folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder En Sonunda İstediğim Web Siteyi Yapmaya Başladım.

En Sonunda İstediğim Web Siteyi Yapmaya Başladım.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MikRoBiT
    MikRoBiT's avatar
    Erkek

Değişik proje. Temanda güzelmiş hayırlı olsun

Ban servis - Instagram Facebook WhatsApp Snapchat
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    flybatwin
    flybatwin's avatar
    Erkek

www.tekno50.com
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

hayırlı olsun dayi yeni şeylerde eklersin zamanla.

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ciğerci
    hakanS
    hakanS's avatar
    Erkek

kerim

Buna benzer dersler hazirlayacagim insallah..Umarim hep beraber faydaniriz,ben de kendi aciklarimi görürüm dil üzerinde..

**
    cuneyd

Tesekkur ederim, yazmak güzel bir duygu..Siteyi sekle sokmak biraz zahmetli olsa da..:)

**

MikRoBiT

Tesekkurler, Tema bana biraz kaba geliyordu ilk baslarda,ama çin'in kültürünü özetleyen bi tema kısaca..

**

flybatwin

Ben de normal görünüyor hocam..:S Acaba diğer arkadaşlarda da mı bu şekilde görünüyor..?

...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BrighStar
    BrighStar's avatar
    Erkek

ÇİN milliyetciliği gibime geliyor .. :S   ilginc .. :Sss

. Ben Kimseyi Kaybetmedim Herkez Beni KAYBETTİ... .
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mirza Efe
    _Dert_
    _Dert_'s avatar
    Erkek

acıkcası sımdı merak ettım.. oraya dil okuluyla mı gıttın acaba? ben ne ıngılızce ne cınce biliyom :) böyle dil okullarına başvurdugumuzda ingilizce bilmemiz gerekli mi? sonucta ingilizce dunya dili.. cin'de kendimizi anlatabilmeliyiz.. her neyse orda ne kadar kaldın yeme ıcme olaylarını kım halletti vs vs..:)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    calculator
    calculator's avatar
    Erkek

Düşüncen güzel,Sitede genel olarak güzel temada aynı şekilde.Güzel bir iş çıkıcak gibi gözüküyor hayırlı olsun.Çin tarihini tanıtmaya kalkmada dostum işin içinden çıkamazsın  :))

Çok üşengec
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ciğerci
    hakanS
    hakanS's avatar
    Erkek

BuZuL

Tesekkur ederim, güzel seyler paylasacagim insallah..

**

nightprince44

Çin Milliyetçiliği derken pek anlamadım,pardon.Biraz açıklayıcı yazabilir misin?

**

_Dert_

Bir firma araciligi ile gelmistim..Yani universitede dil egitimi almak icin geldim..Ne ingilizcem vardi ne cincem..Turkce'mde pek iyi sayilmaz zaten..:)

Ingilizce olmayinca zorlandim biraz evet ama bu sirada cince gelisti..Bazi arkadaslar ingilizce biliyor,cince ogrenmeye geliyor ama cincesi degil ingilizcesi geliyor..Cunku bildigin dil ile iletisim kurmak,ögrenmeye calistigin dil ile iletisim kurmaktan daha kolay.

Diger sorularini daha ayrintili bir sekilde Günce'lerde paylasacagim insallah yazdikca..

...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    syklops
    syklops's avatar
    Erkek

hacım siten süper , teman falan, yazılarlada doldurunca iyi iş çıkar , devam et hacım ben beyendim.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ciğerci
    hakanS
    hakanS's avatar
    Erkek

calculator bunu yazdı:
    -----------------------------

Düşüncen güzel,Sitede genel olarak güzel temada aynı şekilde.Güzel bir iş çıkıcak gibi gözüküyor hayırlı olsun.Çin tarihini tanıtmaya kalkmada dostum işin içinden çıkamazsın  :))

-----------------------------

Elimden geldigince güzel seyler yapmaya calisiyorum..Evet senin de dedigin gibi oyle birsey yapmayacagim..:)

Yukardaki Sayfalar kücük bir tanitim amacli oldu.. Asil mevzu Çin'e ve Çin'ceye dair güncel seyler paylasmak..

Kültür olayi basli basina bir is..İçinde yasadigim halde anlamadigim durumlar cok oluyor..

...
Toplam Hit: 3693 Toplam Mesaj: 29