folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder En İyi Özel Kuvvetler

En İyi Özel Kuvvetler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek
    türk kuvvetleri hariç sizce en iyi özel kuvvetler hangileri?
    rus spetsnaz,abd green berets,rangers,alman ksk,israil özel kuvvetleri?
    bana kalırsa bunların arasında en iyi olanı emin değilim :D
    hepsinin farklı özellikleri var,rehine olaylarında spetsnatz asla kullanılmamalı beslan okul baskının da gördük bunu füzelerle daldı herifler,ha direk terörist grup yok edilecekse gerçekten çok iyiler.abd green berets ile rangerslar somalide iyi işler çıkarmış diye biliyorum,israil ö.kleri de sürekli hamas,el-fetih,hizbullah çatışma halinde oldugundan çok tecrübeli.almanlar bi bk yapmıyo :D ama silahları güzel :D
    siz ne diyosunuz?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iSTaN_BuLL
    iSTaN_BuLL's avatar
    Erkek
    rehine kurtarmada bizim özel kuvvetlerimiz, yakın korumada yine bizim kuvvetlerimiz (:  bizden sonrada israil mossadlar geliyor diye biliyorum. amerikanın özel kuvvetleri bir tek kendi otoban holiganlarını öldürmeye yarar. başkada bi moka yaramaz heryerde de gördük. işin aslı şu: dünyada kendini vererek yapabilen bi milletiz, bu yüzden en iyiisi biziz :D

savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye; zaman ki sana hasta olmuş, incelikli haytasın. raksederken mahallenin maşallahı, eyvallahı, güzelleş be oğlum, şimdilik ölümüne kadar hayattasın, şimdilik, ölümüne kadar hayattasın.!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jannissary
    jannissary's avatar
    Erkek
    hiç bilmem şu tüfenk silah tabanca özel kuvvet asker işlerini felan. lan anti gelde le cola ısmaralayam sana hiç bi masraftan kaçmayacam  bimi alt üst ederiz  sözüm söz:|

15-17 yaşları arasında ham bünyeli,cahil,karanlık beyinler tarafından yetişmiş geleceğin statükocu elitleriyle bayağı ve gereksiz tartışmalardan sıkıldığımdan dolayı artık siyasi tartışmalarda boy göstermeyeceğim. o konulara yazanlara dışardan bakıp cahilliklerini nasıl kustuklarını son derece iyi görebiliyorum.size kolay gelsin. isteyen herkes üstüne alınabilir. gocunduysanız pm atabilirsiniz.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pc-ErrOr
    Pc-ErrOr's avatar
    Erkek
    en iyi özel kuvvet bizim bence benimde bildiğim sonra israil mossadlar geliyor .. TÜRK ordusunu yıkacak bi orduda yok bana göre dünyada...

Dalgasız denizde herkes kaptan.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    All hail to Tux
    sandman
    sandman's avatar
    Erkek
    ingilizler bu işte çok sakatlar adamların askeri olayları tamamen deniz karayıda komanda ve özel harekat takımlarıyla korumayı düşünüyorlar...Bunların 70lerde arjantinle bir savaşı var öyle böyle degil ingilizler arjantin ordusu tepki bile veremeden indiriyorlar...ingiltere benim bildigim sadece anfibik özel harekat komandosu yetiştiriyor bayada iyilermiş

Mühendis kahveyi projeye dönüştüren bir insan evladıdır.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cold-m4
    cold-m4's avatar
    Erkek

Türk kuvvetleri  her zaman en iyisi olduğu için bizimkileri kapsam dışında bırakmak gerekir bu tarz anketlerde, senin yaptığın gibi :)

ben oyumu ruslardan yana kullanmak isterim :)

bizimkilerin en iyi olmasının sebebi, diğerleri eğitilirken ölümden nasıl kurtulunacağı öğretilir, bizde ise ölümle nasıl savaşılacağı..

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZaYGo
    ZaYGo's avatar
    Erkek

bizimkiler iyiler ama

hem techisat hemde kendileri süper olan ingiliz sat komandoları var hafife almayın derim...... 

Bilgisayar Yazılım & Donanım
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sertan_06
    sertan_06's avatar
    Erkek
    bordo bereliler rulz :) dayı bunlardan iisi dünyada yokmuş elin abd lisi felan da ders istiomuş bizimkilerden öle bi haber okumuştum

spor akademisi hazırlık kurslarımız ankarada açılmıştır.tbt dekilere duyurulur.firtina_kickbox@hotmail.com
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

4 sene üst üste birincilikten sorna bir daha dünyaca özel kuvvetler yarışması yapmadılar :D tahin ederseniz hepsinde yamulturduk.

Onun dışında ruslar komünizm gelen disiplin ile iyi olabilir.İsraillilerde sağlamdır diye tahmin ediyorum.Fakat bu şerefsizler ne yazık ki pkkyada yardım ediyor.

Burdan yola çıkarsam başka hiç bir düzenli ordu Türkiye kadar pkk ile etkili bir şekilde başa çıkamayacağını varsayıp diyorum ki hiç biri 5 para etmez... 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Damat
    A_REX
    A_REX's avatar
    Erkek

bordo bereliler  cevap belli :D 

piyade diyecem biraz yamuk kaçacak :D  eee bende piyade olduktan sonra b*ku çıkar :D

Dur be kadınnnn....
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hojucuk
    hojucuk's avatar
    Erkek
    KSF , kore ozel kuvvetleri eski ve kuvvetlidir.

C* ya hepsin ya hic..ya TÜRK"sün ya pic!
Toplam Hit: 5388 Toplam Mesaj: 18