En Sevdiğiniz Murid
-
Her ne kadar uzun süredir görüşemesekte ve banlanmış ex bir mürid olsada Hackman.Bunu okuyosan seni unutmadım oğlum :)
-
andy,dayı,oralsnek,exca,dionsos(bide bi zamanlar defaxtör nickli bi üye vardı onu severdim ama allah rahatmet eylesin)swool,esat(devrimci...) uffff yaz yaz bitmiyo ak :| alayınızı
edit:petal , grey-cells unutuum :S
-
ben dostlarımı öle ulu orta yere yazmam ben dostlarımı kalbime yazmışım zaten ;)
-
Yalakalık gibi olmasın ama Rene baba adam, onun dışında compü :D, shockman, underzero, ertan ama hiç biriyle muhabbetim yok :D
-
Odysseus bunu yazdı:
-----------------------------
rEfLeX bunu yazdı:
-----------------------------andy,dayı,oralsnek,exca,dionsos(bide bi zamanlar defaxtör nickli bi üye vardı onu severdim ama allah rahatmet eylesin)swool,esat(devrimci...) uffff yaz yaz bitmiyo ak :| alayınızı
-----------------------------ölmedik lan burdayız :B
-----------------------------
tanıyamadım kardeş seni kimsin :| -
(Musket(mario)); (Excalibur(yedi aylık varoş eğlenmeyi çok seviyo)); (Lemuria(fikirleri güzel araştırıyo filan biraccık demokrat olmasa tam kafa olcak)); (Atzai-Khaine(bi sitesi var içimi açıyo)); (Underzero(MKM çömlerin Under amcası :p terazi gibim bişey konuları dengeliyor)); (Firex(6sene sonra nolucak merak ediyorum çalışkan zeki opensource takılmazsa önü açık gibime geldi)); (By_Gizemli(7/24paylaşım makinesi)); (DKN(Kütüpaneci araştırmacı taraştırmacı));