En Son Hangi Filmi İzledin??
-
anubisx bunu yazdı:
-----------------------------
çılgın dershane kampta :|
-----------------------------Amerikan pastası benzetmesi :s değmez bile bilet parasına yazık(:
-
Kabadayıı
-
Im Legend.DVD'si 2 haftadır elimde olmasına rağmen izlemedim, apokaliptik konusu ilgimi çektiği için sinemada gideyim dedim ama pek memnun kalmadım.Efektler üst düzeydeydi onun dışında filmin ana konusu virüs hakkında doğru dürüst bilgi verilmemiş.Virüslülerin karakter modellemeleri vasat.Aksiyon ve dram eşit doğrultuda gitmiyor.Dram çok üste çekilmiş.Filmden çok fazla kırpılmış hatta fragmanında olupta kesilen yerler bile var film dızlak kalmış.Sonuda kısa ve düşük performansta tutulmuştu.
-
Bi sınıfta arkada$larla bir Protestoyla birde reflex le olma üzre qutsal damacanaya gittik en son :F
-
anubisx bunu yazdı:
-----------------------------
çılgın dershane kampta :|
----------------------------- -
kaderin sinemasız şehirlere attığı adama gittim;P
film muhteşemdi.. baş rolde by_gizemli oynuyordu.. her zamanki gibi rolün hakkını vermiş:P
yaşasın korsan yaşasın internet yaşasın yaşasın by_gizemli=)
kahrolsun sinemalı şehirlerin kıymetini bilmeyenler:P
ehueue yaşasın, kahrolsun deyince aklıma bir şiir geldi..
denizi hiç böyle görmemiştim..
pardon,
baktığım gözlerin mi...?
..gülme,
boğulmayacağım,
dalgalarında yüzebilirim..
bu ekmek kavgasında durduk bir de sevdalandık...
tabi ki pişman değilim,
olamam..
sevgi bir eylemse,
ben eyleme geçtim...
elimde pankartım,
sana yürüyorum...devamını aşk bölümüne ekleyeyim. okumanızı tavsiye ederim..
-
I am legend 'i izledim tavsiye ederim süper ben çok beğendim
-
Okuldayken abartıyoruz olayı, haftada 3-4 filme gittiğim oluyor ama Ankaradayken haftada 1 bazen 2 haftada 1 e düşüyor işlerden dolayı en son salı günü I Am Legend-Ben efsaneyimi izledim...
-
Amerikan Gangster.Hollywood un en sevdigim 3-5 filminden birisi oldu diyebilirim.Hunter,Any Given Sunday,Heat,Unforgiven vs.Bu tip cult aksiyonlarda Al Pacino yu arardim,ama Denzel Washington yeni bi Morgan Freeman olmus diyebilirim.Russel Crowe Ve Denzel Washington la polis mafya catismasina Redley Scoot kalitesiyle bir bakis.Macera sevenlere oneririm.5+1 HD plasma da aynen lazerli sinema daymis gibi boylede deneyin.
-
Babam ve Oğlum :/