En Nefret Ettiğiniz Reklamlar
-
118 ooonnnn sekiz ooonn sekiz .:!!!! bunu diyen adamı görürsem inanın burnunu kıracağım. Bu denli nefret ediyorum.
Bazen reklamı çıkan şeyleri almamaya gayret ediyorum. İnsanı kusturacak gibi oluyor.
Sizler hangilerinden nefret edersiniz :)
-
kendi sitemde kullandığım vpill reklamından neffret ederim.
bu arada 118 18 diyen lavuğu bulursan bizim içinde döv.
-
nazan simdi oturum acti.
-naber canim ciplagim bana gelsene.
-
geçen hafta bizim burda hıdır ellez şenliklerinde konser verdi :D vinçle sahneye getirdiler hayvanı :D:D
-
118 in yeni numarası 118 80e ve birsenin sesine ayar oluyorum
-
etini mi ülkermi küçük bi tane cilli cocuk cıkıyo sen gidince diye sarkı sölüyo nefret ediyorum o reklamdan ve cocuktan... bide o reklamla kalmayıp ikisini cekmişler o cilli cocukan daha baskada cocuk koymuslar 2 defa nefret ettim :)
-
Bir tek annem olsa, bana bir şey olmaz...
Bir de,
Turkcell'in salak bir tane çocuğun çıkıp, "pardon lütfen 55 der misiniz ? " reklamına kılım.
Ak bu reklamların, Allah belasını versin, lanet reklamlar :@
-
TorNaVida bunu yazdı:
-----------------------------
etini mi ülkermi küçük bi tane cilli cocuk cıkıyo sen gidince diye sarkı sölüyo nefret ediyorum o reklamdan ve cocuktan... bide o reklamla kalmayıp ikisini cekmişler o cilli cocukan daha baskada cocuk koymuslar 2 defa nefret ettim :)
-----------------------------+1111111111111111111111111111111111 Hocaaaaaa girip dalıcam antene :D
-
Polaris amaaan, nazo reklamlarından sonra en büyük faciayı 118 18 ve 118 80 reklamlarında gördüm.
-
Pandanın reklamalrı güzeldi ama
-
Schweppes reklamları çok hoştur.