En Masum Güneş Kremi Hangisi ?
-
Avene SPF 50+
-
çoğu farklı markayı kullandım, bana en iyi geleni nivea 50 faktör oldu. spreyli olanları vücuda yaymak daha kolay.
-
Actinica kullanıyorum. Babamı cilt kanserinden kaybettim. Risk grubundayım. Actinica direkt risk grubu için pazarlanan marka memnunum ama fiyatı uçtu.
-
Güneş koruyucu sadece yazın değil, yıl boyunca düzenli olarak kullanılması gereken bir ürün. Güneş ışığına doğrudan maruz kalmasanız bile, özellikle gündüz saatlerinde dışarı çıkıyorsanız, cildinizi korumanız önemli.
Ayrıca sadece güneş değil; bilgisayar ve telefon gibi ekranlardan yayılan ışık da zamanla cilt yaşlanmasına katkıda bulunabiliyor. Bu yüzden anti-aging etkisi olan bir koruyucu kullanmak faydalı olabilir.
Koruyucunun en az SPF 50 olması önemli. Ancak yalnızca faktör değil, ürünün kalitesi ve markası da belirleyici. Ben şahsen La Roche’un ürünlerini tercih ediyorum, cilt dostu bir yapısı var.
Düşük kaliteli ya da güven vermeyen ürünlerse tam tersi etki yaratabilir; cildi yıpratıp uzun vadede daha ciddi sorunlara yol açabiliyor.
-
nivea 50+ çocuklar için olanı
-
-
öneriler ve bilgiler için tesekkur ederim.
son yanıgim cok sızlayınca artik çok bekleyemedim
migrosa gittim
nivea siveno sebamed birde adi sani belli olmayan bir marka vardi. burada da önerilmiş diye sebamed aldim
gerci krem losyon sprey ucgeninde kaldim. hepsi ayni degilmis :)

bunu aldim
futurist tarafından 16/Tem/25 10:17 tarihinde düzenlenmiştir -
fakat bazilariniz doktor önerdi yazmis . tamam hayatta birilerine güvenmek zorundayiz ama cok da doktor diye sorgulamamazlik yapmayin.
cünkü yanimizda ilac mumessili calisiyor
özellikle dermatologlar ilac firmalariyla anlasiyor. prim aliyor dedi.
yani sunu öner 100 tane sattir sana sunu verelim gibi cok sey dönüyormus.
en cok para kazanan da onkologlar dedi
ve bir haber okudum. en pahalı ünlü günes kremlerinin hic korumadigi ortaya cikmis 50 + yazan kremin degerinin 20 gibi birsey oldugunu bulmuslar
Burasi Türkiye avrupada yasaklanan bizim piyasaya sürülüyor.
suan vaktim.enerjim yok ama yukarida arkadasin dedigi gibi kendi gunes kremini yapmak bana daha mantikli geliyor
aslinda genis zaman olaydi sizin dediklerinizi ayrintili arastirmak isterdim. bir dahaki bitimine yaparim sagolun.
futurist tarafından 16/Tem/25 10:32 tarihinde düzenlenmiştir -
celenes iyi dediler aldık, deneyimleyen var mı?
-
sağlık performans fiyat bir arada olsun istiyorsan doakozmatik, sapsağlıklı ve kapkaliteli değil ama bu paraya çok bile, az alın 3 ayda bitsin sonra yenisini alın
pahalı olsun ve içeriği tertemiz olsun istiyorsan raundlab
Bir çok yerde göz ardı edilen konu bunların ömrünün çok kısa olması, üstündeki yazana bakmayın, fmümkünse en yakın üretim tarihliyi alın ve 1 yaz sezonunda bitirin, sonraki sene ya çöpe atın ya da bolca avuç avuç sürerek bir kaç kerede bitirip yenisine geçin, uv filtrelerin ömrü çok kısa, o yüzden indirimde bulupta 2 litre güneş kremi almayın