En Son Okduğunuz Kitaplar Ve Bir Kitabı Ne Kadar Sürede Okursunuz?
-
1- arkadaşlar ne ür kitaplar okuyorsunuz ?
2 - bir kitabı ortalama ne kadar sürede bitiyorsunuz?
3 - kaç saat ve kaç sayfa okuyorsunuz ortalama bir günde ?
bendede 1 buçuk yıldır hastalık oldu kitap okumak 39 tane kitabım var ve %70 ini okudum 53 tane daha sipariş edecem bir kaç aya kadar :D bir ön yargı var yanlız kitap okumayan adamlar buna bende dahildim amk salakmısın ne okuyorsun cinsinden yaklaşımları oluyor umarım bu yaklaşımın ne kadar kötü olduğunu çözersiniz.ne tür okuyorsun derseniz bana genelde kişisel gelişim olmak üzere istihbaharat bilgisayar ticaret ve ruhsal olaylar ile alakalı kitaplar
-
ben e-kitap okuyorum gözler gidiyor...
genelde bilgisayar ile ilgili bazen bilimsel...
asp.net ajax vardı mehmet nuri çankayanın en son onu okudum..
-
1- tarih kitapları
2- 1 hafta flan
3- bi günde ortalama 1 - 1/5 saat flan.saymadım ama sanırım 80 sayfa flandır.
son okuduğum kitapta ilber ortaylı - osmanlıyı yeniden keşfetmek 2 -
en son parapsikoloji ve trans hakknda 2 kitap okudum 1 gün icinde..
bugünde gittim 3 kitap aldım 2si deniz gezmsle ilgli birisi musanın cocukları tayyip ve emine xD
deli gbi kitap okurum cokta severim okumayı.. okumayanlara da okutmaya calısırım ama genelde basaramam xD
-
Kitap hoşuma giderse türüne falan bakmam her tür okurum.
Valla yoğun olmazsa yaklaşık 5 iş günü içinde biter : D
Günde ortalama 2-3 saat okurum yani yaklaşık 50 sayfa veya üstü
-
3 5 senede bitiririm die baslayıp 2. günde bıraktıımdan hiç kitap okumadım
-
Kitapları zamanla okumayı hiç sevmem zamanla okursam bişey anlamam. Beğendiğim bişeyse bitirmeden başından kalkmam.En son okuduğum kitap Cin Ali & Berber Fil ile Kamasutra :F
-
nikoteen bunu yazdı:
-----------------------------
Beğendiğim bişeyse bitirmeden başından kalkmam.En son okuduğum kitap Cin Ali & Berber Fil ile Kamasutra :F
-----------------------------
la cin alide cok uzun sürer bea -
"sadece aptallar günde 8 saat uyur" adlı kitabı okudum son olarak, yazarı, kendime rakip olarak gördüğüm erdal demirkıran :D adam tam sayko.. kitapı okudum mantıklı geldi gerçi ben einstein gibi günde 12 saat uyuyom ama dier topikte fatihin günde 2 saat uyuduğu söylenmekte, doğrudur..
ama bence zekiler çok uyur, zeki olmayanlar ise az uyuyup çok çalışır :D (burda fatihe sözüm yok o istisna :D )
-
En son İhsan Oktay Anar dan Kitabül-Hiyeli okudum yaklaşık 1 gün
-
roman da okurum bilimsel kitaplar da.
roman okuyorsan bir kere kaç sayfa olursa olsun 1 haftayı geçmeden bitirmeye çalış. 700 sayfa falan olur en genelde zaten kalın görünenler(hoş harry potter var 1000 küsür sayfa ama masal niyetine okur musunuz bilmem) her gün 100 sayfa da okursunuz yani nedir ki...
ama roman dışında kitaplar okuyorsanız çoğuna 1 haftadan fazla zaman tanımak lazım...