En Masum Güneş Kremi Hangisi ?
-
Sebamed +50 yıllardır kullanıyorum her yaz beyaz peynir gibi kalmaya devam ediyorum...
-
KaptaN bunu yazdı
Sebamed +50 yıllardır kullanıyorum her yaz beyaz peynir gibi kalmaya devam ediyorum...
güneş kreminde en hasas olan bebek kremi alıcaksın Şok ta satıyorlar
-
NetBABA bunu yazdı
Güneş kreminin masumu yok arkadaşlar,reklamlara aldanmayın!
Ne demeye calisiyorsun?
Gunes kremi meme kanseri yapar, kani mi zehirler demeye calisiyorsun?
Her ne diyorsan ( - ) kanitlayacak bilimsel bir seyler birak, bizde ogrenelim. -
https://www.sephora.com.tr/p/yuksek-gunes-koruyuculu-seffaf-stik---yuz-et-vucut-spf504-P1000207049.html
Hanım bunu kullanıyor, memnun ve kullanılabilir olduğunu söylüyor. Yukardaki linkteki orjinal midir bilmiyorum. -
NIVEA Luminous630 Thiamidol Etkili Leke Karşıtı Gündüz Yüz Kremi 40ml, Spf50 Uv Koruma, Hyaluronik Asit
balık çantamdakilerden .
-
-
şu an halihazırda amazondan 750₺ ye aldığım en iyilerden Avene Sunsimed KA SPF 50+, denk gelirse de shiseido stick olanı.
-
La roche posay kesinlikle şiddetli tavsiyem . eczaneden hocam eczane harici satılan güneş kremleri pek bir fayda göreceğini düşünmüyorum .
-
Güvendiğiniz eczane dışında kesinlikle almayın aldırmayın. Hangi marka olursa olsun. Hepsinin çakması mevcut. Hatta internet satışlarında distribütör bile çakmasını satabiliyor. İçerikleri çok önemli. Özellikle çocuklar için kullanacaksanız.
-
overlocker bunu yazdı
La roche posay kesinlikle şiddetli tavsiyem . eczaneden hocam eczane harici satılan güneş kremleri pek bir fayda göreceğini düşünmüyorum .
Neden?