En İyi Özel Kuvvetler
-
Pc-ErrOr bunu yazdı:
-----------------------------
en iyi özel kuvvet bizim bence benimde bildiğim sonra israil mossadlar geliyor .. TÜRK ordusunu yıkacak bi orduda yok bana göre dünyada...
-----------------------------Mossad israil istihbarat teskilatıdır. İsrail özel kuvvetleri Sayeret Matkal (dusman hattına sızma, anti terorizm, rehine kurtarma vs), Sayeret Duvdevan ( koruma gorevleri), Sayeret Egoz (gerilla ve anti gerilla) isimlerindedirler
Bizim özel kuvvetlerimizden sonra en begendigim Singapur SOF tur. Polis ozel harekat olarak ise yine singapur STAR gucunu begeniyorum lakin polis ozel kuvvetlerinde bizden cok daha iyiler. ozel kuvvetlerde singapur haricinde profesyonel ordular bazında en iyiler almanlardır, zorunlu askerlik bazında ise israil. -
DC'de görmüştüm sanırım isveç özel amfibi birliğiydi, sadece kullandıkları araçlar yeter.
-
İsrail - Mossad - Sayeret Matkal !
-
Diğerleri nasıl bilemem ama Rus timeri geçen yıllardaki Opera binası ve Uçak Kaçırma olayındaki gösterdikleri üstün dikkatsizlik ve cahillikle sayısız sivili öldürmüşlerdi.
O nedenle Rus timleri son sırada denebilir sanırım..
-
sertan_06 bunu yazdı:
bordo bereliler rulz :) dayı bunlardan iisi dünyada yokmuş elin abd lisi felan da ders istiomuş bizimkilerden öle bi haber okumuştum
sanırım bordo berelilere verilen eğitimin %30 u veriliyodu o özel kuvvetlere -
-
Ortalıkta bi özel kuvvetler yarışması lafıdır dolanıyo ama o kadar aradım bi türlü bulamadım.
Bilgisi ve kaynağı olan var mı arkadaşlar?
Almanya'da yapıldığını okumuştum.