En Rahatsız Edici 10 Film
-
Daha I love you phliph morris i izlememişler demekki.
-
Zindan adası'da eklenmeli listeye
-
Sonunda demeyelimde sonlarına doğru hassiktir diyebilceğiniz aklıma gelen tek film ''Old Boy''
-
rahatsız edici film dendimi gerilimi kalbinizin derinliklerinde hissediceksiniz. bunlar;
das experiment
Taxidermia (son sahnelere doğru daha cok)
nekromantik
listedeki filmlerden 5 ini izledim çok iyi filmler ama rahatsız edici kategorisinde cokta üst sırada değiller bence.
-
r3b3l bunu yazdı:
-----------------------------
rahatsız edici film dendimi gerilimi kalbinizin derinliklerinde hissediceksiniz. bunlar;
das experiment
Taxidermia (son sahnelere doğru daha cok)
nekromantik
listedeki filmlerden 5 ini izledim çok iyi filmler ama rahatsız edici kategorisinde cokta üst sırada değiller bence.
-----------------------------r3b3l'in yazdıgı filmlerin yorumlarına bakacak olursak bunlar daha rahatsız edici galiba.
-
SweeneyTodd bunu yazdı:
-----------------------------Bir hafta kendime gelemedim bu filmi tekrar ilk izlenim etkisiyle seyredebilmek için herşeyi yaparım
-----------------------------hd yapıp sinemada çıkarsa tekrar gidersin hocam belki o etkiyi sinemada tekrar verir :))
-
3-4 tanesini izledim süperler.
-
rahatsız edici dediğine göre iyi bişeydir :) bi ara indiriyim teker teker
-
izlediklerim
The Exorcist
Saw
the Texas Chainsaw Massacre
The Blair Witch Project
Antichrist
Hepsinin tadı ayrı ama Antichrist de kadının adama odunla yaptıgı hareket beni karı milletinden tırstırdı :d izlerken "Waaaaaaaa" olmuştum :S hiç unutmam
-
Knightkib bunu yazdı:
-----------------------------
izlediklerim
The Exorcist
Saw
the Texas Chainsaw Massacre
The Blair Witch Project
Antichrist
Hepsinin tadı ayrı ama Antichrist de kadının adama odunla yaptıgı hareket beni karı milletinden tırstırdı :d izlerken "Waaaaaaaa" olmuştum :S hiç unutmam
-----------------------------hocam inan kafama odunla vur diyen abazanlar var memlekette :) sağlam vuruyorsa böyle hatun gerekli o zman :)