En Sevdiginiz Rap'ci Veya En İyisi Kim Türkiyede
-
La bide mic neşter vardı o da iyi söylerdi. Wild wild rap diye bi parçası vardı hem komik gelir ama sağlamdırda. Hala dinlerim :D m.youtube.com/watch?desktop_uri=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DTBf4VbNk7GA&v=TBf4VbNk7GA&gl=US
-
Sansar Salvo
-
sansar
-
maxxis39 bunu yazdı:
-----------------------------
La bide mic neşter vardı o da iyi söylerdi. Wild wild rap diye bi parçası vardı hem komik gelir ama sağlamdırda. Hala dinlerim :D m.youtube.com/watch?desktop_uri=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DTBf4VbNk7GA&v=TBf4VbNk7GA&gl=US
-----------------------------neşto bizim mürid biliyon dimi :D
-
Andrei bunu yazdı:
yaralı sıtayla & mc doga a.k.a yaralı sisman.
-----------------------------:D:D: bu ne lan :D
-
amele_2 bunu yazdı:
-----------------------------maxxis39 bunu yazdı:
-----------------------------neşto bizim mürid biliyon dimi :D
oha harbi mi nicki ne la :D -
anladım ki tbtde türkçe rapten anlayan çok az imiş . :)
-
genelde hepsinin sevdiğim parçaları var.
amatör, prof, tüm rapçileri takip ederim.
sancak, şanışer, canfeza, pit10 sokrat st, vale, abluka alarm, sehaber, sirmc, keişan, kamufle, kezzo, rapozof, xir gökdeniz, kuşku, knock out, şehinşah, patron, yunus emre ,ais ezhel, patron, da poet, allame, norm ender, maxim, grogi, alef high, sansar saolvo, vs vs.
-
ErzinCanLee bunu yazdı:
piskopati_x bunu yazdı:
ErzinCanLee bunu yazdı:
Türkçe rap'de en anlamlı söz yazan rap'ci Sagopa Kajmer bana göre Heleki 2008 kötü insanları tanıma senesi albümü dinleyin anlıycaksınız ne demek istediğimi
Bence A.P.O dinlememissin sago cok sıradan bence dinlenmesinin sebebi album yapıp tv olmasi :)) sevmiyorum şahsen
-----------------------------bu elemanın şöyle sözleri varmıydı bi zamanlar bin minübüse açta sen cam eteği kıvırmış bide çorabı janjan ? sen A.P.O nedir bilmezken ben APO Dinliyodum fakat bunlar eğlence amaclı dinlenicek şeyler Gerçekten birşeyler anlamak istiyosan sagonun üstüne yoktur ^^
Ee moruk bazen alay etmesi lazim demi senin gibi liselilerle yane senin gibi derken senin lise zamanında yazıyodu onlari peki su sozu sana neyi cagiristiriyoBir çıkarı olmadıkça kimse elini vermez.Aksine eline vermek ister herkez aklın ermez.
Soyliyebilcek cok seyim var ama senin anlayacagin bu kadar bide sunu yazam.
ikiz kulelerde dort bin musevi hic birisi kocum kefeni gormedi Amarika ayaga hic bi b*k dikmedi Sakız degildi insan etiydi cikleti.
daha cok yazardim ama eypio dan ders cıkarmam lazim:)))
-
ca$h flow tek geçerim