En Sevdiginiz Rap'ci Veya En İyisi Kim Türkiyede

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CaNNi
    CaNNi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

rapin kralı cartel grubu. cartelden sonra en sevdiğim saydığım rape yakıştırdığım ihtilal grubu. hayki fünye garez kaptan.

sitem hep âşinâlardan gelir bîgâneden gelmez!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZeroCooL
    ZeroCooL's avatar
    Erkek

Sadece sözüyle degil müziğiyle, yorumuyla ve kendi tarzıyla tek geçilcek adam Sagopa Kajmer harkes rap yapıyor ama cok azı karakterinide bu isin icine katabiliyor. Yaptığı parçalarda en azından bir parçasında kendinden birşeyler bulmamak mümkün değil.

dinlemenizi tavsiye ederim..

http://www.youtube.com/watch?v=cyHlieN0EHs

Yaşam ve Ölüm arasındaki ince çizgide alırken nefes bazen mutlu bazen mutsuz herkes...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CaNNi
    CaNNi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

ZeroCooL bunu yazdı:
    -----------------------------

Sadece sözüyle degil müziğiyle, yorumuyla ve kendi tarzıyla tek geçilcek adam Sagopa Kajmer harkes rap yapıyor ama cok azı karakterinide bu isin icine katabiliyor. Yaptığı parçalarda en azından bir parçasında kendinden birşeyler bulmamak mümkün değil.

abi tamam sen doğrusun. ama bu hıyara soruyorlar sen bu şarkıyı yaparken ağlıyormusun diye çünkü biz dinlerken ağlıyoruz diyorlar. bu dallamada diyor siz ağlıyorsanız bilinki bende yazarken ağladım :) a.koyim bu hıyar göz göre göre yalan söylüyor ve bunu hala seviyorlar :F

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muritcan
    Muritcan's avatar
    Erkek

yaralı kartal, krezi ossii, emsi serkani dijeyyy akmannn... yeah.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZeroCooL
    ZeroCooL's avatar
    Erkek

CaNNi bunu yazdı:

ZeroCooL bunu yazdı:

abi tamam sen doğrusun. ama bu hıyara soruyorlar sen bu şarkıyı yaparken ağlıyormusun diye çünkü biz dinlerken ağlıyoruz diyorlar. bu dallamada diyor siz ağlıyorsanız bilinki bende yazarken ağladım :) a.koyim bu hıyar göz göre göre yalan söylüyor ve bunu hala seviyorlar :F

kardeşim ben adamın parçaları yaparkendi duygularıyla ilgilenmedim hiç ama bazı parçarı ki ozellikle son cıkan albümündeki ve 2005 senesindeki yaptıgı parcaların bazıları cok mukemmel parcalar adamın yazarkendi hisleri degilde ben dinlerkenki hissettirdikleri beni ilgilendiriyor :D

Yaşam ve Ölüm arasındaki ince çizgide alırken nefes bazen mutlu bazen mutsuz herkes...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CaNNi
    CaNNi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

ZeroCooL bunu yazdı:

kardeşim ben adamın parçaları yaparkendi duygularıyla ilgilenmedim hiç ama bazı parçarı ki ozellikle son cıkan albümündeki ve 2005 senesindeki yaptıgı parcaların bir bazıları cok mukemmel parcalar adamın yazarkendi hisleri degilde ben dinlerkenki hissettirdikleri beni ilgilendiriyor :D

sen kendi çapında haklısın abi. sözler seni etkiliyor. olaya rap gözüyle değil etki gözüyle bakıyorsun buda sagopanın rapte kral olduğunu gösteriyor senin gözünde :) sadece etkilendiğin için :) bana göre sapopa rapçi değil arabeskçi, adamın hiçbi şarkısı rap değilki. tamam adam şarkılarını yaparken argo koymuyor bu güzel bişey ama şarkılarını al birini vur ötekine hepsi arabesk. kendisi diyor zaten benim hayatta en büyük hedefim orhan gencebayla düet yapmak diye :) ne beklersinki bu rapçiden ? :) sagopa şarkılarını arabesk olarak yapsın o zaman dinlenir :)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    e2
    e2's avatar
    Erkek

Sokrat St dicem ama adamın ap ayrı bir tarzı var öyle böyle değil rap desek ayıp olur ve sagopadan milyonlarca kat daha anlamlı sözler yazıyor eski şarkılarıyla felan dinle hastası olursun ( Elveda serisini kast etmiyorum ama onlarda güzeldir bütün şarkıları aşırı derecede bağımlılık yaratır )

Onun dışında ;

Cumali Efrah'ta çok iyidir ( Ya Sen Öldürülürsün ) şarkısını kesinlikle dinle

Kamufle çok sevmem ama iyi şarkı yapar

Şanışer ' i unutmamak lazım ( Son çıkarttığı şarkılarını kesinlikle dinlemelisin " Beni Yak " Gibi )

Pit10 ( Rüyalarım Var adlı şarkısının klibiyle ödül kazanmıştı ama çok anlamlı sözleri var diyemem )

Sansar var ( Son sigara adlı şarkısını kesinlikle dinle onun dışında 21 gram adlı şarkısını dinle ve anlamına kesinlikle bak 21 gramın hatta üşenme filmini izledikten sonra dinle şarkısını kısacası bütün şarkıları tek tek dinlenebilecek adam )

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZeroCooL
    ZeroCooL's avatar
    Erkek

CaNNi bunu yazdı:

sen kendi çapında haklısın abi. sözler seni etkiliyor. olaya rap gözüyle değil etki gözüyle bakıyorsun buda sagopanın rapte kral olduğunu gösteriyor senin gözünde :) sadece etkilendiğin için :) bana göre sapopa rapçi değil arabeskçi, adamın hiçbi şarkısı rap değilki. tamam adam şarkılarını yaparken argo koymuyor bu güzel bişey ama şarkılarını al birini vur ötekine hepsi arabesk. kendisi diyor zaten benim hayatta en büyük hedefim orhan gencebayla düet yapmak diye :) ne beklersinki bu rapçiden ? :) sagopa şarkılarını arabesk olarak yapsın o zaman dinlenir :)

haklısın kardeşim (:

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CaNNi
    CaNNi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

ZeroCooL
    eyw sende haklısın abi :F

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baristbt
    baristbt's avatar
    Erkek

Defkhan

Saian

Karaçali

Da Poet

Yunus Emre & Frekans

http://www.leyladansonra.com/
Toplam Hit: 14712 Toplam Mesaj: 109