folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder En Kötü İlçe Sizce Hangisi...

En Kötü İlçe Sizce Hangisi...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dark_Lord
    Dark_Lord's avatar
    Erkek
    başta geyiğine cehnennem diyecektim ama boşver beaaa.ne mekanlar varmış.neyse ben yine güzel ve temiz bir yerde oturuyorum.ilçe olarak:Sarıyer(hepsi değil)Çayırbaşı derim

"biz televizyon izleyerek, milyonerler, sinema tanrıları, rock yıldızları olacağımıza inanarak büyüdük ama olamayacağız... hepimiz heba oluyoruz... bütün bir nesil benzin pompalıyor, garsonluk yapıyor ya da beyaz yakalı köle olmuş... reklamlar yüzünden araba ve kıyafet peşindeyiz... nefret ettiğimiz işlerde çalışıyor, gereksiz şeyler alıyoruz..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    be_cool
    be_cool's avatar
    Erkek
    ben yine diyimde dogan tepeyi gecemzler ankara dogan tepe ornek koca cincin bile bas edemiyor orayla bende orda oturuyordum ama suan degil

ornegin isim vermeyim orda bir bas var bir isaretle 3,4 otobus makinali pompali hertur silahla donanmis adam topluyor a q ama kotu is yapmiyorlar cingenlere karsi filan koruyolar mahhalleyi :d

oyle adamlari varki 2 kisi koca enbelali denen mahalleyi dagitiyor enson cin cine 1.400 ociivarda celikkuvet panzer sabaha karsi girmisti anca okadar kisiyle birde sabaha karsi gire biliyorlar sebebte polis arabasini calmis cingenler :d iste ooo koca cin cin hem ustu dogan tepeyle bas edemiyor yemezz adamlar olumune dovusuyor sallamalarla

adam bana çay verdi çay. bana çay verdi. çay veren adam kötü olur mu hiç?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    takla_atan_imam
    takla_atan_imam's avatar
    Erkek
    Izmir kurucaya bir kere yolum dusmusdu iki sene once yigenim orda insaat muhendisligi yapiyordu simdi fransada Izmirin Kurucay ilcesine bi is icin gitmisdik, ilk once bakislar zaten cildirtmisdi beni la havle cekerken iki kisi yolumuzu kesdi sigara parasi istediler fukara babasiyimiyiz diyince bi islik caldi 2 -3 kisi daha cikdi geldi yalan gelir ama belimde silah vardi gosterince ortalikda kimse kalmadi bizde hemen tabi tuzla buz olduk mekandan. Harbi kim vuduya gidebilecegin yada omrunu karartabilecegin bir mekan orasi. Belinde silahlami geziyon sen haji filan diyen olursa ben sahsen Karamanliyim Karamani bilene sorun 120 bin nufuslu teksasdir ne bakiyorsun diye bicagi basarlar ve bizim kan dava olayimiz var yigenimden dolayi mecburuz.Gerci kandavasi olmasada en azindan bi sustali tasirimki en kotu durumlar icin yanimda bulunsun diye.

Girmeden tefrika bir millete, dusman giremez.Toplu vurdukca yurekler, onu top sindiremez.Enbiya yurdu bu toprak suheda burcu bu yer, Bir yikik turbesinin ustune Mevlana titrer.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manglerman
    manglerman's avatar
    Erkek
    GAZİ MAHALLESİ

16 senedir burdayız otobüsle gelirken bakıyom bi tane sağlam otobüs durağı yuok a.q halbuk i hepsini daha yeni yapmılardı cam durakların hepsi kırık ama...

gerçi bunada şükrediyom
    1 ay önce otobüs yaktılar diye gaziye otobüs vermediler her akşam iş dönüşü 2 km yol yürüdüm a.q

türk kızlarından sabun yapalım, rus kızları elini yıkasın.:)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    VoLaTiLe
    VoLaTiLe's avatar
    Erkek
    İleti kullanıcının iradesi ile tarafından düzenlenip, silindi.

Wellcome to Digital Hell! I"am Real VoLaTiLe Help!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amorf
    amorf's avatar
    Erkek
    Etiler,bebek ve bir takım piyasa yerler,çünkü burdaki bazı insanların rezillikleri çöpten yemek toplayan mahallelerdekilerden 10 kat daha zararlı.Bazılarının çıkışı yok bundan dolayı yanlışlar yapıyor peki altında porcheyle yemediği bok kalmayan adamların derdi ne a.k
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Taso Pezevengi
    iso
    iso's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    hojucuk bunu yazdı:

Istanbul; Tarlabaşı, Sulukule

Izmir; Kuruçay, Kadifekale, Yeşilyurt

Ankara; Gecekondu/Çin çin
    -----------------------------------------------

şimdi sen benim yaşadığım yer olan yeşilyurta pislik yermi demek istion:) şaka bi yana teksas gibi yerde yaşıom m.q
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GLaDio
    GLaDio's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Sakarya - Hendek + Londra - Hackney :)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mit
    mit's avatar
    Erkek
    Arkadaşlar gazi mahallesi hacıhüsrev üsküdar bunlardan sonra
    bağcılar ve karabayıt geliyor ben bağcılarır biliyorum çok pis en son 20-25 tane araba yaktılar arka mahallede allahtan o pkklılar yakalandı araba yakma işide şimdilik bitti. baĞCILARDA dhkp\c çok bide pekeke :D
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vertigoneto
    vertigoneto's avatar
    Erkek
    Eşrefpaşa, Yeşilyurt, kadifekale, evka1 , önceleri herkes tanıdıktı, kapıyı bile kitlemezdik geceleri bile , şimdi ise binbir çeşit adam geldi ve hırsızlıktan geçilmiyo. Arkadaşlarla tim kurmayı bile düşünüyoruz. Adamları gece iş üzerindeyken gebertip gideceksin aq.Şerefsizler yetim evi dul evi bile dinlemeyip giriyorlar adam öldüryorlar sonra da o güzel avukatları onları serbest bırakıyor biz öldürsek 20 yıl yeriz. Artık o kadar isyanlardayım ki biri gel katıl bize dese gidecem. Bu olaylar yasayla çözülcek durumu aştı artık

Hayatta iki şey sonsuzdur. Bİrincisi evren ikincisi insanların aptallığı. Ancak birincisinden o kadar emin değilim. <br> <br> A.Aynştayn <br>
Toplam Hit: 5946 Toplam Mesaj: 32