En Kaliteli Laf Oturtma Anınız

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nautilus
    Nautilus's avatar
    Erkek
    mimar bunu yazdı:
    -----------------------------

konyadaydık bitane tepe var orda alaaddin tepesiydi herhalde adı orda oturmuşuz hava sıcak mayışmışız böyle. birden 3-4 tane tikky kılıklı kız geldi tam önümüzde konuşmaya başladılar. bende dalmışım tam kızların olduğu noktaya bakıyorum hiçbi kötü niyetim yok, birden kız bana dikdik baktı, ben hele daha bakıyorum onun suratına mal mal, kız birden "trenemi bakıosııaan?" dedi ben şaşırdım tabi haliyle önce "höö?" diye bi ses çıktı sonra kendimi topladım ve "he binecemde öndenmi binsem arkadanmı diye bakıyorum" dedim. bu sefer kız mal mal bakmaya başladı bana gerizekalı deyip çekip gittiler...

-----------------------------

süper lan :D

mükemmel sokmuşsun lafı  

şizofren olabilirsiniz yardım alın!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    be_cool
    be_cool's avatar
    Erkek

su tren meslesini okyunca aklima geldi ben eskiden mynette chat filan yapiyordum babam hep derdi neyapiyon hep ordaasin filan birgun banada ogrett bakayim neymis filan dedi ogrettim iste bi basindan kalkmiyor neyse yazdiginida okutmuyor sonra caktirmadan biraz okudum kiz diyor iste benim kapim sana  kapali sana filan babamda yazmis onkapi kapaliysa arka kapidan gireriz bizde diyee huhhaaa sonra banada anlati kiz gitti gelmedi bidaha dedi huhaa adama bakya :D

adam bana çay verdi çay. bana çay verdi. çay veren adam kötü olur mu hiç?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AmoR
    AmoR's avatar
    Erkek
    Okulda bi hoca ögretim görevlisi vardı. Kız arkadasıma ufaktan asılıodu terbiyesiz. Neyse bigün kantindeyiz ama kantinde kalabalık. Hoca geldi herkes pervane falan. O kalabalıkta yanımda oturan kız arkadasıma baktı bu aralar moralin bozuk herhalde dedi. Kız arkadasımda ters ters baktı lavuga tabii ben kıl oldum laf sokcak bi yer arıorum. Dediki konusmasanda benimle gözlerinden anlarım ne demek istedigini. Bu lafı diince dedimki sen herkesin gözünden anlarmısın ne demek istedigini hocam? Tabii dedi Peki ne diorum ben şimdi dedim bunun sıfata dik dik bakıorum böle manalı manalı :) Anlamadım valla dedi tam onun dedigi gibi Anladın sen onu dedim :) Pıuhaha Bütün kantinde rezil oldu terbiyesiz bi daha ayak altında dolasmadı rezil :]

Those who speak know nothing,And find out to their cost, Like those who curse their luck in too many places, And those who fear are lost...
Toplam Hit: 2604 Toplam Mesaj: 14