folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder En İyi Voip Sitesi ? ( İstek )

En İyi Voip Sitesi ? ( İstek )

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blmrt
    blmrt's avatar
    Erkek

kardeşim 10 euro yatırdım valla sabit ten sabiti beleşe arıyor diyor bende arıyorum hiçbir sorun yok kesilme falan da sonradan fatura götümüze kaçmasın tam olarak bilen emin olan varmı ?

İnsanlar çok değişti, dikkat etmek lazım. Biriyle el sıkıştıktan sonra beşi de yerindemi diye parmaklarını saymak zorundasın
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    detay
    detay's avatar
    Erkek

en az 10 € luk kredi alıyosun. paypal ile alrsan komisyonlu 10.70€ kredi kartıyla alırsan 10.50 eur alıyor 10 € luk kredi için.

listesinde yazanlar aynen geçerlidir. sabitler ücretsiz yani sonradan fatura veya karttan para çekme filan yok olamazda zaten...

ben yaklaşık 2-3 aydır kullanıyorum. yaklaşık 200 tl lik filan konuştum. tabi ben cep arıyorum. sabit arıcaksanız zaten

ilk yuklemeniz olan 10€ size fazlasıyla yeter.  bedava hakkınızı doldurduktan sonra kredinizden düşüyor.

benim şu anda 360 gün sabit hattı bedava arama hakkım var ama bi işime yaramıyor. sadece ceple konuşuyorum. bu soylediklerim

NONOH için geçerli. :D

maaasebeci....
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Martech
    Martech's avatar
    Erkek

nonoh

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blmrt
    blmrt's avatar
    Erkek

detay bunu yazdı:
    -----------------------------

en az 10 € luk kredi alıyosun. paypal ile alrsan komisyonlu 10.70€ kredi kartıyla alırsan 10.50 eur alıyor 10 € luk kredi için.

listesinde yazanlar aynen geçerlidir. sabitler ücretsiz yani sonradan fatura veya karttan para çekme filan yok olamazda zaten...

ben yaklaşık 2-3 aydır kullanıyorum. yaklaşık 200 tl lik filan konuştum. tabi ben cep arıyorum. sabit arıcaksanız zaten

ilk yuklemeniz olan 10€ size fazlasıyla yeter.  bedava hakkınızı doldurduktan sonra kredinizden düşüyor.

benim şu anda 360 gün sabit hattı bedava arama hakkım var ama bi işime yaramıyor. sadece ceple konuşuyorum. bu soylediklerim

NONOH için geçerli. :D

-----------------------------

Teşekkürler aramaya devam ediyorum o zaman

İnsanlar çok değişti, dikkat etmek lazım. Biriyle el sıkıştıktan sonra beşi de yerindemi diye parmaklarını saymak zorundasın
Toplam Hit: 3341 Toplam Mesaj: 15