En Kötü İlçe Sizce Hangisi...
-
Avrupa yakısında =Esenyurt ne arsan var Pkk,dhkpc,tikko bide hırsız çok
Anadoluda = Üsküdar Selamsız uyuşturucu,esrar,kapkaçı vs..
akşam yine 5-6 ekip gelmişti karışmıştı ortalık ki koskoca çevik kuvvette dibinde -
SULUKULE tabiki neden derseniz iş arkadaşım orda oturuyo ramazanda beni yemege davet etti sagolsun herneyse yemek ten sonra camii ye giderken kahvenin önünde bi silahlar batladı ne yapacagımı şaşırdım korkudan 3:bucuk attım :(
-
En kötü yer tarlabaşı tabiki (çünkü orda oturuyorum.Mahalle olarakta hacıhüsrev hacı ahmet tabiki.Cerrahpaşa vede gaziosaman paşadaki tarlayıda unutmamak lazım yani sarıgöllülerin mekanı
not en iyisi ne oralarda yaşamak nede gezmek uzak olmak en iyisi... -
Adana-Sinanpasa "Gelin gorun eger donunuzla cikarsaniz Allahiniza sukredin....Adanaya yolunuz duserse beni bulun durum raporu vereyim size sakata gelebilirsiniz....Bugun a4tech gordu sakat adam cok keserler valla :)
-
falla bu 3 semtte girmiceksiniz hocam
istanbul: karabayir
istanbul: sarigöl
istanbul: gazi osman paşa
ki şayet buraya polis bile zor giriyor ancak ekip otolarıyla toplu gırebilir cok olay oluyor bu semtlerde -
İstanbulu bilmem ama
Tokatta Kesinlikle ZİLE
ZİLE
Maalesef burada okuyorum ve insan bulamıyoruz -
istanbul'da
gaziosmanpaşa/sarıgöl/şen mahalle
üsküdar/selamsız
tophane/boğazkesen
-
ilçenin iyisi kötüzü olmaz
-
Abi izmirli olarak (18 yıldır) daha tepecik kuruçaya girmeye g.tüm yemedi!Kadıfe kalede öle ama genede kurucay gibisini bilmiyom ağa,yaw terasta saksılarsa kenefir yetiştiriyo bu o.ç---çingenlerde kızını satıyo ister inanın ister inanmayın!Geçenlerde adamın birini kelleden kazığ oturtmuşlar!
-
Bağcılar/Karabayır
Not : Polis giremiyo
Toplam Hit: 5945 Toplam Mesaj: 32