En İyi Rapidshare Serveri
-
level üç diyez iki ben hep bunu kullanıyorum :|
-
hepsini denedim bana en iyi tera gelio
-
Level(3) #4 bunu bul yoksa bi daha yenile sayfayı hoca geçende bunun konusunu açacaktımn dedim herkes biliyodur zaten kesinlikle 107 kb nin altına düşmedim 1 mbit bağlantım var yani bunla her indirdiğim şey en süper hızla iniyor ayrıca idm ye felanda gerek yok
-
rapid o sırada en uygun olanını veriyor diye biliyorum bende :W
ama ne farkeder mına kii, hem rapid yalan; torrent rulaz :Q
-
cogent vardı bir aralar ne oldu la :|
-
sizin düşünmenize gereng yok.D
Rapid! sen herşeyin en iyisini düşünürsün.: )
benimde kafama takılan tüm sunuculara aynı dosyayı atmıyordur herhalde.
benim fantazim google koca bir mekana devasa harddiskleri dizmiştir tüm dosyalar oraya uplanıyordur.sonra tüm sunucular o hddlere bağlıdır.hangi sunucu az işlem yapıyorsa o sunucu gidip ordaki hddlerden istenilen dosyayı çekmektedir.yani dosya havuzu var birde ona giden kanallar.:D biraz uçtum herhalde ama böylesi daha mantıklı geliyor bana:D:D
-
Levellerin Hepsi ortalama 100 kb/s İle Çekiyoo
-
hacı hangisi boşsa o çekiyodur
10 tane dondurmacı dükkanı olsa 9 tanesinde 50şer kişilik sıra olsa birinde 40 kişi olsa 40 kişilikten daha çabuk alırsınız =))
-
ya arkadaşlar olurmu hiç ortalama 100 kb öyle olsa rapid pre nie satsın tek avantajı sıraya koyabilmek olurdu o zaman ewt bazı serverlar çok sıkışık yavaş iniyo ama bu level 3#4 te ne var anlamadım 105-107 kb arası aşağıya düşmüyor hiç
-
ordaki serverlerin anlamı=
hat çıkışları (örn ttnet portları hollanda çıkışları gibi rapidshare nin avrupa amerika asya ortadoğu vs vs gibi çıkış noktaları )
yani harddisklerin hepsi ayrı ayrı serverlarda (sorun çıkarsa düzeltmek içn ) örnek link chek ederken bunu görebilirsiniz
yaninda 42.server da fln yazar
yni o seçtikleriniz o an dosyanın çekildiği fln değil internet çıkış noktasıdır
+ otomatik deil siz eskisi gibi hemen görünmüyor diye otomatik zannediyorsunuz ama
preli olanlar pre nin ayarlarından olmayanlar ise bekleme süresi dolduktan sonra
e basarak değiştirebiliyorsunuz
yani rapid in sizin için en iyisini en boşunu fln ayarladığı yok xD
File Download | Free User
http://rapidshare.com/files/101656510/KnightOnline_Server.rar | 24023 KB
ERROR: Please activate JavaScript.
Advanced download settingsDownload via:
TeliaSonera
Level(3)
TeliaSonera #3
TeliaSonera #2
Teleglobe
GlobalCrossing #2
GlobalCrossing
Level(3) #3
Deutsche Telekom
Cogent
Teleglobe #2
Level(3) #2Do you want to send your files with ease and speed? You can find out how to do that here.
ERROR: Please activate JavaScript.Do you want to send your files with ease and speed? You can find out how to do that here.