folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder En Sevdiğiniz Murid

En Sevdiğiniz Murid

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RIPER
    RIPER's avatar
    Erkek
    Her ne kadar uzun süredir görüşemesekte ve banlanmış ex bir mürid olsada Hackman.Bunu okuyosan seni unutmadım oğlum :)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rEfLeX
    rEfLeX's avatar
    Erkek

andy,dayı,oralsnek,exca,dionsos(bide bi zamanlar defaxtör nickli bi üye vardı onu severdim ama allah rahatmet eylesin)swool,esat(devrimci...) uffff yaz yaz bitmiyo ak :| alayınızı

edit:petal , grey-cells unutuum :S

Forum,Hikaye gibi bölümlerde opsiyonel olarak her yazdığınızın sonuna eklenen yazı... :| 20 senelik hayatımda 15 aylık reklam arasıı...izmirr / gaziemir..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EntelKoylu
    EntelKoylu's avatar
    Erkek
    ben dostlarımı öle ulu orta yere yazmam ben dostlarımı kalbime yazmışım zaten ;)

ANDY // Burası mezopotamya, küresel oyunun bumerang cehennemi. Tanrı bile dünya düzeni için peygamberlerini hep buraya göndermiş. Çünkü burası aslında yeryüzü cennetiymiş. Daha Fazla Bilgi İçin Profilimi İnceleyiniz...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpoofU
    SpoofU's avatar
    Erkek
    Yalakalık gibi olmasın ama Rene baba adam, onun dışında compü :D, shockman, underzero, ertan ama hiç biriyle muhabbetim yok :D

Sevmem yazmayı, okumayı sevdiğim kadar.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rEfLeX
    rEfLeX's avatar
    Erkek
    Odysseus bunu yazdı:
    -----------------------------
    rEfLeX bunu yazdı:

andy,dayı,oralsnek,exca,dionsos(bide bi zamanlar defaxtör nickli bi üye vardı onu severdim ama allah rahatmet eylesin)swool,esat(devrimci...) uffff yaz yaz bitmiyo ak :| alayınızı

ölmedik lan burdayız :B 

tanıyamadım kardeş seni kimsin :|

Forum,Hikaye gibi bölümlerde opsiyonel olarak her yazdığınızın sonuna eklenen yazı... :| 20 senelik hayatımda 15 aylık reklam arasıı...izmirr / gaziemir..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bang-bang
    bang-bang's avatar
    Dişi

(Musket(mario)); (Excalibur(yedi aylık varoş eğlenmeyi çok seviyo)); (Lemuria(fikirleri güzel araştırıyo filan biraccık demokrat olmasa tam kafa olcak)); (Atzai-Khaine(bi sitesi var içimi açıyo)); (Underzero(MKM çömlerin Under amcası :p terazi gibim bişey konuları dengeliyor)); (Firex(6sene sonra nolucak merak ediyorum çalışkan zeki opensource takılmazsa önü açık gibime geldi)); (By_Gizemli(7/24paylaşım makinesi)); (DKN(Kütüpaneci araştırmacı taraştırmacı));

Kurtlarla arkadaş ol, yalnız elinden baltayı bırakma. bang-bangle arkadaşsan ona asla yamuk yapma.
Toplam Hit: 10753 Toplam Mesaj: 97