En Nefret Ettiğiniz Reklamlar
-
Dodi reklamına uyuz oluyorum bilader didosu gelene dodi diyor ya o doktoru bi bulursam :D
-
Eti cin gülsün dünya gülsün...
Etinin reklamları idare eder ana yinede kafa patlayor... Akbankın reklamında b*k gibi...
-
118 80 reklamlarından nefret ediyorum :D
-
Pepsi Reklamı - Kenan İmirzalıoğlu
özellikle su teyzenin kenanımmm demesine sinir oluyorum
izlemek isteyenlere http://www.youtube.com/watch?v=VFG6Pq5m8tc
-
O nefret ettiğiniz reklamların amacı zaten şuan burda kendilerini konuşturmaktı
İnsanlar nefret edileceğini bildiği halde reklamlar yaparak kafanıza kazıyorlar
Reklam izlenirken insan zihninde çeşitli duyguları ne denli sağlam oluşturursa o denli kalıcı olur (nefret, şaşkınlık vs.)
NOT
Buna dair felsefik bi kitap falan okumadım ama insan zihni bu teoriyi kendi üretebiliyor.
Yaşanılan an ne denli duygu yüklüyse o denli akılda kalır.
-
mavi-burası istanbul
-
Matchup bunu yazdı:
-----------------------------
118 80 vb reklamları bizzat okulda ders konusu olarak işlemiştik. Neden bu kadar zırt pırt çıkıyo diye sormuştum :). Hoca bi ürünün tutundurmasını artırmak zihinlerde yer etmesini sağlamak için tüketicinin o ürününün reklamına 12 kez maruz kalması gerekiyor dedi :). Radyoda olsun tv de olsun 20 30 kez maruz kaldık ve sonuç takır takır söylüyoruz numarayıda reklamıda :D.
Bu reklamlarla ne oyunlar oynanıyor onlarıda anlattıydı hoca , bilinç altımıza yolladıkları gizli mesajlardan filan bahsetmişti. Tüketme duygusu bazen nefretle bile harekete geçebiliyor o yüzden bir reklamdan nefret etmeniz , bi ürün için başarılı bir tutundurma faaliyeti sonucudur. Reklamcılar size kıs kıs gülüyor yani , enayileri nasıl sinir ettik beyinlerine nasıl reklamı kazıdık diye :D.
-----------------------------ben de onlara kıs kıs gülüyorum çünkü bilinçli bi vatandaş olarak zikseler o nefret ettiğim ürünleri kullanmam
-
mitokondri bunu yazdı:
-----------------------------
Sessiz bi reklam vardı bi ara. Üretici susarsa Türkiye susar diyodu baya bi sessiz kaldıktan sonra. Çığlık atıp ses yapasım geliyodu o reklam çıkınca, susma sustukça sıra sana gelecek diye slogan atasım oldu hep.Nefret ettim o reklamdan.
Bi de sıvı dolgulu sakız reklamlarında herifin heryerinden suların fışkırması kadar iğrenç bi reklam olamaz.
-----------------------------o reklamın bi arkada çalan şarkısını bulamadıydım bilen duyan gören varsa bana pm den şey etsin
-
filmin en güzel yerinde giren karaca reklamı
-
ATİKER'in reklamlarından tiksiniyorum. Araba koymuyolarda arabanın çizilmiş halini koyuyolar. Kurtlar vadisinin sponsoru ama boktan reklamlar yapmakta üstüne yok