En Saçma Giysi
-
XpertVision bunu yazdı:
-----------------------------
Gecement bunu yazdı:
XpertVision bunu yazdı:
kravat takmaya hasret kişiler takanları ezmeye çalışmasın lütfen resmiyet sembolüdür bu kadar bitti gitti hayatta işe yaramayan şeyleri tespit etcekseniz kravattan önce bir sürü şey var onlara bakın :D
-----------------------------Kravat takmaktan nasıl bir haz alınabilir ki? Bariz boğazına bir bez parçası bağlıyorsun.
Türk milleti olarak sıcak samimi insanlarız ne hacet resmiyete :) Resmiyet gerektiren işlerde çalışan insanlardan bahsetmiyoruz hoca genel anlamda kravat aksesuarından bahsediyoruz.
İşten çıkan bir adamın avm de kravatla gezinmesi bana çok komik geliyor ve ne yazık ki onu küçük ve hor görüyorum. Ama yerli ama yersiz...
-----------------------------hacı o senin zevkin bana göre de kravat takım elbise çok yakışan birşey sen hoşlanmassın ben hoşlanırım burasını tartışamayız tartışabileceğimiz şey neden kravat bulmuşlar sanırım değilmi ?
-----------------------------Zevklerimizi tartışmıyoruz zaten. Ben kendi fikrimi bakış açımı söyledim ki konu başka yönede kaymış olabilir.
Ben şu an Türkiye de kravat aksesuarı niçin kullanıldığı üzerinde duruyorum ama buyrun siz neden kravatın bulunduğunu tartışın :) O kısmı pek ilgimi çekmiyor açıkçası...
-
bulanın a. a. k.
tasma.
nefes alamıyorum.
-
9 Haziran 2009 Dağılın Ulan Kravat Takıyorum Ben
Muhtemelen benden önce de yüzlerce kişi bu dertten dem vurmuştur.
-
Kravıtsız adammı olurmuş hocam. İş için bir yere gidiyorsun kıravatsız takım elbise olur mu? :S
-
hayatta tek saçma olan bu olsa keşke... derim ve giderim
murit
Cia
-
1660'da Osmanlılar Avusturya ordusuna yenilince Hırvatistan'dan bir alay asker zaferin kahramanları olarak Paris'e götürüldüler ve kralın huzuruna çıkarıldılar. Bu askerler boğazlarına renkli mendiller takmışlardı. Bu mendiller Romalılar devrinde hatiplerin, ses tellerini sıcak tutmak için boğazlarına sardıkları mendillere benziyordu. Kral çok beğendi ve kendisi de krallık kravatları takan bir alay kurdu. Kravat kelimesi de Hırvat anlamındaki 'Croat'tan türedi.
-
Bence çok şekil bişey hocam çok hoşuma gidiyor benim sıcak soğuk seçmeden kravat takabilirim çok şekli var ince kravatlar özellikle
-
kravatı boşverin hocalar ben fulara hastayım
-
Hocam resmiyetini bilmem ama bi gomlek giy aynaya bak bide gomleğine uygun bir kravat tak bide oyle bak kravat şıklık veren bir giysidir bence hiçte gereksiz değildir ..
-
MEDENİYET TASMASI