En Saçma Giysi
-
husnuweb bunu yazdı:
-----------------------------
Gecement bunu yazdı:
-----------------------------Günümüzde sadece parasızlığı ifade eden bir aksesuardır. Biraz tezatlık var farkındayım :)
30-35 derece sıcakta onu takıp gezmiyorlar mı böyle bi havalar bi kasılmalar :)
Gülüp geçiyorum...
-----------------------------zengin adam klimalı yerde çalışır.
-----------------------------:) zengin adam gırtlağını öyle bez parçasıyla sıkmaz hoca hele ki bu sıcaklarda.
Kravatı daha çok aslında "tamam efendim" "derhal efendim" diyen gösteriş budalaları takar :)
seadog bunu yazdı:
Abi işte diyorum ki neden ciddiyeti temsil ediyor neden nereden gelmiş bu.
Neden zenginliğin, gücün ve ciddiyetin sembolu.
-----------------------------Zenginliği gücü falan temsil etmiyor hoca. Bir kesimde var ki çalışıyorum ama "amele" değilim memurum, masa başı çalışıyorum vs. olayını göstermek için bunu takıyor.
-
Gecement bunu yazdı:
-----------------------------husnuweb bunu yazdı:
Gecement bunu yazdı:
-----------------------------Günümüzde sadece parasızlığı ifade eden bir aksesuardır. Biraz tezatlık var farkındayım :)
Gülüp geçiyorum...
-----------------------------:) zengin adam gırtlağını öyle bez parçasıyla sıkmaz hoca hele ki bu sıcaklarda.
Kravatı daha çok aslında "tamam efendim" "derhal efendim" diyen gösteriş budalaları takar :)
-----------------------------patronlar neden takıyor o zaman?
-
Neden mi? kravata gelene kadar nedenini düşünmemiz gereken o kadar çok şey var ki..
-
trampfd bunu yazdı:
Neden mi? kravata gelene kadar nedenini düşünmemiz gereken o kadar çok şey var ki..
-----------------------------Bu konunun ağır abisi oldun tebrikler....
-
husnuweb bunu yazdı:
Gecement bunu yazdı:
-----------------------------husnuweb bunu yazdı:
Gecement bunu yazdı:
Gülüp geçiyorum...
-----------------------------patronlar neden takıyor o zaman?
-----------------------------Patronuna göre değişir hoca. Benim tanıdığım bildiğim patronlar kot pantolon spor gömlekle takılıyorlar. Ne zaman bir toplantı olur belli bir resmiyetin olduğu görüşmeler olur adam ofisindeki dolabı açar çeker takımlarını nereye gidecekse gider. Ama onun haricinde gayet rahat giyinirler.
Tabi bu benim gördüğüm bildiğim, senin gözlemlerin daha farklı olabilir.
Bakınız yurtdışındaki bir çok doktor hastanede kot pantolonla gezer ama bizdekiler bir dirhem bir çekirdek :D
-
kravat takmaya hasret kişiler takanları ezmeye çalışmasın lütfen resmiyet sembolüdür bu kadar bitti gitti hayatta işe yaramayan şeyleri tespit etcekseniz kravattan önce bir sürü şey var onlara bakın :D
-
Zamaninda birileri bunu böyle öngörmüş ve günümüze kadar böyle süregelmiş.
Bugun elmaya neden elma demisler, kalem niye kalemdir demekten baska birsey degil senin dedigin.
-
Arkadaşlar ben bu konuyu genel kültür olarak bir öğretici konuşma-tartışma-olsun diye açtım.
Lütfen gelip konuyu piç etmeyin. Rica ediyorum.
Şimdiye kadar ki çoğu konuda sadece havanda su dövüldü. Artık bunları bir şekilde aşmalıyız.
Kimsenin bi haseti veya çekemediği durum yok. İçinizi rahat tutun.
-
XpertVision bunu yazdı:
kravat takmaya hasret kişiler takanları ezmeye çalışmasın lütfen resmiyet sembolüdür bu kadar bitti gitti hayatta işe yaramayan şeyleri tespit etcekseniz kravattan önce bir sürü şey var onlara bakın :D
-----------------------------Kravat takmaktan nasıl bir haz alınabilir ki? Bariz boğazına bir bez parçası bağlıyorsun.
Türk milleti olarak sıcak, samimi insanlarız ne hacet resmiyete :) Resmiyet gerektiren işlerde çalışan insanlardan bahsetmiyoruz hoca, genel anlamda kravat aksesuarından bahsediyoruz.
İşten çıkan bir adamın avm de kravatla gezinmesi bana çok komik geliyor ve ne yazık ki onu küçük ve hor görüyorum. Ama yerli ama yersiz...
-
Gecement bunu yazdı:
XpertVision bunu yazdı:
-----------------------------Kravat takmaktan nasıl bir haz alınabilir ki? Bariz boğazına bir bez parçası bağlıyorsun.
Türk milleti olarak sıcak samimi insanlarız ne hacet resmiyete :) Resmiyet gerektiren işlerde çalışan insanlardan bahsetmiyoruz hoca genel anlamda kravat aksesuarından bahsediyoruz.
İşten çıkan bir adamın avm de kravatla gezinmesi bana çok komik geliyor ve ne yazık ki onu küçük ve hor görüyorum. Ama yerli ama yersiz...
-----------------------------hacı o senin zevkin bana göre de kravat takım elbise çok yakışan birşey sen hoşlanmassın ben hoşlanırım burasını tartışamayız tartışabileceğimiz şey neden kravat bulmuşlar sanırım değilmi ?