folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder En Saçma Giysi

En Saçma Giysi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gecement
    Gecement's avatar
    Erkek

XpertVision bunu yazdı:
    -----------------------------

Gecement bunu yazdı:

XpertVision bunu yazdı:

kravat takmaya hasret kişiler takanları ezmeye çalışmasın lütfen resmiyet sembolüdür bu kadar bitti gitti hayatta işe yaramayan şeyleri tespit etcekseniz kravattan önce bir sürü şey var onlara bakın :D

Kravat takmaktan nasıl bir haz alınabilir ki? Bariz boğazına bir bez parçası bağlıyorsun.

Türk milleti olarak sıcak samimi insanlarız ne hacet resmiyete :) Resmiyet gerektiren işlerde çalışan insanlardan bahsetmiyoruz hoca genel anlamda kravat aksesuarından bahsediyoruz.

İşten çıkan bir adamın avm de kravatla gezinmesi bana çok komik geliyor ve ne yazık ki onu küçük ve hor görüyorum. Ama yerli ama yersiz...

hacı o senin zevkin bana göre de kravat takım elbise çok yakışan birşey sen hoşlanmassın ben hoşlanırım burasını tartışamayız tartışabileceğimiz şey neden kravat bulmuşlar sanırım değilmi ?

Zevklerimizi tartışmıyoruz zaten. Ben kendi fikrimi bakış açımı söyledim ki konu başka yönede kaymış olabilir.

Ben şu an Türkiye de kravat aksesuarı niçin kullanıldığı üzerinde duruyorum ama buyrun siz neden kravatın bulunduğunu tartışın :) O kısmı pek ilgimi çekmiyor açıkçası...

Solak Cerrah
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PaBLo_eSCoBaR
    PaBLo_eSCoBaR's avatar
    Erkek

bulanın a. a. k.

tasma.

nefes alamıyorum.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karatahta
    karatahta's avatar
    Erkek

9 Haziran 2009 Dağılın Ulan Kravat Takıyorum Ben

Muhtemelen benden önce de yüzlerce kişi bu dertten dem vurmuştur.

Çekil,Önümden Çekil...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExpirE
    ExpirE's avatar
    Erkek

Kravıtsız adammı olurmuş hocam. İş için bir yere gidiyorsun kıravatsız takım elbise olur mu? :S

"bea"
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cia
    Cia's avatar
    Erkek

hayatta tek saçma olan bu olsa keşke... derim ve giderim

murit

Cia

..savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye,zaman ki sana hasta olmuş,incelikli haytasın,raksederken mahallenin maşallahı-eyvallahı,güzelleş be oğlumm.!şimdilik,ölümüne kadar hayattasın..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FeRoCi
    FeRoCi's avatar
    Erkek

1660'da Osmanlılar Avusturya ordusuna yenilince Hırvatistan'dan bir alay asker zaferin kahramanları olarak Paris'e götürüldüler ve kralın huzuruna çıkarıldılar. Bu askerler boğazlarına renkli mendiller takmışlardı. Bu mendiller Romalılar devrinde hatiplerin, ses tellerini sıcak tutmak için boğazlarına sardıkları mendillere benziyordu. Kral çok beğendi ve kendisi de krallık kravatları takan bir alay kurdu. Kravat kelimesi de Hırvat anlamındaki 'Croat'tan türedi.

http://aktuel.mynet.com/galeri/yasam/en-cok-merak-edilen-sorular-erkekler-nicin-kravat-takar-/6292/163182/sayfa/14/

düşünüyorum oysa aklım var; aklım var oysa düşünmem gerek; düşünmem gerekse düşünülmesi gereken şeyler var; bazı var olan şeyleri düşünürsem zamanımı düşnmeye harcarım;harcanılan bi zaman varsa kıymeti bilinmeli; kıymeti bilinmeyen zaman tek canı kalmış süpermario ya benzer; süper marionun mantarı şirinlerin evine benzer; şirinlerin evinde bi kaltak var şirine o şirineyi bütün şirinler s*kmek ister... şirinler çok şey isterde ben hala neyi düşünüyorum anlamadım !!!!!...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ephesus
    Ephesus's avatar
    Erkek

Bence çok şekil bişey hocam çok hoşuma gidiyor benim sıcak soğuk seçmeden kravat takabilirim çok şekli var ince kravatlar özellikle

Avukat/Hukukçu
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PoLLBuLL
    PoLLBuLL's avatar
    Erkek

kravatı boşverin hocalar ben fulara hastayım

You are a man of many colours. but i, motherfucker, am the rainbow
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ozzzz
    Ozzzz's avatar
    Erkek

Hocam resmiyetini bilmem ama bi gomlek giy aynaya bak bide gomleğine uygun bir kravat tak bide oyle bak kravat şıklık veren bir giysidir bence hiçte gereksiz değildir ..

Ben bu insanları anlamıyorum.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sergerde
    sergerde's avatar
    Erkek

MEDENİYET TASMASI 

isyanda sergerde....
Toplam Hit: 4614 Toplam Mesaj: 36