En Net UFO Görüntüleri

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xxspiderxx
    xxspiderxx's avatar
    Erkek
    wert bunu yazdı:
    -----------------------------

xxspiderxx bunu yazdı:
    3dsmax kokusu var

bok kokusu var amk  

konu dışında ama öle gördüğünüz herşey maxle yapılmıyor

türk milleti şunu bir türlü öğrenemedi amk 

sen hangi millettensin hacı???

bi gün öğreniriz TÜRK MİLLETİ olarak... sıkma güzel canını 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xCs
    xCs's avatar
    Erkek

HiGHVoLTaGe bunu yazdı:
    Ya boş işler bunlar bunlar hala uzayda yaşam varmı yokmu onu arıyolar... Yaşam olmadığını Müslümanlar bunu yüzyıllar öncesinden biliyordu çünkü Kuran-ı Kerimde yazılı ...

herkes ılerı gıder bılımden ilimden teknolojıden faydalanır sen neden bahsedıosun..bırak artık hıkaye okumayı biraz ac su gozleri..kımbılır kımden duydun yada hangı cakma kuran dan okudun...bosa laf herkes sallar dıkkatlı arastr we duzgun bi kuran-i kerim bul we oku..hatta bence bununlada kalma bi tevrat bi incil oku..araakı farkları gormen,gerceklerı ogrenmen we gozunu acman ıcın bı fırsat olur..bırak anneden babadan arkdastan duyduklarına ınanmayı..

NOT: incil tevrat da oku dıyorum yanlıs anlasılıp bosa polemık olmasın.bunları okumassan,bilgi sahibi olmassan kuran-i kerimin neden dierlerinden ustun oldugunu bılemezsın..az laf cok iş kardesım.cıkar artık su at gozluklerını!

GranT Me SerEnity!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Paradox21
    Paradox21's avatar
    Erkek
    %100 fake(yalan)

SiYaH SaÇ aK DeFtErLe GeLdİN aK SaÇ SiYaH DeFteRLe gİDiosun........
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Media
    Media's avatar
    Erkek
    Paradox21 bunu yazdı:
    %100 fake(yalan)
    yoh ya :| şahsen ben inanıyorum ..

....
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Rawkmetal
    Rawkmetal's avatar
    Erkek

iha'nın meksikada ne işi var :D
    kedidir kedi.

dünya yan geldi. dalganıza bakın...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CHaRMaNDeR
    CHaRMaNDeR's avatar
    Erkek

hemen birbirimizi suçluyoruz işte türkler şöyle böyle :)

3d olduğu açık. kimse de inandırmak zorunda değil, inanmayan kendine :)

Neye kızdıysan artık :D

Düşünüyorum, o halde varım.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CHaRMaNDeR
    CHaRMaNDeR's avatar
    Erkek
    xCs bunu yazdı:

HiGHVoLTaGe bunu yazdı:
    Ya boş işler bunlar bunlar hala uzayda yaşam varmı yokmu onu arıyolar... Yaşam olmadığını Müslümanlar bunu yüzyıllar öncesinden biliyordu çünkü Kuran-ı Kerimde yazılı ...

herkes ılerı gıder bılımden ilimden teknolojıden faydalanır sen neden bahsedıosun..bırak artık hıkaye okumayı biraz ac su gozleri..kımbılır kımden duydun yada hangı cakma kuran dan okudun...bosa laf herkes sallar dıkkatlı arastr we duzgun bi kuran-i kerim bul we oku..hatta bence bununlada kalma bi tevrat bi incil oku..araakı farkları gormen,gerceklerı ogrenmen we gozunu acman ıcın bı fırsat olur..bırak anneden babadan arkdastan duyduklarına ınanmayı..

NOT: incil tevrat da oku dıyorum yanlıs anlasılıp bosa polemık olmasın.bunları okumassan,bilgi sahibi olmassan kuran-i kerimin neden dierlerinden ustun oldugunu bılemezsın..az laf cok iş kardesım.cıkar artık su at gozluklerını!

katılmıyorum.

uzaydan gelecek bir tehdit olsaydı ondanda korunmamız gerekirdi, söylenirdi bugüne kadar mutlaka gelirdi o bilgi, öyle kesin ifadeli bir noktaya gerek yok. hadislerde de söylenirdi ki Kuranı Kerimde üstü kapalı söyleniyor,  bir ayette "Çok büyük bir güce sahip olamayanlar göğe (dünyanın üstüne-uzaya) ulaşamaz" diye.

Ayrıca, kim neye inanırsa inansın farkeder mi. cesaret edip söylemek daha önemli. bari başkalarının inancına saygı gösterelim, çırpınmayalım sonra zorla birşeye inandırmaya, vakti gelince etrafımızda bize inanan kalmayıncada zorbalığa başlıyoruz zorla inandırmaya. O yüzden lütfen kırıcı olmayalım, bu gün forumda kaç kere rastladım böyle şeylere.

"saçmalıyorsun, böyle olmaz sen bilmiyorsun, ona inanma buna inan". gerçekten tanımadığımız kişilere karşı bile çok kırıcı incitici sözler söylüyoruz,

o islamı yaşama duygusu, insanlık duygusu, türklük dediğimiz duygu köreliyor.

yazmayı unuttum: düzeltecek birşey varsada bunu düzeltmeyi, zorla sen cahilsin diyerek kimse başaramaz.

Düşünüyorum, o halde varım.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

Biri bir örnek vermiş gerçi ama şimdide ben bir örnek vereyim.

Mesela bundan yıllar önce de avrupada dünyanın yuvarlak oldugunu söyleyenleri öldürüyorlardı.Yani hemen hemen herkez inanıyordu yuvarlak olmadığına.

Bence olmayacak bişey değil.Mantıklı düşünürseniz bu kadar geniş bir dünyanın sadece insan oğlu için olmadığını anlayabilirsiniz.

He kesin idda etmiyorum işin dini boyutunu bilmiyorum ama bence olabilir 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JohnD
    JohnD's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

bayzin bunu yazdı:

Biri bir örnek vermiş gerçi ama şimdide ben bir örnek vereyim.

Mesela bundan yıllar önce de avrupada dünyanın yuvarlak oldugunu söyleyenleri öldürüyorlardı.Yani hemen hemen herkez inanıyordu yuvarlak olmadığına.

Bence olmayacak bişey değil.Mantıklı düşünürseniz bu kadar geniş bir dünyanın sadece insan oğlu için olmadığını anlayabilirsiniz.

He kesin idda etmiyorum işin dini boyutunu bilmiyorum ama bence olabilir 

hocam biz uzaydan bahsediyoruz dünyayı karıştırma şimdi :)

DOM..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dentist
    Dentist's avatar
    Erkek

meteroloji balonun daha öncee gördüm onlarda uçan daireye benziyor ama bunun gibi deiller. gerçek olabilir ama bu görüntüler gerçekte olmayabilir...

kesinlikle başka dünyada yaşam var ben buna inanıyorum ama bunların insan yada insansı bir varlık olacağı ne mağlum bir böcekte olabilir..

Toplam Hit: 7897 Toplam Mesaj: 57