En Rahatsız Edici 10 Film
-
kafkafkaf bunu yazdı:
-----------------------------
Otomatik portakallar Stanley ustanın en büyük dehalıklarından biri film bir sanat filmi olduğu için anlaşılması güç ve olaylar imgesel. Rahatsız eden yerler ise sahnede kadına tecavüz, öldürme vb... Birkere izleyip beğenmeyenlere sonuna kadar hak veriyorum çünkü bu filim ilk seferde anlaşılmaz. 10kerede izleseniz 11.de "Aaaaaaaa! burada bunu anlatıyormş" diyorsunuz. 1kere izleyip, bol bol filimi anlatan yorumlayan yazıları okuyunca "Hadi canım" diyorsunuz ve asıl macera 2. ve sonraki seyirlerinizde başlıyor...
-----------------------------Ayrica filmi 2. kez izledikten sonra romanini okuyup tekrar izlerseniz, nirvanaya ula$irsiniz ey muridler.
-
bu requem ne tarz bişey ? özeti felan warmı
bide bu teksas katliamının yeni versiyonu war 2 tane onu izledimde en baba olanı hangisi acaba :S
-
antı chrıst denen fılme gıden varmı acaba..Hayatımda o kadar iğrenç o kadar kötü bi film hiç izlemedim rezil ötesi bişeydi nefret ettim sinemadan
-
bence aralarına nefen de eklenmeli
-
Tnrsk bunu yazdı:
antı chrıst denen fılme gıden varmı acaba..Hayatımda o kadar iğrenç o kadar kötü bi film hiç izlemedim rezil ötesi bişeydi nefret ettim sinemadan
-----------------------------Allah belasını versin o filmin gittim ben :S dünyanın en kötü filmi amk
-
Önceki postta yazdıklarım ayrıca Taxidermia, Inside, Dogville, Heavenly Creatures, Man Bites Dog, Martyrs, August Underground's Mordum şu an aklıma gelenler. Bunları izledikten sonra rahatsız edici film listesini tekrar yapmalarını tavsiye ederim.
-
se7en ın ne işi var arkadaş o listede. saçmalamışlar bence.
çentik atııym konuya müridlerin güzel önerileri var :)
-
Irreversible
Antichrist gerçekten insanı rahatsız eden sahnelere sahip ırreversibleyi 3 kere durdurup sonra devam etmiştim antichristi daha tam olarak izlemedim ama ırreversible en azından görmeye değer
-
çentik
-
tacir bunu yazdı:
Blair cadısı bok gibi.
-----------------------------aynen
filmi 5 6 sene önce izlemiştim heralde hatrladığım kadaryla iğrenç bi filmdi çünkü arkadaşlarla film sonunda bi ton küfür etmiştik bunamı zamn ayırdık diye :))
indirmeye değmez gerilimin ge sini vermiyo. :/