En Sonunda İstediğim Web Siteyi Yapmaya Başladım.
-
Değişik proje. Temanda güzelmiş hayırlı olsun
-

-
hayırlı olsun dayi yeni şeylerde eklersin zamanla.
-
kerim
Buna benzer dersler hazirlayacagim insallah..Umarim hep beraber faydaniriz,ben de kendi aciklarimi görürüm dil üzerinde..
**
cuneydTesekkur ederim, yazmak güzel bir duygu..Siteyi sekle sokmak biraz zahmetli olsa da..:)
**
MikRoBiT
Tesekkurler, Tema bana biraz kaba geliyordu ilk baslarda,ama çin'in kültürünü özetleyen bi tema kısaca..
**
flybatwin
Ben de normal görünüyor hocam..:S Acaba diğer arkadaşlarda da mı bu şekilde görünüyor..?
-
ÇİN milliyetciliği gibime geliyor .. :S ilginc .. :Sss
-
acıkcası sımdı merak ettım.. oraya dil okuluyla mı gıttın acaba? ben ne ıngılızce ne cınce biliyom :) böyle dil okullarına başvurdugumuzda ingilizce bilmemiz gerekli mi? sonucta ingilizce dunya dili.. cin'de kendimizi anlatabilmeliyiz.. her neyse orda ne kadar kaldın yeme ıcme olaylarını kım halletti vs vs..:)
-
Düşüncen güzel,Sitede genel olarak güzel temada aynı şekilde.Güzel bir iş çıkıcak gibi gözüküyor hayırlı olsun.Çin tarihini tanıtmaya kalkmada dostum işin içinden çıkamazsın :))
-
BuZuL
Tesekkur ederim, güzel seyler paylasacagim insallah..
**
nightprince44
Çin Milliyetçiliği derken pek anlamadım,pardon.Biraz açıklayıcı yazabilir misin?
**
_Dert_
Bir firma araciligi ile gelmistim..Yani universitede dil egitimi almak icin geldim..Ne ingilizcem vardi ne cincem..Turkce'mde pek iyi sayilmaz zaten..:)
Ingilizce olmayinca zorlandim biraz evet ama bu sirada cince gelisti..Bazi arkadaslar ingilizce biliyor,cince ogrenmeye geliyor ama cincesi degil ingilizcesi geliyor..Cunku bildigin dil ile iletisim kurmak,ögrenmeye calistigin dil ile iletisim kurmaktan daha kolay.
Diger sorularini daha ayrintili bir sekilde Günce'lerde paylasacagim insallah yazdikca..
-
hacım siten süper , teman falan, yazılarlada doldurunca iyi iş çıkar , devam et hacım ben beyendim.
-
calculator bunu yazdı:
-----------------------------Düşüncen güzel,Sitede genel olarak güzel temada aynı şekilde.Güzel bir iş çıkıcak gibi gözüküyor hayırlı olsun.Çin tarihini tanıtmaya kalkmada dostum işin içinden çıkamazsın :))
-----------------------------Elimden geldigince güzel seyler yapmaya calisiyorum..Evet senin de dedigin gibi oyle birsey yapmayacagim..:)
Yukardaki Sayfalar kücük bir tanitim amacli oldu.. Asil mevzu Çin'e ve Çin'ceye dair güncel seyler paylasmak..
Kültür olayi basli basina bir is..İçinde yasadigim halde anlamadigim durumlar cok oluyor..