En Kötü İlçe Sizce Hangisi...
-
başta geyiğine cehnennem diyecektim ama boşver beaaa.ne mekanlar varmış.neyse ben yine güzel ve temiz bir yerde oturuyorum.ilçe olarak:Sarıyer(hepsi değil)Çayırbaşı derim
-
ben yine diyimde dogan tepeyi gecemzler ankara dogan tepe ornek koca cincin bile bas edemiyor orayla bende orda oturuyordum ama suan degil
ornegin isim vermeyim orda bir bas var bir isaretle 3,4 otobus makinali pompali hertur silahla donanmis adam topluyor a q ama kotu is yapmiyorlar cingenlere karsi filan koruyolar mahhalleyi :d
oyle adamlari varki 2 kisi koca enbelali denen mahalleyi dagitiyor enson cin cine 1.400 ociivarda celikkuvet panzer sabaha karsi girmisti anca okadar kisiyle birde sabaha karsi gire biliyorlar sebebte polis arabasini calmis cingenler :d iste ooo koca cin cin hem ustu dogan tepeyle bas edemiyor yemezz adamlar olumune dovusuyor sallamalarla -
Izmir kurucaya bir kere yolum dusmusdu iki sene once yigenim orda insaat muhendisligi yapiyordu simdi fransada Izmirin Kurucay ilcesine bi is icin gitmisdik, ilk once bakislar zaten cildirtmisdi beni la havle cekerken iki kisi yolumuzu kesdi sigara parasi istediler fukara babasiyimiyiz diyince bi islik caldi 2 -3 kisi daha cikdi geldi yalan gelir ama belimde silah vardi gosterince ortalikda kimse kalmadi bizde hemen tabi tuzla buz olduk mekandan. Harbi kim vuduya gidebilecegin yada omrunu karartabilecegin bir mekan orasi. Belinde silahlami geziyon sen haji filan diyen olursa ben sahsen Karamanliyim Karamani bilene sorun 120 bin nufuslu teksasdir ne bakiyorsun diye bicagi basarlar ve bizim kan dava olayimiz var yigenimden dolayi mecburuz.Gerci kandavasi olmasada en azindan bi sustali tasirimki en kotu durumlar icin yanimda bulunsun diye.
-
GAZİ MAHALLESİ
16 senedir burdayız otobüsle gelirken bakıyom bi tane sağlam otobüs durağı yuok a.q halbuk i hepsini daha yeni yapmılardı cam durakların hepsi kırık ama...
gerçi bunada şükrediyom
1 ay önce otobüs yaktılar diye gaziye otobüs vermediler her akşam iş dönüşü 2 km yol yürüdüm a.q -
İleti kullanıcının iradesi ile tarafından düzenlenip, silindi.
-
Etiler,bebek ve bir takım piyasa yerler,çünkü burdaki bazı insanların rezillikleri çöpten yemek toplayan mahallelerdekilerden 10 kat daha zararlı.Bazılarının çıkışı yok bundan dolayı yanlışlar yapıyor peki altında porcheyle yemediği bok kalmayan adamların derdi ne a.k
-
hojucuk bunu yazdı:
Istanbul; Tarlabaşı, Sulukule
Izmir; Kuruçay, Kadifekale, Yeşilyurt
Ankara; Gecekondu/Çin çin
-----------------------------------------------
şimdi sen benim yaşadığım yer olan yeşilyurta pislik yermi demek istion:) şaka bi yana teksas gibi yerde yaşıom m.q -
Sakarya - Hendek + Londra - Hackney :)
-
Arkadaşlar gazi mahallesi hacıhüsrev üsküdar bunlardan sonra
bağcılar ve karabayıt geliyor ben bağcılarır biliyorum çok pis en son 20-25 tane araba yaktılar arka mahallede allahtan o pkklılar yakalandı araba yakma işide şimdilik bitti. baĞCILARDA dhkp\c çok bide pekeke :D -
Eşrefpaşa, Yeşilyurt, kadifekale, evka1 , önceleri herkes tanıdıktı, kapıyı bile kitlemezdik geceleri bile , şimdi ise binbir çeşit adam geldi ve hırsızlıktan geçilmiyo. Arkadaşlarla tim kurmayı bile düşünüyoruz. Adamları gece iş üzerindeyken gebertip gideceksin aq.Şerefsizler yetim evi dul evi bile dinlemeyip giriyorlar adam öldüryorlar sonra da o güzel avukatları onları serbest bırakıyor biz öldürsek 20 yıl yeriz. Artık o kadar isyanlardayım ki biri gel katıl bize dese gidecem. Bu olaylar yasayla çözülcek durumu aştı artık
Toplam Hit: 5946 Toplam Mesaj: 32