik konusu?
-
Conquer bunu yazdı:
-----------------------------benım sorduğum 3 4 mont ile polo yaka şeyler ve gömlekler vardı hala haber yok hocam arada bı msne bakıyorum cevrımdışı bile atmamışın :s
-
Conquer bunu yazdı:
Conquer bunu yazdı:
-----------------------------hocam piyasadan ucuza ver zaten,hatta herkes yararlansin ve sen daha cok sat diye,piyasadan cok daha ucuza ver :)
peki orjinallik konusu?
-----------------------------hocam orjinallik konusunda alan arkadaşlara sorabilrsin. güvenmiyosanda almayabilrsin