folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder En Sağlıklı Su Markası ?

En Sağlıklı Su Markası ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeybekustasi
    zeybekustasi's avatar
    Erkek

Bir suyun sağlığını yada kaliyesini belirleyen nedir ? 

Googlede araştırdım. Bir sitede tartıştıklarını gördüm daha doğrusu ard arda herkes erikli su deyip durmuş. Yada başka markalar savunulmuş tadıydı rengiydi saçma sapan muhabbetler...

Bir diğer mevzu ozonlu su kullanılmalı demiş öbürü hayır o zararlı deyip durmuş.

Markette 0.5 lt su 25. 30. 50. kr seçeneklerle satılıyor.

Bu işin mantığı nedir ? 

https://www.youtube.com/watch?v=WC3-71NKwPw
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1-618-GR
    1-618-GR's avatar
    Erkek

cam şişe su, tek geçerim, çok pahalı ama.

plastik olayının içine giren her şey saati dolmadan tepkimeye giriyor su ve tüm ürünler dahil, git metrodan al çünkü markette satılmaz bazen carrefour'da oluyor ben 2 yerdende alıyorum 750 ml 'lik şişeler Reina, Sırma bir kaç marka daha 2 - 3 - 4 tl arası değişiyor.

Git al iç böyle içerken boğazından geçişini bile hissettmiyorsun, kaymak gibi.

Metroda ayrıca bir şey gördüm, 19 lt cam şişe boş, bunu şu tip kullanabilirler, 19 lt sucudan alıp su gelir gelmez ona boşaltıp saklayabilir bunun pek yararı olmaz ama yinede plastikte tüketmenden iyi olur.

Bir domino taşıyım yıktığına sevinme....
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cnr437
    cnr437's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

çeşme suyu

Bizim olduğumuz her yerde herşey bizim yüzümüzden olmuştur. Ben benim amk bana bişey olmasın!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek

En sağlıklıyı bilmiyorum da bence en lezzetlisi nestle pure life

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bektas
    x-files
    x-files's avatar
    Erkek

bizim köyün çeşmesi

//Hayat Bazen Tatlıdır//--//Aşıksan vur saza şoförsen bas gaza// https://zulfumehmet.com/ Kişisel bir olay
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeybekustasi
    zeybekustasi's avatar
    Erkek

1-618-GR   hocam anlattıkların sadece senin hissetiklerin. Daha bilimsel şeyler gerekli. Kaymak gibinin bilimsel açıklaması nedir (: Su dediğin şeyin tadı olmaz olmamalı (: Fatih Altaylının bir yazısını okumuştum konferansa katılmış bir Daktır elinden plastik su şişesini hop almış Bu şöyle zararlı böyle zararlı demiş. Altaylıda köşesine taşımıştı bunu. Aslında doktorlarda %100 emin değiller olamazlarda zaten belki plastikle tepkimeye giren su kanser yapan genin çalışmasını engelliyordur yada engellemiordur kesin ispatlayamadılar ki bunu.

Tabi bilimsel olarak şu şu değerler önemlidir denmesi için açıldı bu konu.

Ki cam suda her yerde her zaman bulmak sorun oluyor. 

https://www.youtube.com/watch?v=WC3-71NKwPw
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Media
    Media's avatar
    Erkek

tabi ki eskişehir kalabak suyu içen bir daha içiyor 1 bardak için gün boyu 7/24 gün boyu sussuz gezin dolaşın eğlenin !é!!

....
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    The_Pilot
    The_Pilot's avatar
    Erkek

Özkaynak, sonrasında Erikli, daha sonrasında Durusu, En son Aroma.
    diğerleriyle elimi bile yıkamak istemem.

http://www.youtube.com/watch?v=qhXcjiTOQzg Bana Ait Değil Ama, Yinede Onu Çok Seviyorum.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    byorumcek
    byorumcek's avatar
    Erkek

dünyanin bazi bölgelerinde su kitliği çikmiş bizimkiler çeşme suyunu beğenmiyo post kasmak içinmi açiyonuz böyle konulari :D

Cahillerle yaptığım bütün tartışmaları kaybettim.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Diğer şehirlerde olmaz ama Kalabak suyu. Eskişehir'e yolun düşerse git iç. Yaşadığın şehirden kalabak suyu almaya Eskişehir'e geri geleceksin... O derece

Saygılar

kontrol edebilir olduğum savaş, kontrolüm dışında ki barıştan her zaman daha iyidir...
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZyreX
    ZyreX's avatar
    Erkek

en sağlıklısı,belli zamanlarda bir suyun markasını değiştirmek.En sağlıklı su böyle içilir çünkü :)

Toplam Hit: 8816 Toplam Mesaj: 57