En Son Okduğunuz Kitaplar Ve Bir Kitabı Ne Kadar Sürede Okursunuz?
-
derin devlet şu bu hakkında okurum kitapları ve günde kasmadan 150 sayfa okuyorum
-
en son okuduğum kitap İlber ortaylı_Tarihin sınırlarına yolculuk
şimdide dan brown un kitaplarını düşünüyorum
belli bi limit yok.. sıkılma zamanına bağlı
-
vaLLa okuduğum kitaba göre süreside değişiyor...
Bri Harry Potter kitabıyla bir Nihat Genç'in kitabı aynı hızda okunmuyor...
Bir tarih kitabında okuduğum yeri bir daha okumak istediğim için hemen bitmiyor...
Son okuduğum kitapta Nihat Genç-Hattı Müdafaa.. ki bu kitabıda 2 kere okudum,şimdi 3-5 arkadaş çıkar "ilk okuyuşta anlamadın mı" geyiği yapar eminim.. Allah'a havale ediyorum :=) -
Bende kitapları bir günde bitirmeye çalışırım günde 1100 sayfa kitap okuduğum olmuştur, gözler kan çanağı olur falan
-
1- Fantastik Kurgu / Bilim Kurgu / Korku - Gerilim - Gotik romanlari / Siyasi
2- Bir kitap ortalama 2-3 gunde bitiyor
3- Surekli okurum
favorim ise H.P. Lovecraft'in Deliliğin Dağlarında işimli kitabidir...
Şuan Ravenloft dünyasindan Ölüler Şehrinin Efendisi okuyorum... -
Şu çılgın türkleri okudum 3 gün de.Sonra 4 günde Silmarillion(ismi yanlış yazmış olabilirim.) okudum.Şimdide Küçük Şeyler 2 yi okuyorum.
-
genelde bilim kurgu gerilim tarzı romanları okurum en son wılbur smıthin 11.yazıtı okudum şimdi robın cook belirleyiciyi okuyorum.
-
en son okudugum kitap Apartman - EmiLe ZoLa
bir günde okudum .
-
Chaoser bunu yazdı:
-----------------------------
Bende kitapları bir günde bitirmeye çalışırım günde 1100 sayfa kitap okuduğum olmuştur, gözler kan çanağı olur falan
-----------------------------tek kelimeyle harikasın dostum bu sözün bana ilham veriyor...
ben bir şeyi yaparken ortalamaya değil aslında ortalamanın çok üstüne bakmak zorunluluğu hissediyorum.
bundan sonra bir karar aldım ve okuyacağım kitabı 1 günde bitireceğim.
-
Turan Dursun okuyorum bu aralar. çok ama çok ilginç kitapları. 1 günde okuyosun. özellikle "din bu" serisi çok ilginç. incelemenizi tavsiye ederim.