En Net UFO Görüntüleri
-
haha bune lae :D profosyonel cekım walla kamera hıc tıtremıyo cok olağan bı goruntu cekıyo sankı :D ota boka ınanmayın arkadaslar :D
-
ZoktriP bunu yazdı:
-----------------------------
HiGHVoLTaGe bunu yazdı:
Ya boş işler bunlar bunlar hala uzayda yaşam varmı yokmu onu arıyolar... Yaşam olmadığını Müslümanlar bunu yüzyıllar öncesinden biliyordu çünkü Kuran-ı Kerimde yazılı ...
Hocam bana ayet verebilir misin?
Sallıyosun gibi geliyo..
-----------------------------nedense biride bana Kuran-ı Kerim de kainatta binlerce alem olduğu yazıyor demişti :S
-
mosquit0 bunu yazdı:
haha bune lae :D profosyonel cekım walla kamera hıc tıtremıyo cok olağan bı goruntu cekıyo sankı :D ota boka ınanmayın arkadaslar :D
-----------------------------nevet ..
-
ben inanıyorum baska gezegenlerde yaşam olduguna bir gun görecem onları :D:DD
-
3dsmax kokusu var
-
mosquit0 bunu yazdı:
-----------------------------okudun mu ki sen yazıyı? okumadan yorum yapmayın ya. okursan kameranın neden profesyonel olduğunu anlarsın.
bunların ufo olmadığı çok belli ama kamera titrememesinden dolayı değil..
-
xxspiderxx bunu yazdı:
3dsmax kokusu var
-----------------------------bok kokusu var amk
konu dışında ama öle gördüğünüz herşey maxle yapılmıyor
türk milleti şunu bir türlü öğrenemedi amk
-
abi her ufo konusunda aklıma gelir ya :D

-
TekBuluT bunu yazdı:
-----------------------------mosquit0 bunu yazdı:
-----------------------------okudun mu ki sen yazıyı? okumadan yorum yapmayın ya. okursan kameranın neden profesyonel olduğunu anlarsın.
bunların ufo olmadığı çok belli ama kamera titrememesinden dolayı değil..
-----------------------------okuyup okumam önemlı degil aklı baki olan herkez bunun ufo olmadıgını anlar
adamlar cok profosyonel ışının ehlı adamlarmıs ılk defa ufo goruylar cokda guzel cekım yapıyolar helal olsun :D
-
meledler arkadaki dağlarla uyuşmuyo(renk,parlaklık vs)gerçekle grafiği ayırt etmek hala kolay:)bi 10 yıl sonra cekip koysunlar ozmn belki yirük.